109

Анонимен

преди 2 години

"Айде сега пак Бойко виновник,бил избрал фирмата, защото искал Радев да спечели с машинации. Вие морал имате ли?" - Да, аз умам. Стандартна практика е, да има екстра машини, в случай че няктде избухнне пожар ило има кражба. И Бойко Борисов знае това. Но сега, няколко дена преси изборите, удоообно правят приблем. Работата е,чемподобни машинации не впечатляват ниикого вече.

108

Анонимен

преди 2 години

Няма да е важно кой гласува този път, а кой брои ! Айде закривай вече.

107

Анонимен

преди 2 години

Мда, това са партиите на подмяната, добре са се застраховали. "резервни" машини и никакво броене на квитанциите. Ако това се беше случило при герб, щяха да реват като бевгалски тигри, ама сега мълчат като *** ценности.

106

До ЦИК

преди 2 години

Имайте малко достойнство. Спрете тоя цирк на Радев и дайте право на хората да гласуват честно. И да върнат *** на село. С Деса

105

Анонимен

преди 2 години

Нали затова се измислят машините, за да отменят човека в работата. Половината народ го мързи да гласува, няма проблем, машината ще го отмени.

104

Избирател

преди 2 години

И защо да ходим да гласуваме. Деса вече е дала резултата, а хората на Радев са ги вкарали в машините. И на флашките. Радев печели. 25% за Кирчо и Кокорчо. 25% за ДБ на Ристе-маджото. И на Мая ще дадат 5% ако слушка. Така ще е при промяната. Свиквайте

103

Анонимен

преди 2 години

Избори като по времето на БКП ще имаме след повече от тридесет години насам !

102

АнонимеН

преди 2 години

ВЕЧЕ СИ ПРИЗНАХА, ЧЕ СА ПОДГОТВИЛИ МАШИНИТЕ ЗА ПОДМЯНА ВЕДНАГА СЛЕД ПРОВЕЖДАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ ДА СМЕНЯТ ПРАВИЛНО ОТЧИТАЩИТЕ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВНИЯ ПРЕДАТЕЛ РУМЕН РАДЕВ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМЯНАТА! И ТОВА СА МАЛКА ЧАСТ ОТ МАШИНИТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА ПОДМЯНА , ИНАЧЕ ИЗМИСЛЕНАТА ПАРТИЯ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМАМАТА НЕ МОЖЕ ДА ИМА И 100 ХИЛЯДИ ГЛАСА!

101

Анонимен

преди 2 години

Айде сега пак Бойко виновник,бил избрал фирмата, защото искал Радев да спечели с машинации. Вие морал имате ли?

100

Анонимен

преди 2 години

Сега вече на всички е ясно защо искаха да се гласува с машини.

99

Анонимен

преди 2 години

Това Костинброд започва да прилича на детска шегичка на фона на тези далавери. Тия машини никнат на всеки километър - от тук до края на света

98

Анонимен

преди 2 години

"Когато от ЦИК поискаха да закупят още машини, от фирмата казаха че НЯМА машини и нямат възможност да доставят. Обаче седмица преди изборите, се оказа че има 288 машини в един склад." - Нямало са тогава. И да,поръчката беше за многи кратък срок,но се справихме и имаме екатра машини, които набавихме, в сшучай че има нужда от още. Ако не се ползват,ще се върнат на фирмата производител.товае стандартна бизнес практика.

97

Анонимен

преди 2 години

Това е вече малко множко! Ако няма опция за безмашинно гласуване не гласувам!

96

Анонимен

преди 2 години

Да проверят и в бункера у Банкя там има още машини с барнат софтуер.

95

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Абе кой избра тази фирма ............ООООО каква изненада , Бойко я избра преди изборите през април

94

Анонимен

преди 2 години

Оня ден Борисов говори как на Калиакра изплува машина, как от хладилника пада машина, а преди това предупреди да не излезнат с оправдание, че са за резервни части. Знаел е за всичко, просто е било въпрос на време. Тия харвардци много подценяват завършилите магнаурската школа в Симеоново.

93

Анонимен

преди 2 години

Ами аз предлагам, още ей са, да отидеме и да "закриеме" фирмата Сиела.! Айде, брата българи! Какво ще кяжвте? Какво би наоравиш Левски?

92

Анонимен

преди 2 години

Вероятно има още 1000 машини за, които знаят само ЧашкоФ и компания.

91

БАНко

преди 2 години

ИМА ЕДНО УСМЪРДЯНО СЪЩЕСТВО , КОЕТО ОБИКАЛЯ СЕЛАТА И МАЛКИТЕ ГРАДЧЕТА И СЕЕ ЗЛОБА И ОМРАЗА СРЕЩУ ЛЕКАРИТЕ ЗА ВАКСИНИТЕ И ЗА ИЗБОРИТЕ И МАШИНИТЕ !!! РЕЙТИНГА му Е 15 % !!ДА , СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ Е !!!

90

Вихър

преди 2 години

Този, който е специалист по крадене на софтуер знае как да ползва в своя полза и хардуера!!! Ето защо канадеца всеки ден представя по един нов министър в бъдещия си кабинет!!! Дори вчера вече говореше, че може да е първа политическа сила!?