52

Българ

преди 2 години

Все повече се убеждавам, че комунистите добре са правили, като е имало лагери за такива като тоя ненормалник ;) Доста кандидати станаха за Белене вече.

51

2222

преди 2 години

До АнонименТоя тотално е истрещтял. Стига с тия простотии---------------------Да. И аз това казвам - стига простотии - ами научи се да пишеш ГРАМОТНО човек. Трагедия. Ходите ли на училище вие

50

Анонимен

преди 2 години

Професоре, звънни на оня Кацаров и му кажи спешно да ваксинира всички над 60 г. И за Бога, направете планово ваксиниране, както е на всякъде по белия свят! На възрастови групи, а не тоя хаос. В моловете правите коридори, че да може ваксинирани да се омотат с бебетата в количките. И кои възрастни хора ходят в мола бре?! Толкова ви е сбъркана кампанията, че всичко това ще е резултат от вашата некадърност. А дано се осъзнаете най-накрая и да ваксинирате всички над 60 г и тия с хронични болести

49

Анонимен

преди 2 години

Яко ли ще се мре пак?

48

От Берлин

преди 2 години

До Живял-видялМи, хубаво- имал си късмет... Моят бивш данъчен съветник, е след тази грипна ваксина в инвалидна количка и тежи над 130 кг вече...! Не му остава още много!

47

хм

преди 2 години

До къдеЗащо бедните и гладните, все си мислите, че всичко е за пари? Кой според тяб му ги плаща и за какво? Първо си отговори на тези въпроси и тогава ще ти стане ясно какви глупости пишеш.

46

Иван

преди 2 години

Да бойкотираме медиите, които дават изява на такива болни мозъци! Нека разберат, че правят нещо лошо!

45

Анонимен

преди 2 години

До От Берлин "Да, ще има доста умрели.. И това, го описа Проф. Др. Багдхати още преди една година-причините няма да са в Ковид, а в,, мерките" и,, ваксинирането" на населението.." Даже и фамилията на германския Мангъров не си научил като хората. И той е същия *** като нашия, но за рубли всичко се пише, а ако не е за рубли ще е за повдигане на смачканото самочувствие. БЕгай да си купиш новата книга на Бакхди!

44

Haj-Naj

преди 2 години

До Живял-видялКаква физика те гони? Вземете изтрезнейте и тогава говорете. ББ май ви е взел ума.

43

българин

преди 2 години

Стига сте го питали тоя козел , че само шашави народа ! Има се вече за голяма работа !

42

Анонимен

преди 2 години

ТъПънар-март 2020 година нали твърдеше,че с налагането на по строги мерки ще сме забравили за вируса след два месеца?КАКВО СТАНА?????Време е да покриеш и да спреш да се занимаваш с неща от които не вдяваш!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Окей, нема да обиждам ваксърите, но да ми обяснят едно нещо :)) Защо по свето казват, че ваксините били неефективни против грипчето, а требва задължително да се боцкаме по неколко пъти с тях :) Просто питам, не се заяждам :)

40

От Берлин

преди 2 години

Да, ще има доста умрели.. И това, го описа Проф. Др. Багдхати още преди една година-причините няма да са в Ковид, а в,, мерките" и,, ваксинирането" на населението... Има си доста писано за последствията! Тоя*... ... * се опитва от сега да си върже гащите...! Бог да пази жертвите

39

НАЛИ СИ

преди 2 години

СМЕЛ???. ПИШИ, ПИШИ. ТО ВЕЧЕТИ СВИКНАХМЕ. НО ПИШИ ИЗЧИСЛИ ПО ТВОИТЕ КАЛПАВИМЕТОДИ И ЗА ТОВА. КОЛКО СА ПОЧИНАЛИ ОТ ПНЕВМОНИИ ОТНАСТИНКИ?!?. ОТ ДРУГИ БОЛЕСТИ. ТЯХ ГИ ЗАБРАВИ. ВИЕ СЛУГУВАТЕ НА ДЯВОЛА. НИМА ХОРАТА СА ТОЛКОЗ ГЛУПАВИ И НЕ МОГАТ ДА ПРЦЕНЯТ КАК И ОТ КАКВО ДА СЕПАЗЯТ. КАКВИ ВАКСИНИ ДА СИ БИЯТ. ОБСЛУЖВАТЕ БИЗНЕСА ЗАВАКСИНИ. И КАТО СИ ТОЛКОЗ ЕРДАП НАПЕРЕН. ЗАЩО ДВЕ ГОД. НЕ МОИТЕ НАМЕРИТЕ ПЪРВОИЗТОЧНИКА. КОЙ ПУСНАДУХЧЕТО ОТ БУТИЛКАТА. ТАМ СЕ КРИЕ ИСТИНАТА И ВАКСИНАТА.

38

Живял-видял

преди 2 години

С физиката и математиката шега не бива. Витанов, Кунчев, Томов говорят горе-долу едно и също. Предупреждават какво се задава. Пък всеки си решава сам. От средата на октомври до края на ноември ще сме в перфектната буря. Пак ще настъпваме мотиката като миналата година. Първата си противогрипна ваксина сложих през 2006 г. Не съм пропускал от тогава. Сега се ваксинирах и срещу ковид. Влезте в сайта на СЗО и вижте, че са поставени почти 6 милиарда дози. Зарежете теориите на конспирацията.

37

Анонимен

преди 2 години

доктор Витанов това ,че не виждаш му.....я не означава ,че няма да го усетиш скоро.

36

aa1830

преди 2 години

Такива Витановци и Мангъровци психясаха народа. Същия този каза миналото лято - да издържим няколко седмици мерките и да забравяме за вируса. Вместо да му дават думата да му пуснат някое от миналогодишните интервюта.

35

До 26

преди 2 години

Целта е хората да имат шанс да оцелеят, затова беше добър вариант да се ваксинират, а не да ги четем после в бройките. Но кой както е преценил - едни ваксинирани - други ще се "ваксинират" като преболедуват по естествен и неясен път.

34

Haj-Naj

преди 2 години

И аз цял живот съм математик, но не знам някой истински математик да се занимава с такива глупости. Явно математиката вече се е изродила. Витанче, по каква прогресия си смяташ - май по твоя измислена, но доста платена. Престани с простотиите и се хвани с математиката, ако я разбираш.

33

Понти

преди 2 години

Математика пак се дуе като пуяк. Абе кажи като човек какво е положението бе. Гари и мазния надменен изказ и поведение ..