10

Сашо

преди 2 години

Ваксини, Ваксини, и нищо зеро зеро резултат! Тепърва ваксинираните ще имат проблем и то голям проблем!

9

Анонимен

преди 2 години

Броят на загиналите е 8243, като през последните осем дни са регистрирани три нови смъртни случая.30 000 у нас срещу 9 000Не е ли това достатъчна индикация, че на нашата територия са останали само българоубиици? Включително тези които влязоха в парламента

8

Анонимен

преди 2 години

Браво!Точно американският евреин Джаред Деймънд в "Пушки,вируси и стомана" описва корелацията която е неизменна през вековете - всички вируси мутират към по- малко смъртоносни щамове, а човешките популации изграждат имунитет. Инвазивната форма на живот се стреми към размножение а не да си убие гостоприемния,съответно заплашената - към оцеляване.Умни евреи, ей....

7

Анонимен

преди 2 години

КУнчев, събирай куфара и не казвай на никой за къде ще летиш! Нека ни е интересно, тръпката от търсенето и преследването на свинския дивеч е несравнима!!

6

Анонимен

преди 2 години

Кънчев, събирай куфара и не казвай на никой за къде ще летиш! Нека ни е интересно, тръпката от търсенето и преследването свинския дивеч е несравнима!!

5

Анонимен

преди 2 години

Действали ваксините, затова задължително три дози и частично четири. И много действат затова внасят и лекарство за да лекуват болните, които уж са пазени от ваксините. А сега и заразяване от отчаяние лого правят или за експеримент?

4

Анонимен

преди 2 години

По-скоро причината за малък брой тежко заболели е характера на вируса, а не високият процент ваксинирани. Но, ще разберем след като вирусът се развихри у нас, с малък процент ваксинирани. Тогава ще сравним България с Израел.

3

Анонимен

преди 2 години

Мангъров президент!

2

Красота

преди 2 години

Тия са номер едно,обърнаха фалца.Айде сега да се инфектираме..Черешката на тортата ще е ама те и ваксините са вредни.Чудо!

1

черния

преди 2 години

Това беше и първоначалната тактика на англичаните и шведите, ама след това на острова се уплашиха, защото 2% от населението са повече от 1,5 млн. Млако нагорно щеше да им дойде "груповия имунитет". България обчае не се уплаши и върви по тоя път.