117

Си Джин

преди 2 години

Китайците не спят. Вече материализираха руските майтапи в Украйна. Направиха играчка трактор теглещ блатнешки танк за скрап. Хората си гледат пазара на детски играчи.

116

Анонимен

преди 2 години

116 те не го смятат за нападение, а за защита. Това е като в спорта, когато те нападат без да те удрят, замахват пред лицето ти, но няма удър, сбутват те в ъгъла, но не те ритат. Русия търпя това 10 год и ги предупреждаваше да спрат, защото ще отговори. Когато посегнаха на недопустимото, а именно запрашиха Москва с атомна бомба, Русия удари. Не съм русофил. Но и мене да ме заплашват и сбутват, а аз да предупреждавам 100 пъти, накрая ще ми избият чевийте и ще отвърна.

115

Дървени кратуни

преди 2 години

Щатите искали да свалят Асад--ами той избива народа си ,ако не знаеш колко народ и как вземи да прочетеш ,във Ирак и е същото ,във Руанда за Една година 900 000 убити във Сомалия също ,а пък талибаните във Афганистан бяха много хубави ? Ако не са Щатите и НАТО всякакви диви религиозни фанатици и садисти ще разпилеят Европа ,разбира се че ние ще им развалим техния свят ,така е по -- добре за нас ,да ги чакаме и тях да набавят атом и да ни поломят със мръсни бомби ?

114

Анонимен

преди 2 години

Щатите обаче се погрижиха (и то страшно ефективно), след де Гол, в Европа да се инсталират само произведени от тях марионетки за политически "лидери" ... и с идеите за придобиване на някакъв суверенитет, континента се простил окончателно, руснаците вече го разбраха от личен опит...

113

Истината

преди 2 години

Путин влезе в Украйна за да спасява руснаците, а десетки хиляди руснака вече се евакуираха и излязоха от Украйна като бежанци по посока Западна Европа! Ква е тая шизофрения, някой русофил да ми обясни!

112

fact

преди 2 години

да!очаквай до 3 дни химическа атака в украйна и нахлуване на сащ. яко ше е.

111

Анонимен

преди 2 години

Ами следващия ход на Путин ще е изнудване.Дайте ни пари или там каквото им трябва на руснаците,или натискам червеното копче.Страшна мизерия ги чака в Русия!Ще гладуват!

110

Ужас

преди 2 години

Путиняписунокядеци още не разбрали,че не друг,а путин почна война. Ужас! *** им обеснявай, доказвай. Алоууу, само руска телевизия гледате повече от 40 годинииии, спрете да я гледате, идете навън малко и пообщувайте

109

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами видяхте какво се случи когато зелените човечета на путин се сблъскаха със съпротивата на Украйна и далеч по-слабовъоръжената и армия, настана пълна дезорганизация, липса на каквато и да е логистика, десетки хиляди жертви и блокиран и унищожен руски военен скрап ... Представете си какво ще се случи ако се намеси НАТО с високо технологичните си подразделения, единственият шанс на кремълският военнопрестъпник е да предизвика ядрен апокалипсис, който ще унищожи него, но и част от нашият свят ...

108

Ossi

преди 2 години

Каква трета световна? Кой срещу кого? Руснаците са на просешка тояга, само с атома плащат. Иначе войничетата им крадат кокошки и обират киосковете в Украйна да се наядат, а като ги хванат молбата им е да не ги връщат в блатная, че там се умира от глад и мизерия. Тези добре си правиха парадите, но кой ги кара да нападат държава, че да им лъсне голия заднник. Жалка история. Байрактарите им допазбомбиха и скрапа от псевдотанкове, които вкараха едва-едва с триста зора за три седмици кретане.

107

Анонимен

преди 2 години

Що? Искате да пишете статии с Шок! Ужас! Ад!? Вие ежедневие не списвате правилно, за война се лакомите!

106

Анонимен

преди 2 години

БСП-то ми дадоха един път 600 лева там ми преведоха,доволен съм

105

Анонимен

преди 2 години

Тия опашки за олио са като ония за бензин миналата седмица.Колко и да купиш все ще свърши.

104

Чагъртам тролове

преди 2 години

Дали да вкараш 150 хил армия в чужда държава, да сриваш градове, инфраструктура, да убиваш жени, деца, старци, да разрушаваш семейства, съдби, да изселиш 5 милиона от домовете им не е война, тавариши?

103

Казах

преди 2 години

Ние не сме готови за Трета световна.Първо янките да ни сковат изтребителите Ф16.

102

Анонимен

преди 2 години

Войната отслабва/изтощава субектите, които са въвлечени в нея. От друга страна контрола от един субект над друг на практика се гарантира от съотношението на силите на тези субекти. Хайде сега да се запитаме, КОЙ получава по-голям контрол върху тази част на света, чрез разпалването на тази война, КОЙ отслабва потенциалната конкуренция (която беше започнала да му съперничи по икономически и военен потенциал) ? Ами че ресурсите и военния капацитет в Русия + европейската индустрия ставаха хегемон ..

101

Анонимен

преди 2 години

Ако се задава трета световна направо пишете света е към края си,и Путин и Байдън ви го казаха че ще е ядрена.

100

Анонимен

преди 2 години

НЕ неможе да говорите от името на света,за българия няма заплаха това не е наша воина,вчера един беше написал,че сме пред воина и в българия било военно положение,и държавата била на държавни релси и затова било комунистическо управление,държавата била на държавни помощи което не граничи с реалноста,защото едните получават помощи а другите работат или просто празни обещания,няма социална политика

99

Анонимен

преди 2 години

105 аз пък благодаря на всички богове, че нацистите загубиха войната. Не мисля, че хора с тъмна коса и тъмни очи са по-нисши от русите и синеоките. Науката доказва, че доминантния човешки ген е тъмният. Не смятам, че човек с недъг е полу човек. Има слепи, които виждат по-истински света от нас, глухи, които чуват човешкото повече от нас, хроми, чиито идеи тичат по-бързо от скоростта на светлината. Мразя нацисти и няма да вдигна ръка срещу онези, които ги пердашат!

98

чингиз хан

преди 2 години

Олиото и горивата поскъпнаха.Брашното и то.Кой е виновен?Естествено Путин.