89

аман от математици

преди 2 години

откога пък математик почна да дава диагнози как протича вирусно заболяване, пускайте го този да изражда бебета и да прави мозъчни операции като са толвкова ценни тия математици

88

Анонимен

преди 2 години

Имах една позната лекар - джипи, Уверена антиваксърка, до последно ходеше на работа със тестове, казваше че това е измислена болест.Миналатабседмица я погребаха.

87

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

"Южна Африка отмени вечерния час от полунощ до 4 ч. сутринта, който беше наложила заради четвъртата вълна на COVID-19, предизвикана от варианта Омикрон. Решението влиза в сила незабавно. То е взето въз основа на кривата на заболеваемостта, нивата на ваксинация (26%) и възможностите на здравния сектор."

86

Анонимен 22

преди 2 години

Математикът стана лекар. Той ще ни обясни как се кара Омикрон. Другият лекар от болницата в Русе да ни обясни какво прават в болницата ваксинираните с леко и средно прекарване на Ковида. Долни корумпирани лакеи. И на празниците искат хората да умират от страх. Съд и затвор за такива.

85

Анонимен

преди 2 години

Айде пак тръгнаха с чувалите да плашат. Изкарахме го . Не е кой знае какво. Има след това някои последствия но и те минават. Лекувайте болните от другите болести доктори и докторици.

84

Нане

преди 2 години

Как шъ му тича титлата свинар на Белене 2022...)))

83

Анонимен

преди 2 години

Ковидианите си ги заключвайте, нормалните хора нито спазваме мерки, нито се боцкаме, нито ще си седим вкъщи по време на локдаун. Лепнете ако искате на всеки по един полицай.

82

Зелен Демократ

преди 2 години

Много обичам да си прекарвам времето със съмишленници телевизионни звезди- математици, Нощници, "вирусолози", да нищим мерките, числата на *пандемийката", след това да посмеем, да си сипем по чаша винце, да се отпуснем край камината и да си пуснем романтична музика и да се чуе великата певица, която нарежда "...най ми е добре с няколко мъже..."

81

Майстора

преди 2 години

Ако пробват нов "локдаун" срещу смехотворната настинка, дано разполагат с поне милион полицаи, понеже този път никой няма да им седи! Повече локдаум няма да приема! И ми се струва че 70-80% от българите са на същото мнение!

80

Анонимен

преди 2 години

Я колко е топло,а по телевизора ми обясняват,че високите сметки за ток били защото миналата Коледа била по-топла,а тази е ледена ти да видиш?!И нищо,че се отоплявам на пелети пак затова е по-висока?!

79

Анонимен

преди 2 години

В Африка няма болни, защото хората имат по-силен имунитет, ние сме изнежени и ще боледуваме яко.

78

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

В ЮАР обявиха края на Омикрон вълната. Мина и си замина почти без жертви. А там са "много ваксинирани" - цели 26%. Амен-амен колкото нас. Лъчезар Томов да почне да се занимава с нещо полезно вместо да ръси глупости в ефир! В Чистотата търсят метачи.

77

Съпротивата

преди 2 години

Пазете си пиритехниката за 12 януари, нощта ще бъде дълга

76

Анонимен

преди 2 години

Мой приятел си сложи бустер преди Коледа - вика, целият съм схванат, гърло, болки в мускулите. Още го държи. Смятай тия бърквочи как шашкат имунната система. Леш!

75

Анонимен

преди 2 години

На 12.01.22г очаквам всички пандемици, математици, експерти и ония двете бабички по 100 кила да дойдат пред НС, да ни обяснят колко е страшен омикрон

74

До 82

преди 2 години

Да де, ама рискът от омикрон в тия страни бил по-нисък, защото там 90% били ваксани. Демек, ние да не разчитаме, че при нас ще е леко, защото не сме ваксани! Цялата работа е да ни пробутат ваксините!

73

Анонимен

преди 2 години

В тая колония на всеки който започне да казва истината каквато е и се осмели да поиска суверенна държава която да се ръководи от собственият си интерес веднага му се прилепват етикетите - луд ,руски шпионин ,рубладжии, фашисти , нацисти Копейкин и т.н ,а истинските продажници ,чужди слуги и крадци стоят начело и не слизат от екраните на телевизорите.

72

Анонимен

преди 2 години

Ем, кот стане, бе, Томов, не се шашкай! Звучиш като паникьор!

71

Анонимен

преди 2 години

Томов и Витанов лично държа да ги локдауна

70

Лили

преди 2 години

Томов ли е новото светило което ще се изказва за ковид? Баба Радка пенсионира ли се вече? Това че повечето не са ваксинирани не означава че нямат имунитет, защото за две години пандемия са го изкарали. Не искаме пълен локдаун, този е сложен само да плаши хората!