14

Диана

преди 2 години

БСП няма да се спре да иска оставката на Гешев без никакво логично обяснение още преди той да беше назначен! БСП се страхуват от точния и безпристрастен Гешев! Те си въобразяват, че ако махнат Гешев пътя им към дерибействането е отворен! Не разбират, че колкото по-нагли и безочливи стават, толкова повече се влошава състоянието им и е просто подробност кой ще бъде прокурор..БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

13

Чичо Любо

преди 2 години

/По/Бойко /Д/Рашков веднага да предаде опита си и другите бивши соц. страни, БИВШИ хора.

12

МНЕНИЕ

преди 2 години

Бойко Рашков трябва да стане Редовен Министър на МВР - след смяната на Главния Прокурор ще стане Весело на Народа - всички Гербери ще лежат в Затвора , невинните ще се върнат при децата си .

11

Анонимен

преди 2 години

Да оставиш здравен министър, който в интервю заявява, че не е ваксиниран, но който тормози българските граждани със зелени сертификати, които се оказва, че скоро ще станат срочни е цинизъм! Аз лично вече не вярвам в това правителство и не очаквам нищо хубаво от тях!

10

Бъгларин

преди 2 години

Мене експъртайза на служебното по ме кефи от ексъртайза на ГЕРБ.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 "речник на увчар" :)))))))

8

Анонимен

преди 2 години

В България го има мисленето а бе той крал ам а нищо като го сменим и готово.*** как готово кой му търси отговорност на ББ и Герб как така крал ам а нищо директно въд затвор и конфискация на имущество движимо и недвижимо.

7

Анонимен

преди 2 години

Разбрахме подмяната, но после искаме да знаем кой е отговорен да знаем кой да потърсим.

6

Анонимен

преди 2 години

В България го има мисленето а бе той крал ама нищо като го сменим и готово.*** как готово кой му търси отговорност на ББ и Герб как така крал ама нищо директно въд затвор и конфискация на имущество движимо и недвижимо.

5

Анонимен

преди 2 години

Честито на олигарсите и Черепа, успяха да победят

4

Анонимен

преди 2 години

Интелигенцията на България е избита след 1944 година,ако бехме останали царство такива като Боко чекмеджето с речник на увчар само тоалетни щеше да чисти!!

3

Анонимен

преди 2 години

Колко *** трябва да е народ гласувал за двама измамника?

2

Анонимен

преди 2 години

"Едно от условията, които ще бъдат поставени при избора на кандидати за бъдещи министри, е за тези лица да бъде приложима най-високата наша максима, изискване нулева толерантност към корупцията." Всеки запознат с дейността на Кирил в България умира от смях, когато го прочете това.

1

В.Б.

преди 2 години

"Всички застават твърдо зад незабавното закриване на специализирания съд и на прокуратурата, каквито съществуват в момента, подчерта Бориславова." Отварям шампанското.