101

Анонимен

преди 2 години

"А защо властите ще искат "дикататурата" да се "затяга" по едно определено време и да се ОТПУСКА по друго, или още не си я измислил конспирацията докрай?"__________Много просто. В момента е зимния туристически сезон, затова мерките са разхлабени само за курортите. Лятото, когато идва голямата пара, всички мерки се разхлабват, нищо, че вируса бил ежесезонен. Други въпроси?

100

Анонимен

преди 2 години

Тигърът уби коня.

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Открихме разликата отдавна - здравните системи." ......... Не стига, че пишите глупости, защото смъртността от ковид не зависи много от здравната система, а и избирате нашата здравна система за косвена жертва по пътя си към "истината". Здравната ни система, особено на ниво болнична помощ, си е съвсем прилична при хроничното недофинансиране на основни дейности и мизерните заплати. Цяло чудо е, че има лекари, които си вършат работата предвид отношението на политиците и обществото.

98

Св

преди 2 години

Разпускай всичко! Махай сертификатите, вижда се че това е неудържимо. Преди все повтаряха дезинфекция, дистанция, маски ... сега почти не ги чувам. Тоя вирус е навсякъде - по улиците, в магазините, дори и в жилищата ни, по входовете. Няма отърване. Да се прекарва, и който оцелее оцелее. С предишните варианти при наполовина заразени се бяха препълнили болниците, сега е много по - бавно. Дано остане и така и да се свършва, че ми писна.

97

Анонимен

преди 2 години

Лапетата вадят фалшиви бележки.

96

123

преди 2 години

И понеже пишлеметата виждат, че по новините пишат 7000 и нямат търпение и те да се направят на болни и да направят всичко възможно да се издокарат болни!

95

За протокола

преди 2 години

от 16 януари 2022 съм в 10 дневна карантина.Абсолютно здрав!Имам усещането, че ми е излезнал фалшиво - отрицателен тест.Тъй да е.Ще се сдобия с едногодишен зелен сертификат.Благодаря!!!

94

Арт-группа LARGO

преди 2 години

Царице Небесная

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 "Тези антирекорди ги знаем. Появяват се изведнъж по сигнал, точно ден след като властите са обявили намеренията си да затягат диктатурата." А защо властите ще искат "дикататурата" да се "затяга" по едно определено време и да се ОТПУСКА по друго, или още не си я измислил конспирацията докрай?

92

До георги

преди 2 години

В нашия офис само един ваксан и сега е болен и той и синът му. На нас нищо ни няма. Не носим маски.

91

Анонимен

преди 2 години

Пишлеметата в училище дори не са и правили тестове! Просто са отишли в лабораториите за тестване и там направо са ги регистрирали като положителни за да могат да стоят по 1 седмица в тях си! *** малки мизерничета, един ден ще разберат какво са причинявали на нас и на тях си!

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113 "Колко е лесно да обявяваш за конспиратори и дисиденти всички, които не са съгласни с теб." Как се наричат хора, които в две последователни години твърдят две коренно различни неща, при еднакви обстоятелства?

89

Анонимен

преди 2 години

Понеже оня ден една лекарка обясняваше, че и пъпките били ковид, в бройката са включени и всички пъпчасали пубери на дерматолизите.

88

Анонимен

преди 2 години

Тези антирекорди ги знаем. Появяват се изведнъж по сигнал, точно ден след като властите са обявили намеренията си да затягат диктатурата.

87

Анонимен

преди 2 години

До Райна "Ако правилно ли си спомням, че преди пандемията при толкова болни следва дълга грипна ваканция?"--------- Мързи ви да напишите нещо ново? И вчера същото поствахте. Внимавайте - от 29-ти излизат в дълга междусрочна ваканция, не го поствайте същото през този период, че ще е неактуално за известно време.

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 101 "Открихме разликата отдавна - здравните системи." А защо в нашата си здравна система, която лекува еднакво и ваксинирани и неваксинирани, имаме 92% жертви неваксинирани. Ако неваксинираните жертви бяха колкото ваксинираните, щяхме да имаме ..... 4 души жертви. Явно не е причината това, което казваш, значи!

85

Анонимен

преди 2 години

До 103Колко е лесно да обявяваш за конспиратори и дисиденти всички, които не са съгласни с теб. Точно както са го правили всички тоталитарни режими досега. Иначе не сме конспиратори, нито антиваксъри, нито ***. Простата истина е очевидна - мислещият човек задава въпроси и се съмнява, а немислещият лana като топъл хляб всичко, което му поднесат силните на деня. Немислещият е консуматор, той живее за елементарни удобства и предпочита да остави мисленето на други.

84

Анонимен

преди 2 години

До номер 74 защото заради простите дебилски българи егоисти и неграмотните роми няма място в болниците на България

83

Анонимен

преди 2 години

Кирчо още ли е при съседите?Да вземе да поразмърда едната гънка и нещо да измисли.

82

Анонимен

преди 2 години

Какво е аптечното наименование на теста за омикрон, че да си го купя? А на теста за делтата? А как се казва теста за грип?