111

Анонимен

преди 2 години

Само пpocтите и заблудени русофили не виждат пораженията, които руснаците всеки ден инкасират...

110

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

опитват се да ни убеждават, че "нещата не вървят по план"... да де, ама като чуем някоя сутрин, че обкръжената Група Армии Изток на укро-вермахта вече я няма, ще ни станат ясни "нещата", а пък укро-нацистите ще разберат набързо откъде изгрява слънцето ... :), т.е., солнцепек-овете

109

Анонимен

преди 2 години

В скоро време Монголия ще стане вътрешна държава в Китай. От всякъде ще граничи с Китай.

108

Нищо

преди 2 години

"смразяващо" нямаше в речта на Путин, но в бялата къща вече всички са се на...ли, не само мафиотския бос. Иначе всичко си тече по план. Много скоро Украина ще бъде отново област с ограничена автономия в рамките на Руската федерация.

107

еее бре курорте

преди 2 години

"Докато някои руснаци подкрепят войната, много други протестират срещу нея по улиците, напълно наясно, че ще бъдат арестувани от тежко въоръжена полиция" Пояснявам: Не "някои" руснаци, а 95% (деведесет и пет!) подкрепят товарищ Путин! И не "много" а няколко хиляди объркани души са против военната операция на Русия в Украйна. А "тежко въоръжена" полиция не е необходима да прибере няколко задръстеняка живеещи от хранилката на НПО, за това са неоходими петима полицаи с върбови пръчици. Та така

106

Карл Бенц

преди 2 години

Даааа!

105

ха-ха-ха

преди 2 години

Русия пренасочва всички войски от Далечния изток към Украйна. Китайските приятели на Путин просто трябва да преместят граничните стълбове и да завладеят Сибир.

104

Анонимен

преди 2 години

До 99Z и V не са нацистки знаци.)))))))Вече СА.То и пречупеният кръст не беше нацистки знак (има ги в Индия от хилядолетия) ама стана.

103

Анонимен

преди 2 години

Трябва да минат към обсадни действия . Така или иначе под.лог.ите ще загубят войната. За ремонта на един танк дават повече от стойността на танка на външна фирма въпреки че това е работа на армията в мирно врем . Само остарялото оборудване трябва да се купува. А Ф16 го купуват под.ло.гите на тройни цени . Това са разходи по големи дори от военовремени а има криза на запад и то не от вчера просто никой не иска да го каже на висок глас. Все пак войната е и икономика.

102

Анонимен

преди 2 години

До РУСИЯТогава защо руснаците навлязоха в Украйна ? Можеха просто да не навлизат с войска в чужда държава, толкова е просто :) Поне видехме, че армията им не струва, може и други народи да им се опълчат :)

101

Анонимен

преди 2 години

Застой? Че те всеки ден напредват, Зеленяка всеки ден ревйе на умрело. Тактиката на Путин е да обсади град и да чака цивилните да се изнижат, което е хитро - всеки който не харесва руснаците си хваща чукалата и си заминава, останалите несъгласни ще бъдат поразстреляни и какво остава... град с компактно и послушно руско население, което чака 'освободителите'. Какво по-хитро от това? *** после го върни тоя град на Окрайна? Не можеш, то населението което е останало НЕ ИСКА.

100

До Z

преди 2 години

АМИ то тогава трябва да се премахне цяла Русия, а ние НЕ искаме това! Идеализмът често води в пропастта и то не само за вас си! Или нкратце: ПЪТЯТ КЪМ АДА Е ПОСТЛАН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ!!!!

99

Анонимен

преди 2 години

Бай *** населяващ оглозганата и оскотяла територия е такъв мишок,коментира велики държави бе да погледне кене фа в който живее. Ако се обърнат нещата как всички русофоби ще обърнат палачинката и ще станат като комунустите най- големите демократи след 10.11.1989 г. :) *** до цървула.

98

НОВИНИТЕ

преди 2 години

От родните *** няма да ги чуете.Китай и саудитите треснаха долата.Арабският петрол в юани.Бай Дън се моли на Мъдуру за петрол срещу смекчаване на санкциите.В жест на добра воля Мъдуру му подава безплатно три пръста с преобладаващ среден.Бай Дън отваря резерва,а галонът в САЩ гони 5 долара за галон.В същото време Китай,Индия и Бразилия поставят остро въпроса за говеждите биолаборатории в Украйна.Кроше след кроше в суратя на краварите.

97

РУСИЯ

преди 2 години

Стига с този Путин. Това е Русия, а Русия не е Путин и Путин не е Русия! Войната е между Русия и САЩ. Украйна не участва във войната, а е използвана (употребена) във войната.

96

до 101

преди 2 години

До Z,амипростоси описал свят без българи,а дано,ама надали

95

Путинчо

преди 2 години

Закопа Русия ! Аман от тия !Убийци на деца и жени !

94

до 82

преди 2 години

До Анонимен 82,ти запада не го мисли,вие нали сте добре,къпете се в мляко,милиардери сте,светът ще се свърши,но вие ще останете,нали сте богопомазаните,какво си се загрижил за някой,който вие смятате за роби,дето само са длъжни да ви хрантутят

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90Купуват си имоти в БГ, щото имат план Б, в случай като този в момента :))) Който не е с промит мозък от кремълската пропаганда, гледа да се подсигури :)) Климата ни е добър за тях, на нас може да ни е студено като паднат градусите, при тех е хубаво време......хахахаха :)))

92

Z

преди 2 години

Zа свят без нацизъм, без хибридни войни, без санкции, без лъжи, без биологични заплахи, без хим.оръжие, без войни. Наше дело правое, Победа будет за нами!