19

Българин

преди 2 години

Робите не мразят най-много господарите си. Те мразят най-много свободните и тези, които се борят за свободата си. Мразят ги от дъното на душата си.Украинците са свободни и искат да останат свободни. Нищо друго. Но робите искат те да се предадат на руснаците и да се превърнат в роби. Затова изпитват неистова омраза към украинците! Защото те се борят за своята свобода и не желаят да бъдат руски роби!

18

Истината

преди 2 години

Всички руски агенти на влияние на запад са активизирани да обработват общественото мнение, че Украйна трябва да отстъпи територии и са се съгласи на мир на условия диктувани от психопата Путин. Подобни изблици ще се увеличават със затъва нета на руската армия в Украйна. По същество това е руска пропаганда и е учудващо защо медия като Днес и дава гласност.

17

Петров

преди 2 години

Айдеее, бългерианите от ловешките села се обидиха на селяни!!!

16

БОЗО

преди 2 години

До българин Значи, по твоята логика, утре трябва да нападнем Македония, там от много отдавна се отнасят жестоко с нашите сънародници, нали така дребно червено фашистче!

15

Петров

преди 2 години

юкрейниъните са в бългерия на държавна издръжка, което е странно, защото според юкрейн руснаците са изтласкани в Русия, а цяла юкрейн е свободна под великото ръководство на володимир "дъ нарко" зеленски

14

българин

преди 2 години

Откакто започна войната,един път не почетох анализ,обясняващ защо Русия нападна Украйна.Защо ли?А на изпилените мозъци-русофобите,ще кажа,че живота поставя вески на мястото.Жестокостта на украинците към руснаците, години назад,доведе това бедствие.Колкото и да лаете,г-да усрофашисти.

13

Медед

преди 2 години

Нека фъргат ощи малко бомби да се открие арматурата навасякъде. И ние после утиваме да станем Укаринци там и да си берем жилязо на воля. Ехх какъв живот щи падне там....

12

Петров

преди 2 години

по американски съвет храбрите юкрейниъни се крият в къщи и мазета зад полите на жени. каква чутовна храброст на великата юкрайн арми.

11

БОЗО

преди 2 години

А бе, неграмотни русофилчета, що не вземете да погледате руските телевизии, ако знаете руски де, даже по тях взе да се прокрадва отчаянието за бъдещето на Русия и не става въпрос за войната, а за икономиката! А гладна мечка хоро не играе!

10

Анонимен

преди 2 години

Аз като гледах украинските артилеристи които се бият в района на Северодонецк да ви кажа, бяха много спокойни и самоуверени. Викат руснаците ги е страх да бият по нас, затова бият по селата с мирни жители, за съжаление. А ние вика бием по тях и те бягат! За съжаление се е появила епидемия от холера - от нея страдат и украинци, и руснаци.

9

Анонимен

преди 2 години

"Не виждам перспектива за пълно поражение на нито една от двете страни ..." --- Ще видиш, ще видиш. Дори и да не искаш, пак ще видиш.

8

Анонимен

преди 2 години

Есътествено, че ще губят! Та те се ПРЕДАВАТ, бе! Какво стана с "до последна капка кръв" ? А? Буиеш се до смърт - твоята или на противника и това е!

7

Анонимен

преди 2 години

Е как?! Нали новините постоянно ни кават, че Украйна ги отблъсква, че е близо до победа? Кво стана?

6

Анонимен

преди 2 години

Сигурно е измислена нова пандемия щом се говори за приключване на войната.

5

Петров

преди 2 години

Като свършат украинците в бой с Русия ще влязат бългерианите и ромейниъните, после поляците и железните армии на Литва и Финландия, това е планът на американите, искат пари и суровини.

4

Анонимен

преди 2 години

Чичо Сам знае как да изгони въшкарите от Украйна .

3

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да си говорим. Афганистан ще се стори на Путин като земен рай в сравнение с Украйна! Украинските войници не са разпасани талибани с галабеи които знаят само да натиснат едно копче на РПГ.

2

Факт

преди 2 години

Това са пред смъртни брадвежи и фейк на DW.Украйна е обречена ако не сключи мир на условията на Русия.

1

Анонимен

преди 2 години

Заглавието, е нонсенс. Също както и съдържанието - бълвоч на неадекватен и неграмотен европеид.