38

ъм тъй де...

преди 2 години

Стига сте си мерили "инструментите", почвайте съ, та да съ свършва!

37

Анонимен

преди 2 години

В отговор на отказа на колективния отановски запад да уважи предложените от Путин мерки и мероприятия за осигуряване и гарантиране на мир в Европа, вчера Русия срочно, бързо и мощно обърна острието на копието на запад. Руските Въоръжени Сили масово прехвърлят танкове, РСЗО, ПВО и военни на границата с отан и ЕС. РФ може да увеличи числеността на своята армия на западните граници до 500 000 бойци.

36

Анонимен

преди 2 години

Путин беше унизен жестоко от Китай след ултиматума да изтегли руския башибозук от Казахстан за 10 дни до 23 януари. Някои другари русофили все още вярват че Китай е приятел на Русия.

35

hitko

преди 2 години

Шуткин помпа мускули само. Всички знаят,че Запада няма да започне война, но пък всичката Европа ще стане НАТО, Русия ще провъзгласи император Пу ткин за възродител на Империята на Злото, ще изолират Русия и Китай за да могат само да се изхранват и да няма Мор, ще има визи за тези Азиатски държави, всичките пари на руските мафиоти в чужбина ще бъдат секвестирани, ще се спусне нова Желязна Завеса. Всъщност това няма никак да е зле за нас, стига да останем в НАТО и ЕС...На русофилите свободни визи.

34

14-ти януари

преди 2 години

Протакаме. Договаряме се да продължим да се договаряме. Сценаристи бля. На 17.12.2021 г. Путин публикува руските предложения за мир в Европа. На началника на еесовските марионетки бе даден срок за отговор на мирните руски предложения - 14.01.2022г. Вчера стана ясно, че Путин държи на дадената мъжка дума. Вчера той даде отговор на агресивното отановско желание за неспирна експанзия на изток.

33

Анонимен

преди 2 години

До 27 По добре 100 пъти Олга отколко Джесика,Линдзи,Сара

32

Анонимен

преди 2 години

А деветнадесетия вариант, в който Европа и краварника стават ядрена пустиня...

31

Анонимен

преди 2 години

До12.Каква Украйна!?Тук става въпрос за Русия и САЩ.Целта на САЩ в момента е да провалят зимната олимпиада вКитай а не толкова заради УкрайнаВероятно ще предизвикат военен конфликт за да я провалятТака както се опитват да провалят и АвстралияопънКато се изключи личния интерес на Байдън към Украйна,дефакто САЩ нямат причина да се месят в УкрайнакА самата Нюланд,каза че там са"хвърлени"5 милиарда,зелени гущера,заради личните интереси на синчето на БайдънНо пък Русия отговори с хетрик и ги прекара

30

Анонимен

преди 2 години

До В геополитическия покер Русия изобщо не е суперсила.

29

Анонимен

преди 2 години

9 от вариантите са сАс вазелин, другите девет - сАнс !

28

Фашиста Гешев

преди 2 години

Извинете ДАНС и МВР за ЦРУ ли работят ,унищожават Българи чрез сателит на ЦРУ!Питайте Фашиста Гешев и шефовете на Служби(бившите) какви са ги вършили в САЩ -договаряли са унищожение на неудобни!

27

Анонимен

преди 2 години

Ще се кефя да стане ядрена война и няколко държави да исчезнат от лицето на земята и някой столици като нашата

26

Figo

преди 2 години

И Киро има 18 съветника

25

Анонимен

преди 2 години

Да, бе. И Русия ще стои и ще ви ръкопляска.

24

В геополитическия

преди 2 години

покер блъфовете имат смисъл,ако противникът ти повярва в тях.Задайте си въпрос: коя от двете суперсили би загубила повече-САЩ/НАТО или РФ от ескалирането на конфликт с неизвестен и труден за контрол мащаб?Конфликт от дребни икономически мерки до пълнообемна война?Отговорът е недвусмислен и без съмнения-Западът. Икономиката на РФ е ограничена и самодостатъчна,а зад гърба и наднича Китай.Виж, Западът би имал повече проблеми,главно енергийни.Така че плашенето на Байдън е неуспешен блъф.

23

Русофил

преди 2 години

Отиде в Русия за Волга,върне се с Олга :)

22

Анонимен

преди 2 години

Русия има един сценарии спрямо Сащ

21

Анонимен

преди 2 години

През ВСВ Руснаците стигнаха до Берлин и забиха знамето на Райхстага. Тази война ще свърши във Фашингтон и Руското знаме ще се вее над Капитолия. Хич не се майтапя не ми е до майтап.

20

Анонимен

преди 2 години

Има и 19 ти сценарий. Инвазия на натовски войски в РФ за раздаване на хуманитарна помощ на умиращите от глад руснаци (за четвърти път през последните 150 години) вследствие на западните санкции срещу имперските амбиции на Путин.

19

Анонимен

преди 2 години

Не са ли им малко 18-те сценария? Смятали, писали, ама като не знаят какво е в главата на Вовата, може и до 99 да стигнат, все ще имат какво да добавят.