41

Анонимен

преди 2 години

Верно ли е, че БВП то на Русия е колкото на 11милионна Португалия?Ха,ха,ха, тия ватенки, верно са още в Средновековието!Цялата им икономика се крепи на нефта и газа!!

40

Анонимен

преди 2 години

САЩ искат да ударят руските бунтовници от самолети в двете републики и украинската армия да нахлуе и да окупира територията. Сега казват кой е терорист, кой не е. Русия няма друг избор, освен да влезе и защити руското население. Минските споразумения не се спазват. Обявяване на руското население за терористи, е начало на война и обявяване на война на Русия. Само военно решение има, защото с терористи не се преговаря.

39

Анонимен

преди 2 години

Факт е че краварника затъва така със санкции не можеш да задържиш и привлечеш нови съюзници, а на САЩ винаги това им е била силата. Все по-малко страни ще използват долара за търговия виждайки, че е инструмент за санкции.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 Ами те практически са спрели! От 20 дни няма постъпления на руски газ! Няма и евра към Кремъл де...да си знаеш! ХА ХА ХА ХА!

37

Анонимен

преди 2 години

Руснаците няма да нападат Украйна.А дедо Байдън съвсем е сдал багажа.С какви санкции ще уплаши руснаците,които си имат нефт и газ,а като нещо друго имам трябва китайците ще ги залеят със стоки.

36

Анонимен

преди 2 години

Още от сега да спрат да ползват руска газ няма пробем. След време ще му се молят на Путин д им даде газ.

35

Слава Україні БРАТЯ

преди 2 години

Герои не вмирають!

34

Анонимен

преди 2 години

Краварникът затъва. Пстаналото са театрални фойерверки.

33

Kubilay

преди 2 години

Тези северняци какво делят? Турция не намира спора им за здрав. Ердоан ги покани в Истанбул да си говорят, пуутинката и зеленски, под негово наблюдение. Ако продължават така ще приберем Крим, който си е изконно турско-татарски.

32

Анонимен

преди 2 години

Руските збъркочи трябва да бъдат сгазени за да имаме и благоденствие в Европа.

31

Анонимен

преди 2 години

Европа ще стои на тумно и студено, ако това стане, да видим дали ще изляза прав.

30

Анонимен

преди 2 години

"-Прекратяване на финансирането на диалога за стратегическа стабилност, докато Крим не стане руски" Ама той винаги си е бил, а от няколко години вече и официално си е пак чст от Русия.Колко още по-руски да стане, ха ха ха ха ха.....Или може би, намекват нещо свързано с останалата територия на изкуственото убразование Уркаина? Спокойно и този въпрос ще бъде решен в най-скоро време!

29

Анонимен

преди 2 години

Най-ГОЛЕМИТЕ терористчета ще налагат санкции. Безземна наглост. Май си търсят да си получат урока от Вова.

28

Реалист

преди 2 години

И това не са само Щатите! Целият свят разбра, че на Кремълското Жуже му хлопа дъската, и трябва завинаги да бъде спрян! Номерът е , че и Китай дебне да хване Самодержавеца разкрачен, и ще го нахендри с ниски изкупни цени на суровините!

27

Ха-ха

преди 2 години

До АнонименБългарите пък така ще се юрнат да воюват с Русия... И не толкова заради топли чувства, а защото нито искат, нито могат да воюват с когото и да е било.

26

Анонимен

преди 2 години

Тези санкции ще навредят повече на Европа отколкото на Русия.

25

Анонимен

преди 2 години

Добавете и спиране на тока в Кремъл , за да не могат да претоплят на Путин яденето , ей тъй за да му е гадно ! Можете да преместите и краварката от левия в десният ъгъл , за да не е качеството на маслото УАУ ! За да сте още по строги можете накрая да бутнете и всичките M'cDonalds -и в Москва !!

24

Анонимен

преди 2 години

Същите санкции, които направиха Русия по независима и устойчива на външни стопански атаки.

23

Anonimen

преди 2 години

До БългаринНе съм съгласен (риторично разбира се) със твоето мнение - вземи за пример бившият президент и виж как една (и не само една) лъжа като се повтори многократно зарибява милиони!

22

Анонимен

преди 2 години

Кви санкции, като Русия държи 90 процента от световните енергийни ресурси? Кво има Европа и САЩ-печатници за долари и евра. Като угасне тока и топлото, ще видите вие едни санкции. Пък да не говорим, че всички рашъни имат дачи и собствен огород, та не зависят и от магазините даже. Много сте смешни с тия санкции.