12

Щерю

преди 2 години

- О, хо, хо! - Радев и "протестърите" започват сами да жънат каквато разруха посяха! Взеха да усещат какво е да носят огромния товар на Кризата! - Само предполагам, че това е единственият начин, същите тези безбожници-комунисти, за много кратко време, да станат много набожни и да викат горещо към Бог за спасението си. Дотук такива ги натвориха, че само Бог ще може да им помогне накрая...

11

Борисчо

преди 2 години

Имам дежа вю от времето на Орешарски. Като дойдете БКП-то на власт изведнъж парите за всичко свършват и всичко спира

10

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА НА КОМУНИСТА РУМЕН РАДЕВ!

9

Анонимен

преди 2 години

Защо радевите хора които спечелиха изборите не съставят правителство и да управляват?

8

Чалгария

преди 2 години

От началото на годината:увеличение на тока с 6% (очаква се още 15% от 1 октомври)средно увеличение на парното и топлата вода с 18% (още 10% от 1ви декември)средно увеличение на водата 5%. Увеличение на основните хранителни продукти 11% Увеличение на месото и млечните продукти 9% Увеличение на тестените изделия 7% Увеличение на плодове и зеленчуци 31% Увелияение на стоки и услуги 20% Безработица 7% (най-висока от 2005г. насам). Еми честито ви управление на президента и партиите на протеста.

7

Анонимен

преди 2 години

Радев и протестърските партии бяха едно цяло. Сега протестърите се разединиха и не искат да подкрепят желанията на Радев. Още миналото лято се виждаше, че между тези хора няма нищо общо. Всеки е лоби на своя си олигархически кръг.

6

ГЕРБ

преди 2 години

***...ти нищо не може да смяташ има си конституция.ПУЧ МРЪСЕ...

5

Анонимен

преди 2 години

Радев тотално се компрометира, оказа се безгласна буква заложник на интересите на американското посолство и неговите съветници , аватар на Паси

4

Анонимен

преди 2 години

Е ТЕ ТОВА Е ЧОВЕКЪТ КОИТО С СЪРП И ЧУК И С ВДИГНАТ ЮМРУК УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ А СЕГА ПАК МЪЛЧЕТЕ!!!

3

Асан

преди 2 години

Пърътъ прай борбътъ :)))

2

Анонимен

преди 2 години

Питам аз,ако президента даде оставка сега,защото парламента не гласува право да харчи пари служебното и служебното даде оставка,както и зам президентката,какво се случва?!

1

Анонимен

преди 2 години

Мачкай, Румбааа!