36

Анонимен

преди 2 години

До МедикАми обясни на нас, простите така че да можем да го разберем. Защото ако не можеш значи не ставаш за медик а за *** овчар.

35

Анонимен

преди 2 години

Големият проблем е, че никой от ваксинираните не се изследва допълнително да се види дали наистина са образували имунитет, тоест антитела. Важното е, че са получили зеления сертификат.

34

Дзъ

преди 2 години

Кво? . Не! Т.е. само ако си надлежно регистриран, прошнурован и прономерован - антителата ти след боледуване са надеждни или след ваксина. Ако не си в никакъв регистър а имаш 500 и нагоре антитела - нЕма значение - или се ваксинираш или няма сертификат. Чудна логика

33

до 19 от славянин

преди 2 години

Само че когато ни докарат до лудост, докаралите ни до нея ще висят по клоните на дърветата, защото лудите повече нямат никакви спирачки

32

Анонимен

преди 2 години

Тоест ако ваксиниран си направи изследване за антитела пак не трябва да получи сертификат защото според логиката на тези проучвания не ясно дали въпреки антителата няма произтичаща в момента инфекция.

31

xaxsasбв

преди 2 години

До медик - би ми ни обяснил как без ваксина да докажем, че сме цолни понеже никоя медия в продължение на месеци не го споменава, а сега за пръв път от 3 години имам някаква хрема. Май е от климатика в офиса, ама съм готов да пробвам да се изкарам болен?

30

Урсула

преди 2 години

Всички ви ще прекарам през иглата! Всички ще минете през иглата!

29

Анонимен

преди 2 години

Някой да ми обясни следната логика: правя си тест за антитела днес и излиза, че имам много. Но не получавам зелен сертификат. Обаче някой, който си е сложил ваксината преди една година, получава сертификат, без да си е правил тестове дали е образувал имунитет, тоест антитела. Значи може ваксината може и да не го е хванала, но нали си има сертификат - та без никаква имунна защита си ходи навсякъде и после що се разболяват ваксинирани.

28

123

преди 2 години

Стига ала-бала! Ваксинирах се, не ме карайте да съжалявам! И ако развият антитела с Кво ша ме убедите, че са по-готини от на преболедувалите?

27

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха! Не знам, дали някой ще ще разбере нещо от тази публикация. От нея аз разбрах, че на никой нищо не му е ясно за този вирус. Целта е да се убедят всички, че единствено ваксинацията е решението.

26

Анонимен

преди 2 години

Защото ваксинираните нямат имунитет и разнасят вируса, съответно така пандемията може да продължи вечно или поне докато е планирано. Ако само хората с антитела имат сертификати, пландемията много бързо ще свърши.

25

комедия дел арте

преди 2 години

А пък в Щатите най-новото твърдение на тамошното МЗ е, че ваксинираните чудодейно спират да боледуват от каквото и да било.Имам чувството, че вкупом участваме в глобална Скрита камера и всеки момент ще прекъснат тв предаванията с извънредно съобщение, че последните две години са били гигантски майтап с човечеството :)

24

Анонимен

преди 2 години

От зор хората са по-добре информирани от чиновниците в МЗ.

23

Медик

преди 2 години

Ваксините са най-доброто средство срещу вируса, но вие сте *** и не можете да интерпретирате правилно факите, и за това не можете да го разберете това нещо!

22

Анонимен

преди 2 години

Защо изобщо ги правят тия тестове тогава?

21

Анонимен

преди 2 години

Могат ли ваксинирани да предават вируса - могат.Могат ли да се заразят отново - могат. Имат ли гаранция, че са защитени? - НЕ.Вие пишете нова медицина да го еа.Е тогава каква е разликата?

20

Анонимен

преди 2 години

Рязък скок на заразяванията в 42 страни в Европа! Ваксините защо не действат?

19

xaxsasбв

преди 2 години

Какво точно ми трябва за да докажа, че съм болен? Защо всички говорят как да докажем, че не сме болни, но никой не говори за това как да докажа, че съм болен и да си взема сертификат за година? Някой минал ли е през личен лекар с тоя вирус и какво ми искат като доказателство, че съм болен?

18

До 13

преди 2 години

Различни неща са

17

Анонимен

преди 2 години

Това може ли някой да го коментира "Например пациенти, които са получили една доза ваксина, могат да развият антитела, подобни на наличните при преболедували пациенти, и тази категория би представлявала "погрешно положителни резултати". Значи антителата за един и същи вирус са различни при ваксинирани и неваксинираните. Интересна медицина се заражда.