38

Анонимен

преди 2 години

така поднесено, заглавието не дава точна информация за сравнение и оставя впечатление, че за различните страни, русия иска различни неща. спомням си, че за нас, полша и финландия, руснаците искаха не да се открива сметка в газпром в рубли, а да плащаме на трето лице брокер преди да се достави газта, ама без да го упоменават в договора. явно за други купувачи са си променили стратегията, нуждаещи се от пари, а нашите пък политици не са гъвкави въобще. но е пореден провал на ЕС единството де.

37

Анонимен

преди 2 години

Върху правителството трябва да се окаже натиск от Сдруженията на индустриалците, от Топлофикациите, от битовите абонати, от Парламента, от Президента... иначе с България е свършено.

36

Анонимен

преди 2 години

Лека нощ, спете спокойно. Наистина ще излезе, че няма толкова загубена държава и народ.

35

Анонимен

преди 2 години

Цели се хаос, разединение и намаляване на населението. Вируси, война...идва рестарт и нов световен ред.

34

Pepe

преди 2 години

Има ли проблем, че не купуваме съветски газ, няма! Прекрасно!

33

Rrr

преди 2 години

так кто отказался от российского газа за рубли? Польша, Болгария, Финляндия? Топить будете евриками - евро стоит только бумагой на которой их печатают. Рубль обеспечен ресурсами Российской Федерации! И ВС РФ! Честито!

32

Анонимен

преди 2 години

помнете, че тия ви ги докара Прецедента и да пълна промяна е, но към много по-лошо

31

Ментора бай Иван

преди 2 години

Интересно до кога ще умуват по въпроса нашите умници от Харвард?Или си вярват че от САЩ ще дойде евтин газ?Наивници ли са или корумпета?

30

Vagno!

преди 2 години

Kiro I Asen da poemat otgovornost . Sled tqh 6te e ad ...

29

Анонимен

преди 2 години

Толкова надежди на хората умряха отново с Кирчо.

28

плащам на крадци

преди 2 години

Така правят нормалните държави. Не си затриват народа и икономиката. Тарикатите русофоби, що не платите разликата и инфлацията! Бок.....ци!

27

БАНко

преди 2 години

До Василев , ТЪРГОВЕЦ НА ЧЕРЕШИ СЪОБЩИ ,ЧЕ Е ДОГОВОРИЛ С ЦЕНА В КЮСТЕНДИЛСКИТЕ СЕЛА ЕДИН ЛЕВ КИЛОТО . СОФИЙСКИЯТ Василев ЩЕ ГИ РУПА ЗА 15 ЛЕВА !!! НЕ ПРАВИ АНАЛОГИЯ С АМЕРИКАНСКИЯ ГАЗ, ТАНКЕРИТЕ , ТЕРМИНАЛИТЕ , ГАЗОПРОВОДИТЕ , ПОСРЕДНИЦИТЕ И ЦЕНИТЕ В ОЖАЛЕНА БЪЛГАРИЯ !!!

26

Анонимен

преди 2 години

Някак много контрастира тази статия на вчерашното изявление на Премиера, че, ако се съгласим, ще сме първата държава, която ще плаща руски газ в рубли. Къде е истината, като се публикуват две противоречиви статии?

25

Анонимен

преди 2 години

ЕК са за бой в случая - трябвало е да забранят също така и отварянето на сметки в рубли, за да го не се случи това, което вече се случва... Всеки сам си преценя... Епик фейл за пореден път!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Решетките няма да ги спасят. Скоро ще има бой по Кирчо и Кокорчо с тенджери и камъни. Идете си с мир докато е време! Ще предизвикате гражданска война, бее кукумициниии! То бива, бива аматьори, но вие копаете под дъноmо. Всеки месец ще прибирате по 10 милиона от отстъпките на доставчиците. Измамихте България. Само бой по празните ви канчеmа.

23

Анонимен

преди 2 години

Само наш кирчо поема гумена палка от Херо и сам ни спира газта.

22

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е че нашите и ЕС хартийките се третират по зле от фаш-ките хартийки иначе ако курса им е нормален щеше да ни е евтино и на нас

21

Анонимен

преди 2 години

Мики да те лъжем!

20

Анонимен

преди 2 години

Просто Киро: Те са предатели, трябва еврог.ейския съюз да им наложи санкции. Наведете се към фащ

19

-

преди 2 години

Еврото и долара са хартийки. Стоката е в Русия! Да се радват, че все още има замяна на хартийки срещу стока, защото честната сделка ще е Стоки от Европа срещу стоки от Русия! 20 евро не карат колата, виж 20 литра гориво......