104

Saki

преди 2 години

Мислих ,че говори за Доган,а тя за Бойко. Ех как ни мислят за глупави.

103

до 118

преди 2 години

Биков снощи в Панорама каза, че за тях е по- добре да остане служебното правителство. А дни преди това чета и слушам хората предвиждат като остане служебното да има избори 2 в 1, което ще е кошмара за Радев. След като останат още няколко месеца от Служебното на Божков ще се разгърнат в истинската им същност. Това ще гарантира загубата на втори мандат на Радев. Това е много тънка нишка. ИТН скъсаха нишката и ще изкарат още компромати за служебното правителство,така както изкараха за Асен Василев.

102

Край

преди 2 години

Това Нинова е щото размахвате хартиени дипломи с печати а Бате е професор от Университета на живота.

101

Моделът БСП

преди 2 години

"Моделът Борисов" е разграждането на стария юдео-комунизъм, който сега се надигна отчаяно за да си върне Държавата. Моделът Борисов е единственият, който реално тръгна да ни измъква от блатото. Но, голяма съпротива от ДС и КГБ. Моделът БСП Ви води към глад, и към миналото с Москва.

100

Анонимен

преди 2 години

ЧЕРВЕН БОКЛ... ТАЗИ ЩЕ ИЗТРИЕ БСП от лицето на света!!! Няма ли други истински лидери в партията вместо тази да се гаври с народа. Ако избере ИТН и 4% няма да вземе на следващи избори - ще знаем кой ни насади на пачите яйца!

99

Анонимен

преди 2 години

Стринати ти Хурна се чуди и маи какво да открадне и от къде. Веднаж вече като бе на 20 и няколко години гепи от народа един техноимпекс, докато галеше ритона на костов.

98

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно, че потрива ръце. Ако ИТН се провалят, служебното правителство остава при всички случаи, било то с мандата на БСП или отново чрез президента. Това не е за потриване на ръце, защото при още една такава репресия, на ГЕРБ съвсем ще им падне процентът.

97

Анонимен

преди 2 години

До до 92Бойко ограби милиарди и няма нищо насреща, стига си ни занимавал с дребните нарушения на други, докато Баце краде като разпран цяла България и разпределя порциите на олигарсиите,а за населението нищо и бяга от България и се топи, той унищожава България, не се ли погрижите за населението в страната и да създадете добре платени работни места из държавата, България умира,защото активното население е стигнало критичния минимум от 2, 2 милиона,а сега и в Коронакризата,вероятно са и по-малко

96

1

преди 2 години

До Истината,много скоро,сам ще се хвърли там.

95

Не им вярвайте!

преди 2 години

Видяхте ли на БСП фирмите, доставчици на ток, какви цени сложиха за тока на предприятията?!? Радев и БСП блокират цялото производство на България! Лъжат и мамят народа с приказки!

94

Анонимен

преди 2 години

Само закон за лустрация ще спаси България.

93

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖА! Ако не го гласуват мандатът ОТИВА В БСП - да си предлага ТЯ, когото иска!!! НЕ СМЕ ***! Тази май се гласи да приеме клоуните от ИТН при ясното съзнание, че НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА, даже имаше проучване 80% от питаните са против.

92

1

преди 2 години

До до 92,ганчоооо,факт е че не е учила в Бусманци,и защо да я назначава на държавна служба, 12 години държавата беше негова,а колкото до приватизацията на "Техноимпекс"приватизаторите бяха 27 човека,а "БУЛГАРТАБАК"твоя бойко продаде на началника си пеевски

91

Истината

преди 2 години

Бойко Борисов трябваше тия от БСП да ги хвърли в затворите и да изтрепе до крак - те - в насилие ги държал!

90

Анонимен

преди 2 години

по принцип има некаква надежда, ако 3-тия мандат го връчат на ДБ, ама Радев едва ли ще рискува, а идеята служебното да стане редовно е абсурдна, с оглед на ченгесарската изцепка на Янев по отношение на ИТН, предстои да видим все пак, но ще е доста комично ако президентските избори се правят от кабинет на действащия президент, наистина тогава ще станем за смях

89

Нагли мошеници

преди 2 години

Прибраха заделените от ГЕРБ пари за пътища, блокираха финансите на работещите фирми, замразиха държавата, впуснаха се в съдебни разследвания. И заваляха клевети, безпочвени обвинения, откровени лъжи. Това е БСП. А иначе Благоденствие, Сполука за България! Приказки от 1001 червени нощи за балъци!

88

до 92

преди 2 години

Майката на дъщерята на Борисов е д-р Стела Георгиева. Тя не живее от дълги години в България. Дъщеря им е учила извън България когато е живяла при д-р Стела Георгиева. На Борисов дъщерята не е назначена на държавен пост без конкурс нито в БЕХ, нито в Булгаргаз като децата на Янев. Гледа си двете деца. Вие представяте ли си ако на Борисов дъщерята живееше в Ню Йорк с кореец? Г-н Борисов не е приватизирал Техноимпекс и Булгартабак.Нито е лъгал за стипендии както лъже г-жа Лъжа за Рафи. Анадъмо?

87

Анонимен

преди 2 години

Бойко се кани да ви спретне цветна революция, ако Бойко и герберите пак не вземат властта, договорил се е със Шоросоидите ,вероятно срещу пай и лапачка от България, така пише в Снайпер! Затова ,хубави или лоши, по-добре гласувайте за други, над 12 години, мутрата държи с насилие властта! Подкрепете ИТН или служебното, но не и него!

86

хахахахаха

преди 2 години

не всички, някои ги нарекоха "мръсни хора", но те подминаха с мълчаливо презрение.

85

Койчо

преди 2 години

Аз познав този човек казва се бай Ставри.Чака всички крадци крали от българския народ с г-за си