12

Муахаха

преди 2 години

а Българските "специалисти" по цял ден по медиите, точно обратното говорят, включително измислиха нова наука, че естественият имунитет бил по-слаб от този от ваксина, което противоречи на 200 година наука! Обаче, нали някакси трябва да продават дефектните ваксини, които спират на все повече места - Япония го направи вчера и върна 1 630 000, да милиони дози!! Не съм вярвал, че ще го кажа, но в случая Вярвам на Евреите през БГ Продажниците, които ще горят в Ада за Милиони Убити Българи!!!!!!

11

славянин

преди 2 години

Тезите на хроничните лъжци и манипулатори зомбиваксъри, че отровите ''най-добре от всичко друго'' ''пазели'' от ковида изтекоха окончателно и необратимо в отходната канализация!

10

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се правите на отворени, ще се заразите рано или късно. Чесънът, ракията и джинджифилът не предпазват. Тогава с тръбата в гърлото ще запеете друга песен. Достатъчно преболедували съм виждал, една година след това още не са се възстановили.

9

Георги

преди 2 години

доц. Мангъров се оказа прав.. Вируса ще мине през всички, 20-30% просто няма да го хващат, някой хора ще дадат фира и това е.. Ваксините са ала бала.. с тях и без тях е горе долу същото

8

17

преди 2 години

Токсинираните имат 13 пъти по-голям риск да се разболеят от Делта отколкото преболедувалите. Вижте статията най-отгоре в ZeroHedge.

7

Пилот

преди 2 години

Близка аналогия - ако те сложат в кабината на истински самолет и по някакво щастливо обстоятелство успееш да го приземиш успешно, със сигурност ще ти държи повече влага и ще имаш повече опит отколкото ако го оттренираш на симулатор. Това което различава двата сценария е риска.

6

Анонимен

преди 2 години

Откровена дезинформация. Препринтите най-често нямат научна стойност.

5

Божеееееееее

преди 2 години

И колко време ви трябваше да го разберете? Чак не мога да повярвам. Виж ти - имунитетът на преболедували да бил по-силен от ваксинираните.*** как стигнахте до великото умозаключения,основен принцип в имунологията. Ама баба Радка пак се инати и пее обратното.Ваксини, та ваксини.

4

Анонимен

преди 2 години

Яко ще се мре!

3

SHEFA

преди 2 години

ЗНАЧИ ПО ЗАГЛАВИЕТО РАЗБИРАМ-ВАКСИНИРАН НЕВАКСИНИРАН ПАК СЕ ЗАРАЗЯВАШ.-ПРАВИЛНО ЛИ ГО РАЗБИРАМ?

2

Анонимен

преди 2 години

Най-лесно-оугу врените.

1

Антонио

преди 2 години

Всички набоцкани сте много ядосани , че другите не искат да се боцкат и да спазват мал0умните мерки. Който го е страх да се набоде и да си слага г~щи на устата (и задължително да покриват носа) все ми е тая.