75

Анонимен

преди 2 години

Отделно прави впечатление подготовката, знанията и уменията на Руските журналисти и водещи спрямо подобни позиции в нашите медии. Разликата е, като между професор и осмокласник.Липса на аналитичност, търсене на пикснтерия в личен план, избягване на определени теми, обаче имат джуки като фолк гърли.Това е ниво на ментална оскъдност, и тя си личи.Може би последни в истинската журналистика, бяха Кеворк, Дмитрий...останалото е захаросан слугинаж имитиращ понякога бърза мисъл, но без познания.

74

Анонимен

преди 2 години

Най-лъжливите и манипулативни пропагандаторски медии на укрофашизма и западния неолиберастки фашизъм са така наречените "български медии" които изобщо не са български а едни чужди фирми със собственици чужденци. Това са всичко друго но не и журналисти. Това са служители на чужди частни фирми.

73

Анонимен

преди 2 години

Същото като у нас.

72

Анонимен

преди 2 години

Американците са царете на лъжата, то не са лъжи не е чудо. Даже има хора, които им вярват.

71

Путин е пътник...

преди 2 години

Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...

70

Петров

преди 2 години

Скапани, продажни, страхливи *** български....нали останайате само вие дето поватярте като папагали дума по дума от страх всичко което ви каже онзи изкуфял дядка Байдън....нещастници и предатели.

69

Аз

преди 2 години

Руснаците са царете на лъжата, то не са лъжи не е чудо. Тука скапаните *** казваха " ми те откъде накъде ще им казват къде да си държат армията". После казваха "никой няма да напада Украйна". Да продължавам ли? Май няма смисъл щото *** няма да се повлият явно от това, което се вижда черно на бяло. То не бяха свръхзвукови ракети и незнам си кви оръжия и технологии, те не могат една лада да произведат като хората...

68

Анонимен

преди 2 години

Стоят си двама руски танкиста, пият си кафето на шанз елизе до танковата колона, единия казва на другия, така и не разбрах защо сме загубили информационната война

67

Гиб Мелсън

преди 2 години

Направих си собствено проучване. Въпреки бруталната политическа и военна пропаганда по българските телевизии почти всички мои познати и съседи и хора, които не познавам добре симпатизират на Русия. Днес един мой роднина който е учител по рисуване мм каза, че казал на учениците да нарисуват нещо по актуална тема без да им казва какво точно. Почти всички деца са нарисували рисунки свързани с войната, като са имали и надписи. Почти всички симпатизират на Русия. Осмокласници-показа ми и снимки

66

Светло минало

преди 2 години

В Държавната дума на Руската федерация е внесен законопроект, предвиждащ ефективни присъди до 15 години за всички твърдения относно въоръжените сили, които властите по свое усмотрение сметнат за "фалшиви". С такава гавра и отдавна покойният Сталин/Джугашвили щеше да се гордее, ако можеше да възкръсне. След това, разбира се, щеше да разстреля всички днешни властници в Русия за техния пещерен антикомунизъм, хъ-хъ.

65

Анонимен

преди 2 години

Както и другите и така....народите пак ще са потърпевши!!!Нещо ново!!! Не!!!Нещо от старото време !!!! Да!!!Народите пак ще са зле.

64

По-добре

преди 2 години

Напишете Кирчо какво мисли по въпроса, че днес вече има висок скок на горивата. Ами утре, Ами вдругиден.......а след това.......Е заради война между Русия и Украйна и много "належащото" да се изхвърляме сега българите ще страдат. САЩ не ги гледайте. Те ще се справят, те са силни и там нито ще обеднеят нито нищо.

63

ЖАЛКО

преди 2 години

Има ли в България медия която "има право" да ПУБЛИКУВА своето виждане за ситуацията в момента ???ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА !!!

62

Анонимен

преди 2 години

Е , понеже не могат да прочетат от нашите медии как са нещата при ТЯХ си .

61

Анонимен

преди 2 години

Украинското военно министерство е поканило майките на руски военнопленници, да предприемат мерки, за да им бъдат предадени децата им. Препоръчва се да използват начини за придвижване през Полша,и официално предаване на техните синове в Киев.

60

Анонимен

преди 2 години

До Потомък на Аспарух САЩ са евреи но и при тях има доста нацисти. Израелски нацисти избиват араби 50-60 години вече с помощ от НАТО.

59

Айде

преди 2 години

стига толкоз пропаганда. Те руснаците все едно нямат кабелна и сателитна тв, та не могат да гледат друга. Точно пък голяма част от западните телевизии казаха, че спират излъчване за Русия. Включително ВВС. Е като, толкоз им пука за информираността на руските граждани да не го бяха правили.

58

Анонимен

преди 2 години

По-възрастните си спомняме с какъв апломб Нери Терзиева и Aсен Агов водеха новините, когато България, без да бъде член на НАТО, подкрепи войната срещу Ирак. Га че бяхме CNN.

57

А не е ли по добре

преди 2 години

Да ни светнете как Бг медиите ни заблуждавате, лъжете и манипулирате!!!

56

?

преди 2 години

Ние на кое място по свобода на медиите бяхме?