110

L.

преди 2 години

Какво могат да си кажат царят и лакеят?

109

Анонимен

преди 2 години

Доколкото помня, единствената държава използвала ядрено оръжие върху цивилни е Сащ, или греша?

108

Чърчил

преди 2 години

Та колко струвате бе русофоби обратни ?

107

Анонимен

преди 2 години

120 Байдън знае ли в коя година сме и кой народ точно води война с Русия? Защо имам усещането че и той е кукла на конци на някой? Та май кукловода на цялата операция за икономически срив на Европа и Русия е тоя дето трябва да води преговори. Живеем в много грозна реалност!

106

Жал ми е

преди 2 години

за обикновените украинци..............те са само шахматните пешки в една голяма игра............много от тях няма да оцелеят............докато междувременно доста хора ще спечелят от войната.........политици, военни , банкери............защото Украйна ще бъде заробена за най-малко 100 години от западните банки!!!

105

Урок по История

преди 2 години

Чърчил на една сбирка с журналисти: Добре, след като установихме вече, че сте ***, дайте сега да поговорим за цената ви.

104

Анонимен

преди 2 години

Що бе, нали разправяше че си размазал руската армия?

103

Анонимен

преди 2 години

Късно е! За преговори се мисли преди да стане белята. Помпеха го западните куучета, обаче сега не помагат. Болгарушките и те се стряскат на Русия, ама като видят зора, западндите лицемери викат АААА, SORRY.

102

Българин

преди 2 години

До 89 Така ли бе, Само Тръмп може да праща. То руснаците щяха да гледат. Дали нямаше покрай бреговете на САЩ да кръстосват ядрени подводници под руски флаг. Пък те може и да са там. Знае ли човек.

101

Урок по История

преди 2 години

Чърчил на една сбирка с журналисти: Добре, след като установихме вече, че сте ***, дайте сега да поговорим за цената ви. Та колко струвате бе русофоби и медия фейкатори ?

100

До Анонимен 96

преди 2 години

Прав си 100 %...........Русия е по-малкото зло от САЩ............ако бяха американците, сега на мястото на Киев щеше да има дупка от атомна бомба..........знаем историята с Япония!!!

99

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да спре с шоуто и да започне да се държи като политик. Да сяда на масата за преговори и да мисли трезво и рационално.

98

Анонимен

преди 2 години

Зеленски,ти си за съд в Хага, ръцете ти са изцапани с много кръв, с кръвта на украинското и руско население, което убивахте през последните девет години, излишния си ти!Сриваш Европа енергийно, икономически, влошаваш отношенията между европейските държави умишлено, крайно опасен си за Европа, а сега се струпват и чужди войски в нашите държави и окупират нашите държави, заради твоето безумство, просто се махни!Европа трябва да диша свободно, а не да се съобразява с теб!

97

Анонимен

преди 2 години

Нали беше много отворен? Винаги казваше, че ще се бият докрай с "российских окупантов". :))

96

Урок по Литература

преди 2 години

"Колко жалък е шута на кралския трон, колко глупав е народа позволил това", Робърт Бърнс шотландски поет

95

Аноним

преди 2 години

Всички български *** на Русия се крият като мишки, и всички те си имат не руски коли а западни иначе Русия е велика.много скоро ще се наложи да отидете в русия ама, вие нямате и тази смелост крилете се като мишки

94

Анонимен

преди 2 години

Параноята и годините си взимат своето, а и колко мозък може да има в кратуната на един бивш таксиметров шофьор и посредствен агент на КГБ...? Затова се случи тази брутална и безсмислена война. Изходът е само един и минава през трупа на диктатора в Кремъл...

93

Анонимен

преди 2 години

саш направила био лаборатории до гЪзо им, Рисия били лошите. Същите които искаха сънародниците им да бъдат лишени от медицински грижи и работа ако не са Факсинирани, сега станаха големите "демократи" и "човеколюбци"

92

????

преди 2 години

Русия иска сфери на влияние на територията на бившия СССР!!!САЩ искат целия свят и нито сантиметър по-малко!!Кои са по-лошите............я, кажете селяни прости,...........ако още мозъкът ви не е промит 100 % от западната пропагандна машина и западната хибридна война с/у Русия, България, Сърбия, Украйна и т.н.??

91

Бай Гроздан

преди 2 години

За съжаление след изявлението за референдум за одобряване на отстъпките - явно с цел протакане и позоваване на него,то и шансовете за мир без пълна капитулация преди него ми се струва,че вече са близки до нулата.Колкото повече продължава войната,толкова повече претенции ще има Русия.Някой въобще мисли ли за хората?