66

Анонимен

преди 2 години

итн няма да ги подкрепи но агент Сава ще ги както и бойкоклиев и бкп_бсп нинова излетя тя отказа тез отрочета на ДС може да направят кабинет на малцинствто режисиран от ДС и после очаквайте яко грабене

65

ВИНЕТУ

преди 2 години

Хе-хе, ама много се кефя как постоянно за всичко опирате до Боко. Ей, много дълго време ще ви държи влага този човек.

64

Анонимен

преди 2 години

На троловете щом не им харесва коалицията,Герб и Дпс по приемливо ли им се струва.Доган, Пеевски и Борисов начело!

63

Анонимен

преди 2 години

Ристю много подут от пиене ли ?

62

Мефистофел

преди 2 години

До 78По-***/а от теб няма! Щом като измамникът Петков не може никой нищо да му направи, и не се плаши от никой, то докато не му смажат най-милото.....няма да се спре с измамите! Така се прави.....учи се от филмите!!!!!!!!!!!

61

Бою Тиквочето

преди 2 години

След като тея инвалиди се издънят пак, аз съм приготвил вече моя кабинет. Намерил съм премиер равно отдалчечен от мен и Доган, и е много послушен, но не е Пацо Ореха, а един друг, дето няма да стане президент в неделя.

60

Анонимен

преди 2 години

Партиите на промяната с БСП начело. Баси промяната. Имаме си вече и отряди на Резидент разеденителя, които ще правят митинг подкрепи, а и малко бой за който не е съгласен. Супер направо машина на времето към 45г. Сега ще пуснем и РСМ, за да довършим делото на другаря Димитров и окончателно да плюем на гроба на всички загинали и изстрадали за българско обединение. Остава да взривим и някоя църква да ударим някои едри фигури от опозицията. Прочетете си историята поне 1878 досега.

59

Анонимен

преди 2 години

"получихте си лелеяните комунисти, честита хиперинфлация!" ----------------------------------------- ББ върна ли вече партийната си книжка? Тази от БКП, дето отказва да я върне години наред.

58

Реалист

преди 2 години

Научил съм се да изчаквам. Съветвам и другите да не казват хоп преди да са скочили.

57

Анонимен

преди 2 години

Чудя се на простоватите и примитивни ГЕРБЕРИ защо намества децата на Кирил Петков?! Те каква вина имат?! Може ли да сте толкова примитивни и неграмотни?!

56

ДС и машинките

преди 2 години

Ама той кабинета отдавна е опечен - още преди т.нар. избори !

55

Анонимен

преди 2 години

До 66Герб пак печели по ромските маали,\\Това не е вярно ДПС печели в почти всички ромски маали ,дори и в северозапада!

54

Анонимен

преди 2 години

Умните хора отдавна сме се оправили. Баламурниците очакват тройна коалиция от комунисти, чалгари и турци да ги оправи :)))))))

53

Кирето

преди 2 години

Братчет, имало нова партия Народното Събрание: Преоблечената Подмяна.Братчеда: Не бе, казва се Продължаваме Промяната.Кирето: Чия промяна, чия премяна и чия подмяна, братчет. Братчет, пак не си разбрал.

52

Анонимен

преди 2 години

А стига с тая Македония, бе.

51

Анонимен

преди 2 години

Ама Фигуранта как само настрои точно машината която трябва. Точно в района на Бойко щял да победи Хазарта, не не никакви манипулации няма. Ама колко е злобен Фигито Радев, еййййй злоба злоба комплекси.

50

Анонимен

преди 2 години

До "Ако ПП успеят да съставят кабинет и онзи измамник и канадец (появил се от май...ната си)да ми стане премиер, ще ..." ------------------------------------- А любимият ББ откъде се появи? От Чехия, от затвор.

49

Анонимен

преди 2 години

Ухилени коне не съм чувал да могат да управляват държави, къде сте го видяли това?Резултата от времето му прекарано в служебния кабинет - 1 млрд. лева по-малко инвестиции и 1% под очаквания растеж, къде виждате в него надежда?

48

Анонимен

преди 2 години

До16Какво правим с Македония и Истамбулската конвенция?//Как какво?Киро Коня е казал ,че ще им пусне аванта ,Владо Бучковски е говорил с него и е разпространил тази новина в РСМ.Пък после говорете че Катъра и Ококорения не са американски проект!

47

Анонимен

преди 2 години

Герб пак печели по ромските маали, имаше днес разбивка по други медии. Само Столипиново ДПС-то му го е взело.