84

Анонимен

преди 2 години

Заради империалистическите намерения на путин,заради болните му амбиции такива държави и лидери не трябва да съществуват диктатори и авторитарни режими хората трябва да са свобобди това е наи ценното,първо беха анексиранияпосле демитариразации,бандеровци,азовци,специални военни операции,явно има някакъв заговор някакви цели или всичко се прави за пари,после този зельонски започна да говори за газ и за пари,помощи и оръжия.

83

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Какви изпитания бе,Радев?!? Ние сме под робство-турско-еврейско! Докога ще се държиш като кикирица ? Мъж ли си въобще? Защо не звъннеш на тоя Марион,с който сте в нежно приятелство и не попиташ защо Френската държава извършва геноцид над Българите в Родината му? От години съм на улицата и това е умишлен акт ! Отново Българско Дете бе отвлечено от Българската му Майка,за да се превърне в поредната жертва на семитската педофилия !!! Ти си абсолютно неадекватно подобие на Човек!

82

Анонимен

преди 2 години

Радев, ти ни ги натресе *** и КокОрчо! Сега немой тука!

81

Анонимен

преди 2 години

Има генералпрезидент - има война. Няма генералпрезидент -няма война.

80

Тролове

преди 2 години

Каквито и манипулации да правите, колкото и да "крещите" пофоруми и по зависими медии (различни интереси, но все зависими), мнозинството БЪЛГАРИ не ви се връзва! Вече гледаме ДЕЛА, а не думи. "Диверсификация" и "независимост от руски газ" ли е да купуваш газ от Газпром, само че от други държави и фирми и то по-скъпо? Да "преместим ветото СЛЕД НАЧАЛОТО на преговорите с РСМ" не е ли "да ВДИГНЕМ ветото за НАЧАЛО на преговорите"? ВСИЧКИ партии обслужват чужди интереси! Радев се бори, но е почти сам!

79

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще направят котел на 70 хилядна укропска армия и ще ги сготвят в котела. Затова така са се разбързали укрите. Проблемът на укрите обаче е, че колкото и оръжие да им пращат някой трябва да воюва с това оръжие. А такива желаещи да се бият с Русия липсват. Ето това е проблемът, че никой не иска да отиде на сигурна смърт да се бие с руснаците.

78

Наблюдател

преди 2 години

Петата колона на Москва от национални предатели и българофоби вие от ярост, че Кирчо не клекнал и не целува ръката на психопата Путин. За тях това е светотатство и прегрешение, което никога няма да му простят. До днес Плевнелиев беше най-мразеният от руските роби политик, но Кирчо ще го измести особено ако даде оръжие на Украйна.

77

до мугабе

преди 2 години

И как е ?

76

Професор

преди 2 години

Първа и втора армия да заемат позиции. Да се изкарат поне 2 хиляди танка в готовност. Ядрените оръжия да бъдат разположени на румънската граница и ако се наложи Генерал Борисов ще натисне червеното копче и край с Масква.

75

ПП

преди 2 години

Ние сме готови да умрем, за да се включим във войната! Колко силно да го кажем това? С всячески действия се опитваме, ама вие българите хич не ни разбирате!

74

Пп

преди 2 години

Кога ни испращат на фронта - герб ,дб, пп Радев кажи ни

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен В Лондонското Сити на официално събиране обявиха войната в Украйна за своя. Простакесата външен министър Лиз Тръс заяви "Войната в Украйна е нашата война. Това е всеобхватна война, защото победата на Украйна е стратегически императив за всички нас. Ние ще удвоим силите си. Ще отидем по-далеч и по-бързо за да изтласкаме Русия от цяла Украйна. Съдбата на Украйна виси на косъм. Заедно имаме огромна сила. Нека да я използваме за да създадем по-добър свят..................

72

Анонимен

преди 2 години

понял, господин преZидент!

71

Професор

преди 2 години

СТРАХЛИВ ФATMAK! HE ПЛАШИ ХОРАТА А ВЕДНАГА ОБЯВИ МОБИЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКИ ОТ 16 ДО 90 ГОДИНИ ДА СМЕ ГОТОВИ ЗА ВОЙНАТА.

70

Анонимен

преди 2 години

Ама то това е целта на ЕС и САЩ. Световна война. Само подстрекават. Да бяха направили нещо по-рано, не виждам никакво желание за преговори и мир. По-добре Русия да си довършат войната, вместо цял свят да страда, заради райони, където от години само се обстрелват. Ама интереса на САЩ е друг. После Русия ще вдигне цената на всичко или ще спре износа изобщо за насам. Китай ще си вдигнат и те цените и се приключва със заблудата ЕС и САЩ.

69

Мугабе

преди 2 години

Сдружение "Пидорософили" демонстрира най-новата си иновация - безаналлогов вибратор за русофили

68

Анонимен

преди 2 години

руска пешка си е радев

67

ПОДКРЕПА

преди 2 години

Единствения Сектор в България който има повече Поръчки е Автомобилния Клъстер на Плевнелиев - там работят Роми и Турци без Образование и с ниско заплащане - заводите са в Хасково и Пловдив - заради този Робски Труд Плевнелиев попречи на Шкода да направи Завод в България .

66

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ИЗНАСЯМЕ ОРЪЖИЯ С ВЛАКОВЕ, КОРАБИ, САМОЛЕТИ И ПОДВОДНИЦИ ЗА 2 МИЛИАРДА, НО НИНОВА НЕ ЗНАЕ? И ЗА ТОВА, ЧЕ ЩЕ РАЗПАЛИ ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА СЪЩО НЕ ЗНАЕ? АБЕ ФА ТМАК, ЗАЩО ДВА МЕСЕЦА НЕ И КАЗВАШ БЕ? СВЕТНИ Я!

65

Анонимен

преди 2 години

Тук в коментарите явно има само украински и руски вражески агенти. Един българин няма.