190

Анонимен

преди 2 години

Боли ме г-за за руската сигурност. Ти като си толкова загрижен - чемодан-вокзал- Масква

189

USA

преди 2 години

НЕМА ХИГИЕНА НЕКОИ А ПОДМИЕ ТОША !

188

1908

преди 2 години

Дори самата мисъл за подкрепа на Чалгаря и БСП е падение, а превръщането ѝ в действителност е вече престъпление. Онези които го правят или одобравят са просто престъпници.

187

Анонимен

преди 2 години

прошко,прошко,съсипахте я тая държава

186

Анонимен

преди 2 години

Дори да игнорираме онова недоразумение от Барбадос, предложението за правосъдието е също скандално. Че то на този езикът е същия като на Каскета, ще си бъдат лика-прилика във ВСС. Как от ДБ ще гласуват за такива хора - да не са изтрещели. Оставете да ги гласуват истинските им господари от сараите и БСП. Поне хората да знаят истината.

185

Чалгария

преди 2 години

В новата версия на Стратегията за национална сигурност на Руската федерация, публикувана преди дни, Москва за първи път включи "културната сигурност" в списъка на основните национални интереси и заяви, че ще защитава "традиционните руски духовни и морални ценности, култура и историческа памет". Този ход показва, че възгледът на Русия за националната сигурност се е разширил от традиционната военна сигурност до сферата на културата и ценностите.

184

Радев крадеца

преди 2 години

Вижда се ясно управлението на Радев до какво ни доведе - освен тежка политическа криза да не може да се състави правитеслтво той повиши цените на бензина, тока и парното. Създаде картели, защото ясно се вижда цените на стоките преди март къде бяха и сега къде са. Неговите министри Асен Василев и Кирил Петков имаха за задача източването на ББР, но там удариха на камък и се задоволиха само с корупционната сделка за 35 млн наши пари на някакъв неизвестен инвеститор за електроколи.

183

USA

преди 2 години

ТОША ОДИ ЛИ НА КУПАТИЛО НАЧИ БАНЯ ?МНОЕ МРЪ ЛЯФ !

182

Анонимен

преди 2 години

Европа направи ли Европа в Африка, където бяха и грабиха столетия наред? Направиха ли там нещо като Европа? Защо си мислите, че като грабят сега България, и България ще стане като Европа?

181

Анонимен

преди 2 години

Е толкова сме велики, че едно правителство от 4(четири!!!) месеца не можем да сътворим. Е не е много повод за гордост този факт. Вероятно цял свят ни се чуди и се мае - к`ви са пък тия толкова време да не могат да сформират правителство.

180

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "А коя руска колония е богата? Куба или Венецуела?" - А как е ситуацията в американската колоноия - членката на ЕС и НАТО България?

179

Анонимен

преди 2 години

Славчо е болен, малко толерантност от вас :)) Просто когато си живееш в собствен свят, може да пратиш маке в Космоса, нищо че сме най-бедни в ЕС :)))

178

ИСТИНАТА

преди 2 години

Идва новия служебен кабинет на Радев! И по-добре - предложените от ИТН лица са наравно жалки и бездарни като калинките от герб...

177

Анонимен

преди 2 години

Кой ви пита за нещо, герберопитеци и чалгодепесари?

176

Анонимен

преди 2 години

Русофилите са гнусни въшшки с внуци в Америка.

175

Анонимен

преди 2 години

А коя руска колония е богата? Куба или Венецуела? Русия е единствената колониална държава понастоящем заедно с Китай. Окупирала е териториите и държи в робство над 150 народа.

174

Анонимен

преди 2 години

герберастка Измeт...

173

Анонимен

преди 2 години

Тръгнали българите да избират изхабен сценарист и залязващ комплексиран шоумен с нетрадиционна сексуална ориентация да ги управлява, а после pИвът.

172

АнонимеН

преди 2 години

До USA/ СЛАВИ Е МНОГО БОЛЕН ВЕЧЕ НЕ МОЖЕЛ ДА ХОДИ И ДО СТУДИОТО ОТ БОЛКИ! ИМА НЯКАКВА МНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА И СИГУРНО ГО УДРЯ И В МОЗЪКА! ДАНО ИЗКАРА ЖИВ ДО ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ САМО ТОВА СЕ ОЧАКВА ОТ НЕГО! ИНАЧЕ БЕШЕ ИДЕАЛЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ

171

Милю Смърфа

преди 2 години

Това на снимката Ким Кардашиян ли е?