74

Анонимен

преди 2 години

Всичко под Кърджали са турци. Утре се отцепват с помощта на Турция. Правим опити да си върнем територията. Турция ни напада, защото сме фашисти.

73

Анонимен

преди 2 години

Напротив.В Буча РФ поиска проверка от ООН и те казаха,че няма геноцид.Потулиха разледването на ООН,защото Украйна щеше да пострада.Оказа се,че украинците са виновни за убийствата.

72

анонимен

преди 2 години

Въпрос до защо така - защо някои в ЕС по официална информация ще плащат в рубли, а ние - не? Преди да почнете с оплювките какъв съм русофил, ще ви кажа, че ако зависи от мен, ще спра веднага то не само тази война, но човешката природа е лоша, не знам, може и така да ни е създал някой. Ако отричате лицемерието и непрекъснатия двоен стандарт, просто не сте справедлив.

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98 "..той няма *** от студ и глад." Е как, нали и икономиката на ЕС е в "колапс" според русофилите, и там ще умират от студ и глад.

70

Анонимен

преди 2 години

До 54Енергийната борса в лондон определя цените които европейците ще плащат. Аман от *** кото теб в тая нашата държава.айде отворете си очите най накрая. целта е да не си зависим от руска и евтина газ а от американска скъпа.При всички положения си роб ама поне и за теб да остава нещо. А така ти взимат всичко освен кредити ти и дълговете ти ще ти оставят

69

Анонимен

преди 2 години

Купете си най-новата промоция в Макдоналдс - Биг Мак алангле!

68

Анонимен

преди 2 години

А цената знаем ли я? Или при форсмажорни обстоятелства ще платим 5на цена, но ще го преглътнем смело и геройски? А цената на бензина колко ще стане? Питаме, като съюзник съюзника.

67

Защо газта е проблем

преди 2 години

Как едно време западна Европа оцеляваше без руските ресурси? И не само оцеляваше но и пак беше в пъти по богата съветския блок. А сега изведнъж се оказа че имало голяма зависимост. Някой май много лъже в цялата схема!

66

Анонимен

преди 2 години

Тук "експертите" дори не разбраха, че не е "газта", а "газЪТ". Газта е течност, която слагате в газова лампаха, или натискате газта в колата си.

65

защо

преди 2 години

1.САЩ са очаквали 2. американската страна вече е била в контакт с лидери в Полша и България. Кой разбрал - разбрал.

64

От Русия нито котка

преди 2 години

Повече никакъв внос на нищо от Русия, не им щем и пияните пишман-туристи. Всичко трябва да се внася от Свободния свят.

63

Анонимен

преди 2 години

Номер 96 ще ни гледа по телевизията как се гърчим и ше се подиграва.Не му дреме.

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93 "Русия нападна Украйна,защото 8 г. я предизвикваха." Затова ли блокира 11 опита на ООН да изпрати мисия в района да провери какво се случва, а наскоро блокира и изпращането на мисия на ОССЕ по същия начин? Руските лъжи не минават, другарю!

61

Анонимен

преди 2 години

Номер 96 е в Германия...той няма *** от студ и глад.

60

Анонимен

преди 2 години

Едиснтвеният начин да се откажат от руската газ е било ако Украйна се направи на жертва.Постигнаха го.Заради цени нямаше как да стане,защото е по-скъпо.8 г. избиваха невинни заради това.Планът е на Хънтър Байдън.

59

Анонимен

преди 2 години

До Хаха "ще пукнем от глад и студ" Мдааа, само във фантазиите на руската пропаганда. ДругарЕ, колкото и да ви е мъка, вече не е 1996та, когато ни докарахте до "пукване от глад и студ". Българина има ДОСТА по-висок стандарт отколкото ще го бутнат мижави 20-50% увеличение на цената на газа. Това е НИЩО, за изгонването на руските терористи от България.

58

Анонимен

преди 2 години

И как точно САЩ ще продава газ на България? Ще го носят в бутилки ли?

57

Анонимен

преди 2 години

Миналата година най-високата ми сметка за газ беше 150 лв. Тази година е 572 лв. Да живее българо-съветската дружба!!

56

Анонимен

преди 2 години

До номер 76:Русия нападна Украйна,защото 8 г. я предизвикваха.Азов качваше клипчета как убива рускоговорящи и ги лайкваха.Хора от Донбас са писали на Путин сърцераздирателни молби за помощ.А това с НАТО е преляло чашата.Въпреки че си беше ясно как няма да вземат Украйна в НАТО заради лошото впечатление,което Мелник е направил Зеленски си настояваше...може би,защото така със сигурност щяха да ги атакуват.Да не забравяме и как пратиха кораба на х*й и така започна всичко.

55

Защо така?

преди 2 години

До Непозната "Защо така?И затова България реши да купува още по-скъп газ от господарите от САЩ, така ли?" Не го "реши", а няма друг избор, освен ако не иска да налива в мелничката на руските терористи. Не знам чии са тези "господари от САЩ", но знам, че усилията за помощта за България са общо на целия Запад. Гърция вече обяви, че също ще ни помага, както и ЕС. Пробвай нещо друго.