30

Joro

преди 2 години

Руснаците се изтеглят, американците отиват да си перат гащите.

29

Роналд

преди 2 години

Ей стари номера, като света... Тръгне ли ти икономика леко надолу и започнеш да поизоставаш, разръчкай нещата при другите, та да не вземат да дръпнат и да трябва да ги гониш ... Стар, стар номер, ама все още май минава... :-(

28

-

преди 2 години

Когато някой дава назад, може би се засилва! Адмирации за пост 34 - наистина руснаци и украинци не искат война помежду си. Българина също НЯМА да вдигне щик срещу Русия! А ФАЩ като искат война да си я спретнат на континента - там мяй никога не е имало същинска война - нека я вкусят световните "миротворци"

27

Надявам се

преди 2 години

Путин НИКОГА да не започва война. Защото ВИНАГИ има Възмездие! Надявам се да е достатъчно Мъдър!

26

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че Путин ги нае ба, вчера укр. посланик в Англия каза, че Украйна се отказва да влиза в НАТО.

25

АК-47

преди 2 години

И сега... Медиите подклаждани от онзи старец отвъд океана и онзи с ледения поглед от НАТО, за какво ще изтеризират? От колко време ви се говори, че Русия извършва учения. Било стряскащо, толкова войска на границата с Украйна. А не беше стряскащо лъжите за химическото оръжие в Ирак и съсипията на държавата и хората там. Съсипията на Либия, на Сирия е все благодарение на "демокрацията", която изнася САЩ.

24

Анонимен

преди 2 години

Ама нали утре щяха да нахлуват. Поне така съобщиха от пресцентъра на тайните служби на САЩ.

23

...

преди 2 години

Не вярвайте на данайците,дори когато ви носят дарове...

22

Анонимен

преди 2 години

34: много добре казано. Русия знае и помни какво е война. САЩ не, и точно за това Русия прави всичко възможно за да не се стигне до нова такава. Но, всичко си има граници да знаете.

21

баба мара

преди 2 години

страна коята е дала над 20 милиона жертви през 2 своина няма да тръгне нанова воина след 75 години мир но сащ винаги са готови далеч от тяхната територияда опустушават света малко им се видя вируса и ваксините ами хаиде сега и да гиизтрепем че са много и няма храна и вода за всички

20

Йосарян

преди 2 години

Жалко. Путин трябваше да ги нарита всите прогнили джендърски ЕС-та и НАТО-та, та да си дойдат нещата по местата.

19

Анонимен

преди 2 години

За сведение на изпращачите. не съм русофил, обаче нема как да не се накефя ква гавра си направи путята с наглосаксите. А великите войни от парламенто на 404 избиха рибата от страх. Президенто им да си беше комик, комик си остана. Нац празник по случай нахлуването на ***. Е нема такава дръжава. Се си мислех че тука сме шампионите, *** тез на задминаха кат спрела каруца.

18

Анонимен

преди 2 години

Е, тоз Байдън познава кога ше има война колкото наш Витанов познава за пандемията...

17

русофили

преди 2 години

блянуват за руските степи и пропита от алкохол руска общност, а работят в страни от европейския съюз и купуват американски продукти. Иначе спасибо путину и рашъ. СМЕШНИЦИ!

16

Анонимен

преди 2 години

А какво прайме с войната, дето щяла да започне утре, според американските ясновидци.

15

ОО НЕ

преди 2 години

До Анонимен 1 "Язък! И сега ако НЕ нападнат, ко прайм?!" .... Ми щом уж се плашат и отстъпват, ще ги нападнем ние ... че да не вземат да се върнат нощес ...Нали сме умиротворители и не вярваме на сълзи ... ;-)

14

Ха-ха

преди 2 години

Путин пак ги финтира😉

13

русофилите

преди 2 години

са най-големите продажници и най-голямата *** в българското общество

12

Анонимен

преди 2 години

Тююю,язък за барутя на пропагандата)))Путин няма да бие Украйна!

11

българските русофили

преди 2 години

са единствените русофили, които не са стъпвали в тая отвратителна страна и въпреки това го налапват на руснаците до топките