21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 "Е, ако това не е нацизъм?!!" Разбира се, че е. Империята на Злото направи от нацизма маска, с която да крие, че комунизма и нацизма са братчета (затова Нацистките СС дивизии и СССР армията правеха съвместни военни паради). Затова процъфтяващия комунизъм роди Пууттлер - нацистче до мозъка на костите, който само чакаше момент да си премери изззродщината с другите като него като Хитлер, Сталин и пр.

20

oon

преди 2 години

Да , иначе на зеления много му пука за своя народ, айде моля ти се .....

19

Проста путка

преди 2 години

шофеорче....тираджия.

18

Клоун Отмъстител

преди 2 години

Що вие търпяхте да ви тровят и да измирате от липсата или от грешно лечение? Колко десетки хиляди хора измряха в България, това не е ли война? Защо го търпите, това не говори ли за същността ви? А за Украйна наистина не ми пука! Колкото на някой му пукаше за хората последните 2 години!

17

Тираджията

преди 2 години

Да се предадат щом не са доволни от условията на живот

16

БАНко

преди 2 години

НАЛОЖЕНАТА ЦЕНЗУРА НА БТВ , БНТ И НОВА ЗА ПРОНАТОВСКА ПРОПАГАНДА , ПОКАЗАХА И ,,ЩАСТЛИВИ " ГРАЖДАНКИ НА ОДЕСА , ЗАПАСИЛИ СЕ С ВСИЧКО ЗА ДВА МЕСЕЦА !!! И МАРОУПОЛ БЕШЕ ТАКА !!! ЩАБА НА УКРАИНСКИТЕ ФАШАГИ ЗАБРАНИ ЕВАКУАЦИЯТА И ИЗБЯГАХА САМО КОЙТО УСПЯ !!! А ВЧЕРА ЦИРКАДЖИЯТА ОТ КИЕВ КАЗА , ЧЕ В ГРАДА ЩЕ СЕ БИЯТ ДО ПОСЛЕДНО !!!

15

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

По добре да умреш от глад отколкото да си роб на ерджо-лан!

14

Анонимен

преди 2 години

Досущ като блокадата на Санкт Петербург от нацистите през 2та Световна война! И каква ирония - Путин е роден там и знае отлично какво са преживели съгражданите му....и сега това направи той самият, окупирайки чужда държава, чужд град, под предтекст, че ги освобождава! Е, ако това не е нацизъм?!!

13

Путлер

преди 2 години

Украинците са виновни, не искат да се предават на мое височайшо Величество огромното жужи!

12

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик Руснаците буквално се върнаха в 30те години на миналия век. Путин е преродения Сталин.

11

Анонимен

преди 2 години

А в България колко пенсионери ще умрат от глад при тази бързо увеличаваща се инфлация? А добро утро Българи?

10

Анонимен

преди 2 години

Така е на война.

9

Анонимен

преди 2 години

До Клоун Отмъстител "Интересно, кво ни вълнува как живеят там?" Написал си си същността.

8

Анонимен

преди 2 години

Ами да се предават.

7

Анонимен

преди 2 години

Престъпниците, които Русия вкара в Донбас през 2014 година сега убиват цивилни в Мариупол. Все, пак силата е на страната на Украйна и рано или късно тя ще победи.

6

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Ашколсун! Руската работа бетер турска работа.!.

5

Гейбръхам Линколн

преди 2 години

Гутен Морген.Да се насладим с усмивка на поредния ден пълен с фалшивите новини на козяшките медии,бруталните лъжи и паралелния свят в който живее това мекотело на снимката!Честит ви NWO!

4

пияница мистик

преди 2 години

Всъщност който има малко мозък веднага разбира от написаното, че съветските *** взимат украински жени и деца като заложници в превзетите с агресия територии като жив щит, че украинската контраатака да не може да се състои. Останалите ги карат в концлагери в далечен СССР, че да им работят по 10 години безплатно....ако оживеят. Архипелаг Гулаг на Солженицин само че в 21 век

3

Клоун Отмъстител

преди 2 години

Интересно, кво ни вълнува как живеят там? Като си търпят изроодите политици да си сърбат попарата! Аз си имам списък, като ме мобилизират ще дезертирам, двама-трима от големите мислители дето са ни натикали във войната при Бай Петър и после квото сабя покаже

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 "всеки народ според съдбата си. въобще не бива да ни е жал." На никой нормален не му е жал за русофилите, защото сами са се докарали дотам, че да нямат никакъв морал. Жал ми е за невинните хора в Мариупол, на които историята е отредила тежката съдба да се срещнат със Злото на Света.