85

..

преди 2 години

криза не криза трябва промяна..че ако продължаваме така не зима а и лятото ще ни се види адски тежко..но хората си седят вкъщи днес транспорта утре други и всеки сам за себе си си протестира

84

До 60

преди 2 години

"нация от неграмотници...какво да очакваш" Прав си, като Кире! И той е толкова грамотен като тебе и с правилен български, точно като тебе. За начало - изреченията започват с главна буква. А когато задаваш въпрос, завършваш с въпросителна. Сега да го преведеш на английски и да го пратиш на Кире, че той английския го разбира по-добре от българския. Хайде, жив и здрав да си!

83

Анонимен

преди 2 години

Знаем,че БТВ са слуги на Бойко,затова не сме изненадани,че повтарят резултатите на 24 часа,другите слуги на ту..па.А вие им вервайте.

82

Кирчо Инфлацията

преди 2 години

Защо няма инфлационни мерки за "богатите" работещи с 1000-1500 лв. заплата? Какви ли не мерки наговориха, но за тези богаташи - нищо, тях инфлация 20-30-50% не ги лови, нали? ОСТАВКА !!!

81

може и да си прав

преди 2 години

До Анонимен 52 Само дето си мисля че няма да стане!И то хич,ама хич няма да стане!Един съвет:Пригответе си медицинска помощ,щото на следващите избори Герб ще спечели!И ще направи правителство!И не съм гербер,просто нещата вървят нататък!Айде,жив и здрав!

80

Анонимен

преди 2 години

Искам да му бия шамари докато ми изтръпнат ръцете. Това какво говори за доверието ми към Киро?

79

хаха

преди 2 години

кво е това измислено изследване.... имайки предвид нагласите към президента.

78

Анонимен

преди 2 години

65% недоверие към Баце? Ако е така защо при едни следващи избори неговата партия ги печели? Нещо не се връзва.Някой лъже.

77

анонимен

преди 2 години

утре ли е протеста?

76

Анонимен

преди 2 години

Българинът доказва, че е умен. Само Костадин Костадинов заслужава от тези някакво доверие. Другото е шкарт.

75

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ и Възраждане са активирали всичкото *** да плюе по новата власт.Тия май се гласят заедно да ви клатят.Не ви ли стигнаха 12 години бе,мазохистиии?

74

Анонимен

преди 2 години

С тези гриндъри, наркомани и чалгари в управлението, нищо добро не ни чака в България. Единственият изход е да емигрираме.

73

Анонимен

преди 2 години

Силно се съмнявам дали в действителност има и 10% подкрепа.

72

да

преди 2 години

трябва стефан янев да е премиер, а не това некадърно и продажно ла-йно!

71

българин

преди 2 години

Не ви ли прави впечатление, че темата е за вътрешна политика на България, тоест доверието в кабинета. Обаче и тук се коментира политиката на Путин и Русия? Защо??? Ние руска република ли сме??? Ако сме руска република минусче, "-".Ако сме независима от Русия държава плюсче "+".Хайде! Да ви видя!

70

Анонимен

преди 2 години

65 никой не вярва на стъкмистики, но в случая стъкмистиката съвпада с реалността. Всъщност, даже много проценти му дават по моите наблюдения едва 5 човека на 100 одобряват министерски съвет, и то под условие!

69

Котарак

преди 2 години

Тоя балтон и на нула да падне няма да се махне. Каква промяна, какви пет лева!?

68

Анонимен

преди 2 години

До ДО 43Къв Путин ще те управлява и теб. България е фактор за нищо. Путин говори с Шолц... За кво да си губи времето, да говори с американски слуги. Той и Байдан, не си губи времето със слугите си. ))) Секретарката му само си прави по една снимка с тях и това е.

67

Кой пееше

преди 2 години

Драги зрители, спите ли?

66

Анонимен

преди 2 години

За да освободим България от тези лъжци, крадци и продажници утре 18.май излезте на протест за да ги свалим от власт.