107

Анонимен

преди 2 години

Цял свят видя снимката в хотела където с *** беше изписано "Слава окрайна" Сигурно троловете от Кремъл са я изписали! И достатъчно интервюта с окраинки гледахме - арогнтност, наглост и високомерие! Длъни сме им доживотно на СПА да ги гледаме. Айде няма нужда с тези статии - никой не можете да излъжете вече.

106

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш! Та нали единствения начин да спреш тpoл е като го осветиш. Та за това ние казваме само истината, защото от деца знаем, че тя е най-ярката светлина в света. Обаче, като я казваме и вкаменават западните пропагандни лъжи. Защо така? Я всички да започнем да казваме истината, само истината и единствено истината и да видим кой е *** и кой не! Съгласни?

105

Българин

преди 2 години

В Украйна също има голяма руска пета колона, за която украинците казват:"Само украинските *** могат да бъдат по-лоши от московските въшки. Това заключение важи в пълна сила и за България, за която българските проруски *** са много по вредни отколкото руснаците!

104

Анонимен

преди 2 години

Не знаех, че почти целия народ на България се състои от руски трoлове.

103

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 2 години

Отново глупости безподобни.. Българският народ категорично застава зад Русия.Не забравяйте Ванга: "... и от Русия никога не се делете!". Иначе, просто помислете...Опитаите да се сетите за велик украински композитор, художник, писател... Няма..И какво ви идва на ума като ви кажат понятието "Украинка"... 90% от "тази" индустрия по света са украинки. Защото мама е казала на още малките украински момиченца : "Денги вперед! Любовта са я измислили комунистите - за да не си плащат"

102

Анонимен

преди 2 години

Разбрахме. Вече България ще я наричаме държавата на тро*ловете, понеже над 70% от населението смята украинците за нагли и арогантни. Въпреки това, същите тия тр*лове помагат и се държат нормално, дори когато им идва да ошляпат наглата кукувица дето им се пеняви за гл *упости! Пълнометражна анимация.

101

Ламята

преди 2 години

*** от Кремъл,извършват масови убийства в краварника.

100

Анонимен

преди 2 години

да изчезват неблагодарните фашисти ,нагли ,*** ,долни

99

до 113

преди 2 години

Верно е, още търсим химическите оръжия в Ирак :)

98

Доброетро тролове

преди 2 години

Когато Украйна получи своята независимост през 1991 г., страната притежаваше 1/3 от ядрен арсенал на СССР. Това би я превърнало в третата ядрена сила в света. Киев обаче се отказа от тези оръжия, сключвайки договор с Русия и Запада в замяна на гаранции, вписани в Меморандума от Будапеща, подписан през 1994 г.В този документ САЩ, Русия и Великобритания поеха ангажимент да спазват "независимостта и суверенитета" на Украйна и "да се въздържат от използване на заплахи и сила" срещу страната,

97

Българофил

преди 2 години

До копейка. Ама колега, парите , които идват от ЕС , са наши пари! Ние си плащаме вноска за *** членство! Вноската идва от данъците на българите! Е, много ясно , че Българите смятаме , че тези 160 млн. могат да се дадат за бездомни, стари хора, психично болни...вместо за неблагодарни полуруснаци!

96

Анонимен

преди 2 години

Божаков, къде спите? Тр ол овете ги блокирайте! 45 000 + 25 000!

95

Анонимен

преди 2 години

106 ти си типичния пример за истински промит мозък и тpoл. Между другото, бас държа че не живееш в България и изобщо не си виждал украинците, които дойдоха тук кои са всъщност. Разбира се че сред тях има и свестни хора, но то си личи че са такива. Те са скромни, тихи, не наглеят. За разлика от претенциозните, които дори питат кафето колко секунди е текла водата. Не се шегувам. Наглостта на някои от тях е мега размер. Та, ела си в БГ и виж истината от извора. После пак ще си говорим за пропаганда

94

В сми

преди 2 години

В сми каквото и да се напише в днес или фейса, реалността е друга - и докат другарите от Москва не го разберат, ще трошат пари за *** - с удоволствие ще ги излапат някой сънародници, те колко са лапали на други другари :) винаги е било така - когато трябва да се действа , народът помага щото и той си е патил и са живи спомените , пък що да не захлеби с някой пост, кат се плаща ?

93

Ахахахахаха

преди 2 години

Щом от Таймс казват, не може да не е вярно. Та това е вестник ШОК на английски бре.

92

Анонимен

преди 2 години

Кралицата колко от тея прибра? Ай писна ми вече от тея ингели... Да се връщат визите и една майна на всчиките... Някакви англосоцки безродни пунгаши ще ни дават оценки всеки ден кво и как правим

91

Не е така

преди 2 години

Човекът по БНТ го каза - хората винаги помагат ако някой закъса (за българите), ще помрънкат , ще си кажат теориите за световната конспирации и ролята на старците от Кремъл в тях, но накрая ще помогнат. Той обясни че за разлика от преди години, сеа поне никой не гони доброволците и не настаняват бежанците във мизерията на Военна рампа (ГЕРБ). Но пък общините по места избягвали да се включват организацията да не им падне рейтинга - е те тва е зарад фейка

90

Анонимен

преди 2 години

100 българите изобщо не са стиснати. Душата си даваме за справедливата кауза, за нуждаещо се детенце. Но украинците не се държат като нуждаещи се. А като любовниците на олигарсите, дошли да бъдат обслужвани от простолюдието. На такива българина дори и плюнката си не би дал. И бас държа, че и немеца, французина и англичанина биха постъпили по същия начин, точно като нас. А на бас! Само им пратете нашите украинки. Давам макс 1 месец преди немците да започнат да ги заменят с картофи. Басираме ли се

89

dakotabg

преди 2 години

Тия от,,времето'',виждали ли са бежанци!

88

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 години

ВИЕ ПЛАТЕНИ ОТ С.А.Щ. *** ПИШЕЩИ ТАЯ СТАТИЯ ТРЯБВА ДОБРЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ НЯМА ДА УСПЕЕТЕ ДА НАКАРАТЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДА Е ВРАЖДЕБЕН КЪМ БРАТСКА РУСИЯ.БОЛШИНСТВОТО БЪЛГАРИ ОТДАВНА СА НА ЯСНО ЧЕ НЕ НИ ТРЯБВА НИТО НАТО,НИТО Е.С. КАМО ЛИ С.А.Щ. НИЩО ДОБРО НЕ СМЕ ВИДЯЛИ ОТ ТЕЯ СЪВРЕМЕНИ КОЛОНИЗАТОРИ. УКРАИНЦИТЕ НЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ ,ДА СИ ЗАМИНАВАТ.ПО ДОБРЕ ДА ХРАНИМ НАШИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ОТКОЛКОТО УКРАИНСКИ ФАШИСТИ.ДОЛУ КОЛОНИАЛНОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО.