14

Анонимен

преди 2 години

Абе вие с нокиа с фенерче ли сте го снимали тоя клип? Кви са тия 240p ? Това от 2003-та насам го няма! Отделно що е заградено като, че си чака табелата "arbeit macht frei"? Това много прилича на Аушвиц така както сте го направили. Иначе фургончетата са класика в такива ситуации. Няма как да настаниш хора бързо и евтино и да не е във фургони. Пак да се радват, че не са на палатки като в Румъния. Но това с бодливата тел... Това да не е правено за нелегални имигранти от Сирия и терористи талибани?

13

наблюдател

преди 2 години

До Анонимен 5Що, афганистанците и сирийците по-малко хора ли са от украинците? Парадът на лицемерието в пълната си сила.

12

Алекс

преди 2 години

До Анонимен 11 Този център не е направен специално за украинци.Днес са украинци,утре ще са афганистанци.Ти какво искаш?Постоянно да местиме оградата съобразно бежанците?

11

Анонимен

преди 2 години

И сега,всички курортисти беж към Украйна:)))))

10

анонимен

преди 2 години

Да не се забравя, че това е само временен център

9

Анонимен

преди 2 години

Аааа ясно къде са отишли гаражните клетки като ги вдигнаха от София.После само са им сложили прозорец и врата.Малко прилича на трудов лагер,но няма да работят.Трябва цветя да насадят да изглежда по-приветливо.Поне няма да има бомби и ще е спокойно.Временно решение е това.

8

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам украинец да отиде там, особено след морето, абсурд.И министерството знае със сигурност , че никой няма да остане на това място.

7

Анонимен

преди 2 години

За жени с деца? Разбирам защо фургони, това е ясно, но защо бодлива тел? Това не са затворници, а "бежанци". Че ги слагаме у фургони лятно време не ми е проблем, ако имат вода и вентилатор ще живеят някак и ние навремето по булгалата така карахме на море нищо не ни е станало. Но тия огради и тая тел си е чист затвор. Хора махнете загражденията, защо сте ги насложили! Това прилича на концентрационен лагер!

6

Анонимен

преди 2 години

Този е много хубав, не е като оня дето ще приеме бесарабските българи в Украйна които подкрепят руската агресия.

5

Алекс

преди 2 години

Предлага нормални условия за бежанци.Правителството направи и прави максимално възможното за тези хора.

4

Анонимен

преди 2 години

Най-добре им обяснете, че безплатното море свърши и всички навлици ще се приберат сами в полската част на Покрайна, където няма война

3

Анонимен

преди 2 години

Е не е като пет звезден хотел по морето,ама все пак бива като за хора в"неволя"

2

Анонимен

преди 2 години

ПРЕКРАСНО, ЩЕ ПРИЕМЕ МНОГО БЕСАРАБСКИ БЪЛГАРИ-РУСОФИЛИ

1

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Браво. Трябваше да е още в началото това. Чемодан...вокзал