42

До 48

преди 2 години

Накрая ще се окаже, че локалното решение зависело от хигиенистката в училище или някой клошар живеещ наблизо.

41

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър 47 "Не, ти ми обясни, че за пръв път го чувам. К'во ми забранява той?" Забранява ти да влизаш където и да е на обществени места за социални дейности без негативен тест от последните 24 часа или сертификат за ваксинация. Та, въпроса е, ти имаш ли парички да плащаш за тестове почти всеки ден?

40

Анонимен

преди 2 години

Вижте къв номер гласят на 6 месеца ваксина сега безплатни после платени зависимост пълна ще се бием натам отива

39

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър 46 "Ваксърчета, напомняте ми на онова общество във филма Еквилибриум с Крисчън Бейл. Бият си серум всичките за да не изпитват чувства" По-безчувствени от антиваксърите аз не съм виждал. В мирно време вируса отнася по едно българско село ВСЕКИ ДЕН, но на тях НЕ ИМ ПУКА!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Локално означава не поемам отговорност за болните в училище. А и от каде на къде министър на образованието ще говори по здравен проблем! Тука в тази държава никои не желае да поема отговорност за нищо. Аз съм ваксинирана но това със сертификатите е Геноцит. И иначе не е задължително ваксинирането

37

Анонимен

преди 2 години

И какво стана с прословутият план? Още миналата седмица в София преминаха 500 заразени на 100 000. Демек тъмночервено. Та по план уж при тъмночервено се преминаваше на дистанционно обучение.

36

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър 36 "Не съм объркан, а ти се смея на пилешкия мозък. Какво ми забраняват ако не съм ваксиниран? Я ми обясни, изпростял?" Я кажи какво е "зелен сертификат", знаеш ли, чадо?

35

Анонимен

преди 2 години

От ваксиниран мозък няма по долу е. Видно

34

Ff

преди 2 години

Координирана атака за сертификата

33

Анонимен

преди 2 години

Аз пък мисля че си режете клончето на което седите при това успешно

32

Анонимен

преди 2 години

До хаха Ами, ти ходиш, но повечето антиваксъри са саоциално изолирани и отпреди да има вирус, та те въобще не са наясно, че такъв момент има: те и преди не са ходили по музеи, ресторанти, не са пътували по света и като цяло, не са били много много част от каквото и да било.

31

Черния

преди 2 години

На 100% стана ясно,че искате да ни бодете,не е за наше здраве както твърдите и тва е ясно.Значи искате с тази течност да правите пари или да ни увредите здравето.Нещо такова искате,ама на нас ще ни се прииска скоро кръв да видим

30

Анонимен

преди 2 години

ВЪРВИМ КЪМ ДРЯНОВ КРИВАК СПРЕТЕ СЕ СЛУГИ АДОВИ

29

Анонимен

преди 2 години

Не може да задължават определени хора да се ваксинират. Или всички, или никой. Та въпросът ми е, как ще накарате нашите м*у*р*г*а*в*и братя и сестри, които не искат и да чуят за ваксинация, да се биднат.

28

Ржевски Неваксиниран

преди 2 години

Бойкот на овчите сертификати. Дори и да сте ваксинирани, не използвайте сертификати, защото утре ще ни натиснат с друг медицински препарат и така ставаме овце.

27

Анонимен

преди 2 години

'Има ли тук някой нахъсан антиваксър, който иска да се бием' ---- добре, аз ще те набия

26

хаха

преди 2 години

Аз съм си ваксиниран и от пролетта до сега се спуквам от пътувания. Бях за седмица из прованса във Франция, седмица в Прага, друга седмица из Централна и южна Италия, за малко във Виена и ми предстоят няколко пътувания в Германия. Вие си плащайте за тестове или си стойте вкъщи.На запад по заведенията и музеите обикновено се влиза със сертификат, и въпреки това всичко е пълно, добрите заведения са заети и без резервация няма маси, тук не знам защо сме точно обратно и всеки е специалист-антиваксър

25

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър 22 "Какво са посмели, че не разбрах от статията" Охооо, сега ще се правим и на неразбрали, за да се измъкваме, а? Посмели са да правят планове и ЩЕ въведат де факто селективност: тези без ваксинация дгд. Сега "стана" ли ти ясно, или още си "объркан" ..... чадо?

24

Анонимен

преди 2 години

Сега ще наложат фашизма и новия световен ред. Ясно е това. Но след време съм сигурен, че ще има съд за тия иддиоти отгоре! Зелените сертификати ще бъдат като звездата на Давид, с която нацистите са маркирали еврреите, т.е. дискриминация!Ще има съд и възмездие за идеолозите на новия световен ред! Помним как свършиха Фюрера, Гьобелс, Дучето и другите фашаги!

23

malart

преди 2 години

Има психически неуравновесен във форума, който пише по дузина коментара във всеки материал против хората, които не искат ваксини. Той е живо доказателство, че психопатологията и патологичния страх за живота, комбиниран със силна омраза към различните, са взели ужасяващи размери