35

Петър

преди 2 години

Има само едно сигурно нещо,че Просто Киро и Кокорчо са пътници и не избягат ли за Канада ще търкат нара рано или късно в Софийския затвор със Борисов,Гешев и бандата.да се радват,че не са по-на изток от нас,че там щяха да бъдат очистени като национални предатели,ако ме разбирате....

34

Бъдете умни

преди 2 години

Направете така, че войната да спре по-скоро. Защо се учили в Харвард?

33

сгх

преди 2 години

ако евро-.ус не се бяха репчили , не бяха пращали оръжие и налагали санкции досега всичко щеше да е приключило - но явно сценаристите няма изгода ...

32

Сатир

преди 2 години

Правилно те попита Пеевски - "Момче , ти досега какво си работил." Май е имал предвид, че измамата не е работа.

31

Анонимен

преди 2 години

Кой ще те чака 5 години бе мошеникк?

30

Анонимен

преди 2 години

Г-н Василев, идете си двамата с Просто Киро, преди това разтурете тази пишман-партия, създадена за 2-3 месеци и тази несигурност за газ, петрол, ток ще отпадне. Не може един народ да бъде 60-70% русофили и да бъде управляван от няма и няколкостотин привърженици на САЩ-ЕС! Това е нонсенс и този дисонанс беше предизвестен. Лошото е, че след някой и друг месец вие ще избягате, но тогава ГЕРБ+ДПС ще ни яхнат. Затова БГ губи най-ценното - младите хора и те няма да се върнат. Тази държава е без бъдеще

29

Анонимен

преди 2 години

Да си във военна икономика означава, че си във война. Ние с кой сме във война и кой я е обявил за да му потърсим сметка?

28

Анонимен

преди 2 години

Тепърва има да се кокорите от цените. И сърбите и те ще се кокорят, нищо че са аверчета с руснаците. Щото не е само бензина на бензиностанциите. Всичко ще стане скъпо. Все някой ще трябва да плати масрафа на Путин и това ще сте вие.

27

Анонимен

преди 2 години

от кога обратни ще казват, кое как ще се случва..

26

Анонимен

преди 2 години

По време на война се краде най-много. Точно като по поръчка им дойде на Кокорко и Кирчо. На месец комисионните от газ са 10 млрд. За 1 година са 120 млрд. На пъпа са си паднали.Кокорчо фалира Everbread с почти 9 милиона брит.лири, а България ще я фалира от воле. После ще си бие каmшика и ще му видим задния номер на цървулите. Киро и Асен нямат пари в бг.банки. Нямат и имоти в България. Боли ги фара, че ще я фалират. Те не са живяли през последните години в България. Дойдоха за целта.

25

Хаха

преди 2 години

А след туй руския газ потича отново и всички се успокояват. Цените също. Украйна да го дъуха.

24

До 7

преди 2 години

Сериозно ли мислиш, че руската политика към България се определя от това кой е на власт? Ако ще и Митрофанова да управлява, за Русия ние сме ***.

23

Анонимен

преди 2 години

Оставка! Протеста е на 11ти от 18 часа

22

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРЕЦАКВ

преди 2 години

Така е ,като управлявате заедно с БСП комунистите

21

Анонимен

преди 2 години

Човек като отиде в бензиностанцията се ококорва от цените.

20

Ванката

преди 2 години

Абе мишок, некадърен!!! Ние сами си произвеждаме достатъчно жито и за вътрешен и за външен пазар. Производството на ел. енергия е също от вътрешни ресурси и с наша си работна ръка, и нямаше никаква причина да се вдига тока. А цената на петрола е същата както преди години. Вие позволихте спекулата и свръхпечалбата за някои, и то преди войната в Украйна!

19

Анонимен

преди 2 години

Какъв неутралитет ви гони ве!? Война е. Няма да има доставки на петрол, газ, слънчоглед, пшеница. За никой няма да има. Печеливши няма. Само губещи. Благодарете на Путин и шайката му, че се полакомиха за богатата украинска земя.

18

Анонимен

преди 2 години

Сиреч ще ни върнат в най-гадните времена на соца, но всичко ще е много по-скъпо.

17

ха-ха-хи

преди 2 години

Альоууу...асАнчооо...кокорчо мамин...в следващите години тебе няма да те имааа...!!!!

16

Демек

преди 2 години

Който е беден, да ...