135

Анонимен

преди 2 години

Ей това е реалността. 70% от населението на България живее така. Те да не си мислеха, че сме баровци от морските курорти? Това е реалността, гадна но истинска.

134

Анонимен

преди 2 години

Готината Калина да ги посети и да им обясни, че се е разбрала с румънците и който иска може да иде да се нанесе в чудесна тристайна палатка в полето с изглед към украинската граница. Има мобилна аптека и катерушки ще се намерят. Ние не ги задържаме по никакъв начин. Няма нужда да мъчим хората с някакво си Паничище, на дъ-то на цивилизацията.

133

Как да не реват?

преди 2 години

Те искали бели мерцедеси, пък ние сме им дали к'вито има. Голема мъка, видиш ли - те страдат, ние ги унижаваме.

132

Анонимен

преди 2 години

Това е нечовешко, настаняваш хора в четиризведни хотели, а после ги местиш на село, където живеят българи от простолюдието.

131

Анонимен

преди 2 години

"Нямало катерушки за децата" Става все по смешно и все по плачевно. Сега пък катерушки ... Утре за какво ще мрънкaт??? Да им напомня само ...Бежанци сте от военен конфликт не сте дъщерите на Халифа.

130

Анонимен

преди 2 години

Егати претенцийте все едно във всяко градче и село в Украйна има поликлиника и МОЛ, а и при тази война ясно ми е на какво ниво е здравеопазването в цяла Украйна.

129

Много им ходите по

преди 2 години

гайдата. Това нямало, онова нямало. Хайде в бежанските центрове, както е по другите държави и където им е мястото и ще имат и катерушки и каквито още екстри поискат.

128

Анонимен

преди 2 години

На украинците трябва да им е густо, а за вас чест, че сте ги приютили ще се говори с хилядолетия за българите проютили украинците след зверствата на Русия, ще е като нова Илияда.

127

Анонимен

преди 2 години

Нашите живеят на село къщата е с 3спални кухня вътрешна баня и тоалетна дворът е засят със зеленчуци предлагам да надтаните бежанци в такива къщи да им дадат пенсията а нашите родители да изпратят за 1месец на 5звезден хотел по морето на ол инклузив

126

Нормален човек

преди 2 години

Бездънно нахалство! Паничище и Рибарица са едни от най-хубавите места за отдих и почивка. Планина, чист въздух, природа. Освен това за тия наглеци има осигурено 24 часово медицинско обслужване. Тия бягат от война, или са дошли на курорт? А не искате ли на всеки от вас, нагли украинци, по двама българи да ви носят куфарите и да ви слагат с лъжичка черен хайвер в устата?

125

Лекар

преди 2 години

Чемодан вокзал киiв

124

Анонимен

преди 2 години

Това се отнася за 90% от селата ни, където живеят наши баби и дядовци. Осен това те карат с доста по - малко пари от тези натрапници, но не се оплакват.

123

Анонимен

преди 2 години

Ще кажа на мама.

122

Анонимен

преди 2 години

Имам аз една мечта,като украински бежанец да ме третират в нашата страна.

121

Анонимен

преди 2 години

Аауууууу, не било безопасно?! Мечките ли ще ви изядат?

120

Анонимен

преди 2 години

Една футболна топка и ще играят децата на поляната. Като едно време тези от нас които са имали село, лятото при баба ви/дядо ви да не би с детски площадки да е било пълно? Пак децата си изкарвахме супер готино.

119

Анонимен123

преди 2 години

Млад мъж на около 30г. БМВ Х6-7 интервю за Нова тв..... Може би ще се върнем в Украйна, имаме близки и в България. Хубаво си поживяхме в България.

118

аНЧО

преди 2 години

Тия урки като не им изнася в Кърджали при другите бежанжи да видят как Е .Те туристи ли са или бежанци > Ние не сме длъжни даим слугуваме и след като не им изнася преко граНИЦАТА И ДА НЕ ИМ ВИЖДАМЕ ОЧИТЕ !

117

Анонимен

преди 2 години

Да ходят в Линц или Баден-Шпартенкирхен там водата е бистра на поляната.

116

Анонимен

преди 2 години

Тези взеха България за мезе.Такава омраза към народа, който си разглоби самолетите преди дни, за да ги изпрати тайно на Украйна няма и повече накъде. Навсякъде украински знамена. Вече си въобразиха, че цяла България работи за тях. Това е само началото. Очаквам протести от бежанците и нищо чудно да ни обвинят в ОНН или да пратят писма до защита правата на човека. Кулеба като дойде преди седмици обвини българите, че сме искали украинците да умрат защитени и за това сме пращали защитно облекло.