60

Анонимен

преди 2 години

Пенсионерите в Германия и Франция имат спестени над 10000 милиарда в банките. ЕЦБ е напечатала до сега 3000. Това е само началото.

59

Анонимен

преди 2 години

Голям праз. Аз съм горд член на ЕС, НАТО и Междугалактическия съюз. Туй ми е важно. Без хляб мога, без тях не.

58

Анонимен

преди 2 години

До Sostin "Подръжниците *** чорапогащника и палячовците му са забавни същества. Те им изядоха 30% отзаплатите и спестяванията им за няма и година, но не Бойко е виновен" Единственото обяснение е, че те не се издържат сами, тъй че не усещат ефектите от решенията си.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 България има рекорден БВП и рекорден износ, а явно не знаеш нищо за пазарите, щом наричаш сегашните затворени, а си мечтаеш за соца.

56

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията Ви я докара Европейската банка и онова бабе Кристин Лагард ,което излиза и най нагло обяснява как инфлацията щяла да отмине,и стоят и гледат само...в Германия ги попиляват,че не си вършат работата,и не вдигат лихвите за да спрат поскъпването,дори в Европарламента ги подпукаха...Наляха трилиони при унищожено предлагане на стоки и услуги,така докараха изкуствено инфлация,това са престъпници и заслужават съд!

55

Не Василев

преди 2 години

Китай е могъщ селяни.

54

Sostin

преди 2 години

Подръжниците *** чорапогащника и палячовците му са забавни същества. Те им изядоха 30% отзаплатите и спестяванията им за няма и година, но не Бойко е виновен, Амееика е виновна. Виновни сте си вие и плоските ви мозъци, за това ще ми ядете на на най нато.

53

Анонимен

преди 2 години

До Българин "то не бяха шкафчета с пачки и кюлчета" Ясноооооо!

52

Анонимен

преди 2 години

Черепа 1 лев да е дал подкуп, щеше да направи няколко игрални филма, дал ги е по хурви и разгул, затова има само комикси.

51

Анонимен

преди 2 години

===при влизането в магазина всички хора плащат цената на грешните политически решения в ЕС и в Българиs. Това е истината. Какво правим тогава в този ЕС? Същият ЕС на налага непрекъснато рестрикции заедно с българсике наведени послушници и ни доведе до бананова държава.Затворени АЕЦ, затворени пазари, без икономика и с окаяно селско стопанство- Внос на всичко сега даже и на управляващи.

50

Карл Маркс

преди 2 години

Световна криза на капитализма. Нищо ново под слънцето.

49

Анонимен

преди 2 години

Най много ще се наиграят купувачите на жилища с ипотечни кредити,защото в момента удара е от всички страни,а как мислите колко още време банките ще търпят тази инфлация при тези смешно ниски лихви?От Америка до Европа ,почти няма банка,освен Японската ,която да не е започнала да вдига лихвите ,и да свива паричното предлагане,извън България вече се надава рев,а тука още успиват ипотекарите ,но след някой друг месец вълната ще залее и България,както стана и преди 10 години..

48

Анонимен

преди 2 години

Ще намалят патентният данък на бакшишите.

47

Анонимен

преди 2 години

За 2 години пландемия ЕЦБ е наляла 3000 милиарда евра от въздуха. Произволителност НУЛА. Какво си мислите? Безплатен обяд?

46

Българин

преди 2 години

Абе, баш истински българин съм си. Доказано сте де.би.ли, защото не е възможно да Ви излъжат толкова много пъти - то не бяха кражби от пътища (доказани примерно този за Своге), то не бяха подкупи ( доказани от Черепа с банкови извлечения), то не бяха шкафчета с пачки и кюлчета, то не бяха откровени кражби (КТБ) и накрая пак за тези. Какви да сте, ако не де.би.ли ?!

45

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, сега и ваучери те за храна ще облагат. А намаление на ДДС на храните ще видим през крив макарон.

44

От изток

преди 2 години

Оня зализания и другия дек се кокори нали казват всичко е точно.

43

Хм

преди 2 години

Напечатаха се трилиони в цял свят.Това което се случва е нормален процес!Смятам че в момента е окало 25%,а до края на годината ще стигне 40%хв България

42

Анонимен

преди 2 години

Инфлация се бори по 2 начина:1.С растеж-поскъпването се абсорбира с повече труд,подкрепен от по високи заплати,които обаче са реално изработени,а не наляти като помощи,такъв растеж няма в момента.2.С ограничаване на кредитите,раздаването на пари,изобщо ударно вдигане на лихвите.Така идва криза,хората я прекарват и продължават напред.В момента в цял свят има призиви за ударно вдигане на лихвите защото банките изпуснаха духа от бутилката,и инфлацията е огромен проблем.Който има кредити ....

41

Состин

преди 2 години

Да ви е честита промяната NENORMALNICI