43

До 30

преди 2 години

Хайде, стига, нали знаете, че и ваксинираните разнасят и боледуват? Като искате не го пускайте на уроци, в училище ще го научат. Ако има стачки и протести - колко ще научи? Ако уволнят неваксинираните, а те ще са хиляди, кой ще преподава - а, да, студентките-чалгарки-плейметки.

42

Анонимен

преди 2 години

Ще ги подкрепя веднага, браво!

41

Анонимен

преди 2 години

Да се държим един за друг и нямат никакъв шанс. Ако се опитат да задължат учителите, излизам да протестирам с тях.

40

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо хората слушат глупавите антиваксъри, а не умните експерти на пропагандата? :-( Че трябва да се налага цензура и нацистки методи.

39

Анонимен

преди 2 години

Не искам ваксинираните да се бодат по няколко пъти и да товарят болниците за смета на здравните ми вноски. Нито имам ваксина, нито съм " товарил" болница със себе си. Ваксинираните да си плащат всичко от А до Я!

38

До 13

преди 2 години

А ти, дето миеш улиците, можеш ли да учиш децата. И най-вече можеш ли да търпиш твоите 1-2 в къщи за повече от 2 часа. Като пък много те е страх, ваксинирай си децата.

37

до24 Последни Новини

преди 2 години

не си Разбрал, не 100 000 нови заразени, а с най-много новозаразени на 100 000 от цялата плането, освен това процента ти е стар в момента 96% от жените на 16 години или по-възрастни са ваксинирани и 90% от момчетата, т.е. 93% от страната! Иначе, да, Исландия, направи очевидно да лъсне Измамата на "ваксините"!!

36

Анонимен

преди 2 години

Задължителна ваксинация на ушевите! Все пак те са основния капитал на диктаторската държава.

35

Анонимен

преди 2 години

Като обявят стачка да стоят гладни.

34

Анонимен

преди 2 години

Чл 38 от Конституцията: " Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения..." Моите убеждения са, че тази уж ваксина не е с пълни разрешителни и е вид експериментална, за това ми искат разрешението, чрез подписване на декларация за освождаване от отговорност.И аз няма да им го дам. Това са моите убеждения!

33

Анонимен

преди 2 години

Тия как смеят да задължават хората да се инжектират с нещо закоето искат информирано съгласие? Доста хора нещат да чуят за ваксините им, а производителите повишиха заната за ЕС. Къде е логиката цената на нещо, което меко казано не е популярно(тогава нямаше да се налагат репресивните мерки, които се налагат в момента в доста страни в ЕС) и търсено от хората да поскъпва?

32

Анонимен

преди 2 години

И народът ще ги подкрепи!

31

Анонимен

преди 2 години

Да се уволнят тия ***.

30

с

преди 2 години

Данни сочат, че се постигна обратен ефект. 3/4 от заразени и болните били ваксинирани в някои държави. Т.е. вакскнираните товарят системата. После, ако се оказва, че и те разнасят защото на много места не им се налагат ограничения и смятат, че не са носители.Но, в този спектакъл всичко постоянно се обръща, сменя, забравят се реплики, спира тока, костюмите ги няма, повечето зрители са отегчени.

29

Учителката

преди 2 години

Родители, накарат ли учителите да се ваксинират насила, следва ваксиниране на децата ви! Учителят може да работи и друго, но целта е децата! Или сте съгласни и на тях да бучнат експерименталната игла? И после доза след доза? Вие искате ли децата си живи и здрави? Нали не искате да са стерилни? И се надяване някога на внуци. До 13: Учителят стои дрещу 26 неваксинирани ученици в стаята- на дистанция и с маска, смятате ли, че е толкова важно да е ваксиниран като всяко от децата може да е заразонос

28

Анонимен

преди 2 години

Що за кrетен трябва да си, че да не подкрепиш този протест? Всички трябва да протестират.И да не се поддават на манипулации на *** и пульо. Никой не е сляп и всеки вижда какво се случва. Който иска да се ваксинира.

27

Аз

преди 2 години

Няма да пусна детето си на частни уроци при неваксиниран учител.Да видим дали парите няма да ги убедят

26

Анонимен

преди 2 години

Заслуга за тази реакция безспорно имат и антиваксърите-"експерти" с тяхната безскруполна дезинформация по форуми и социални мрежи. Също и интелектуалния багаж на тези "учители"...

25

отСидней Австралия

преди 2 години

И задължителна ваксина, и задължителна клизма за да ви е точно

24

до 24

преди 2 години

то беше ясно от ден 1, че Грипен вирус, трябва да го оставиш просто да премине през населението и който е слаб организъм да си замине! Обаче, Фарма-Мафията реши да си купи политиците и да заработи няколко Трилиона от фалшиви ваксини!!