144

Обяснявам

преди 2 години

Русия ще получи голяма чест - ще стане деветата по население китайска провинция след Анхуей, Фудзиен, Сиан, Ляонин, Шънян, Надзин, Ханджоу и Гуейян. Честито!

143

Анонимен

преди 2 години

Ще му пратя на коня Лавров една торба боб да видиме кон боб яде ли?

142

Джо

преди 2 години

Желая успех на руснаците (обикновените хора), да забравят всичко за западната култура и да прегърнат китайската. Не става толкова лесно. Традиционната култура на европейците и западния свят като цяло е много по-близка до руснаците, отколкото китайската - те винаги ще искат да носят дънки и да карат европейски коли, да слушат поп и рап и да гледат холивудски филми, да гледат NBA, Шампионска Лига, да ядат Макдоналдс. Не е толкова лесно да накараш целия народ да прегърне чужда за тях култура.

141

Анонимен

преди 2 години

От следващата учебна година в Русия - китайски още от първи клас.

140

Анонимен

преди 2 години

Трябват ни западни летовници не бедни руски тинейджърии ядащи лютеница в хотелските стаи. Черноморието трябва да бъде обновено и да стане дом на западни туристи.

139

Анонимен

преди 2 години

На кого му пука какво мисли или иска Русия?

138

Анонимен

преди 2 години

Ами сега какво ще правим без руски летовници, ааа разбрах, сега ще имаме украински бежанци, които ще летуват наготово и безплатно.

137

Анонимен

преди 2 години

Чупка! Варвари.

136

Км

преди 2 години

В ,,Гласове,, има статия с Ричард Блек.Четете,ще ви бъде полезно.

135

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая, оставяйте ги тези да умрат в собствената си глупост,доказаха че не са достойни на еволюционно ниво

134

Европеец

преди 2 години

Няма значение вие какво искате, защото ние изобщо не искаме да имаме нищо общо с вас. Ще бъдете изолирани в клоаката си като прокажени от целия цивилизован свят.

133

Да

преди 2 години

До Таня Индия пък малко, или много си остава свързана с Великобритания след колониалното си минало. А в тази връзка така са и Пакистан, Бангладеш и Мианмар. В Китай и тези държави бизнесмените /колкото и да са/ са бизнесмени, които знаят как се правят пари, а не олигарси , които са създадени само да ги перат!

132

Бай Пън

преди 2 години

Русия да си решава сама за себе си и да не се меси в работите на другите. След като не иска да е европейска страна, а нещо самобитно и особено, това си е нейно право. С кого и как ще се свързва, обаче, не зависи само от нея: трябва да има желание и от другата страна. Засега от Китай има желание да придобие ,,жизнено пространство" за сметка на рядко населените руски територии в Сибир и по крайбрежието. Ако Русия желае стотина милиона китайци, това ще е нейният край ...

131

Inatut

преди 2 години

На руснаците им харесва Северна Корея, затова ще следват модела й. Тотален локдаун и на масата само картофи и ориз.

130

Анонимен

преди 2 години

До СС "Разбира се че ще си гледа интереса Китай. Те не са продажници като нас. Ако китойски министри направят това, което нашите правят с газта, ще ги екзекутират публично за държавна измяна." Какво имаш предвид под "което правят с газа"?

129

До 139

преди 2 години

Честит празник ***....о пардон вие не сте Българи и не празнувате!!!!!

128

Анонимен

преди 2 години

България пак е на страната на губещите...

127

Анонимен

преди 2 години

Русия винаги била най-дилната?! Това е голяма грешка. Русия винаги е догонвала западните страни с 20-30 години

126

Възраждане

преди 2 години

ЕС и НАТО вън от България!! Съюз със Русия и Китай!!

125

СС

преди 2 години

До 133. Разбира се че ще си гледа интереса Китай. Те не са продажници като нас. Ако китойски министри направят това, което нашите правят с газта, ще ги екзекутират публично за държавна измяна.