49

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са крадци и парашутисти. Трябва съд и затвор.

48

Анонимен

преди 2 години

10 -тата снимка е кадър от "Женени с деца".Винаги ми е било чудно как човек, който говори толкова мудно, флегматично и успиващо, е възможно да пилотира свръхзвуков самолет.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 "в момента е пиян-залян с марково уиски в бърлогата си и дипли пачките от чекмеджетата" Жалките мечти на руските тролеи: да имат пачки и да пият марково уиски. Те атова така описват "охолството". Другаре, защо не водка и руски частушки, нали Раааша ви е идеала?

46

Анонимен

преди 2 години

Герб отново се припознаха в корумпираните и напуснаха

45

Анонимен

преди 2 години

Този път Герб не дочакаха думичките, музика за ушите на милиони българи:"Мутри вън!"Та преди тези думи напуснаха залата....Така, така, да си знаят

44

ВИНЕТУ

преди 2 години

До 52 и 53. Хе-хе, само дето това няма да се случи, а вие ще продължите да се пенявите по сайтовете с яловите си писанки.

43

ГАТАНКА:

преди 2 години

НАЙ-БЕДНИ В ЕВРОПА И НАЙ-ПРОСТИ В СВЕТА. Що е то?

42

факт

преди 2 години

Радев направи трети комунистически преврат,след 09.09.1944г. и 10.11.1989г.Вкара комунистите във властта без да са спечелили вота на народа-както винаги.Анатема.

41

Бай ганьо

преди 2 години

До Баце кико. Дрън-дрън, и ти ръсиш глу.пост след глу.пост. Никакви факти, никакви доказателства, само да се плюнчиш с едни и същи стари плочи.

40

Анонимен

преди 2 години

До Баче Кико При "Боко" България имаше едно от най-ниските нива на държавен дълг спрямо БВП. СЕга червените другари ще "поправят" тази "грешка". Даже вече започнаха. Естествено, сметката ще я плащаш ТИ!

39

Реалист

преди 2 години

До обективен. Ти ли си обективен бе, галошш миризлив? Ти просто си обсебен от неистова омраза към ГЕРБ. Така и ще си умреш с тази омраза, а ГЕРБ пак ще ги има. Защото си управляваха много прилично, но креттени като теб е ясно, че никога няма да го признаят. Нищо, историята ще си каже думата, защото новите диктатори скоро ще о.ензат всичко.

38

Свидетел

преди 2 години

При БКП нямаше корупция. Друго си беше да пишеш на околийския партиен секретар, че Кметът на града прокарва демократична идеология, пък после партийният секретар да те предложи в ЦК на БКП за награда, а те пък да ти подарят апартамент и да уредят децата ти на висш държавен пост за благодарност, че допринасяш за съхранението и развитието на маркс-ленинската идеология. Много по-лесно беше тогава да си уредиш живота!

37

Анонимен

преди 2 години

До обективен "Държавата се отърсва от чумата ГЕРБ.Тиквената диктатура ,невиждания герберски грабеж и терора на Шайката са вече в миналото.Децата ни имат бъдеще." Личи си: всички вече сте на помощи, мутри и убийци вилнеят из страната, инфлацията е двуцифрена (скоро трицифрена), *** като за световно с активното учестие на Радев и шайката му, а държавата е пред колапс. ДЕцата ви ще се изнесат от България при първи удбен случай, и с право. Най-малкото: с родители русофили как се живее?

36

Анонимен

преди 2 години

Боко да каже коя е Мата Хари!От там трябва да се започне за да се разбере кой крив и кой прав.

35

Леша

преди 2 години

До 42 Памперса от САЩ знае името на куролиращия, а тове е доста покзатаелно, защото не знае собственото си.

34

Баче Кико

преди 2 години

Справяне с кризата по Боковски - теглиш 10 милиарда заем, даваш 2 милиарда на пенисонерите, държавните чиновници и кръчмарите да мирясат и останалите 8 си ги прибираш - после следващите 30 години всички дружно ги връщаме. Не мерси, неща ГЕРБ да "оправя" държавата.

33

Анонимен

преди 2 години

Бля, Бля, Бля...празни приказки от Фигуранта

32

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Инсталираха ги по американски модел, с машини. Шефа им е Байдън Памперса." Модела е Мадуровски, и е типичен за червените диктатури. А Кирчо си го доведе Радев, който си го доведе Решетников. Опитите за лъжа откъде идват неприятностите ни не успяват, но е ПОКАЗАТЕЛНО, че рублофилите се опитват да прикриват следите на господарите си сатрапи.

31

Леша

преди 2 години

До 38 Надявам се да живеете по добре при тримата ***. Куролирайте се на воля. За мен нищо не се е променило, живея така както живях и при ГЕРБ - добре.

30

до Леша

преди 2 години

герб не го изслушаха и не могат да го траят,защото само той се осмели и най-накрая успя да изгони тази *** от управлението на страната.Това стана с много хватки,но онея си баха октопод-навсякъде са пуснали пипалата си и напръв поглед изглешдаше мисия невъзможна,но той показа,че не свучайно е генерал,не като вашият винету,който по незнайни причини има този чин.