63

Работещо решение

преди 2 години

Чалгарите бламираха Радев. Изплюха се в лицето на Ристе ИвАнов. Когато от алчност тръгнеш да преговаряш с ***, накрая глупакът си ти. Дано Ристе го проумее. Най-доброто за България е ДБ да преглътне нараненото си его, ако искат да сменят Гешев и да поемат властта с ГЕРБ. Да бъдат коректив на Герб. Дани Митов намекна за такова развитие. Всякакви преговори с комунисти и чалгари да отпаднат отсега. Да си говорят. Ако искат и Бойко да изолират малко. За България няма друго работещо решение.

62

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха. Оказа се, че Бойко е по-свестен от всички шyшуминги там взети заедно.

61

Анонимен

преди 2 години

Без *** в следващия парламент!

60

Анонимен

преди 2 години

Този ниския за антисистемен ли се води. Божке... теб на протест видя ли те някой? Я кажи кой ти напpави шоуто бе. ДС и комунистите.

59

Анонимен

преди 2 години

Всъщност за кого играе ИТН? За Тулупа?Егати хаоса. Незнам ама тия са големи ...Как е възможно да има толкова гласуващи за тях. На следващите избори по-добре да се пробва Възраждане, от все повече хора го чувам.

58

Хехехе

преди 2 години

ДБ и *** дадоха да се разбере, че с ДПС няма да се прави правителство и ИТН се обидиха. ... :D ще вземе да излезе вярно, че играят с ДПС. До сега не са казали една дума за Доган и ДПС. Ако ги питат и започват да се сърдят и да питат защо им задавали такива нелепи въпроси. До сега не са дали ясен отговор за позицията си спрямо ДПС, НИТО ВЕДНЪЖ. Това се вижда много ясно. Повече няма да гласувам за тях.

57

баба мара

преди 2 години

затова информираите народа за имената на министрите за да има време за реакциякакто се случи днес с асен василев

56

Анонимен

преди 2 години

Ако ИТН държат на думата си и не се коалират със статуквото, където са и бсп, аз на следващите избори ще гласувам за тях, т.е. за ИТН! Мачкай Слави! На следващите избори 50%+1!

55

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

Има Такива Некадърници.Да !!!!вие сте (ИТН)РУДИ- Адвоката на ЦСКАто(Авер на а Слави)Ивайло от Бургас (Седи и гледа тъпо)Филип Станев- Говори и се Заяжда и обажда, и апострофира все едно сме на Капанчето в жк"Дружба"...И най вече Тошко-Хобита..Полуръст, къдрав...АБЕЕ Фродо 100%.Не Ставате .. Не ..Наистина нямате Нужните КАЧЕСТВА.НИТО ВИЗИЯ .. НИТО ОБРАЗОВАНИЕ ПОДХОДЯЩО ЗА Управление на Закъсала държава в ЕС.

54

Анонимен

преди 2 години

До ИСТИНАТА От трън, та на глог. И двете парти и- ИТН и ДБ са фигуранти на Доган. Доган наля 100 000 гласа на ИТН, а с бойкикев са стари семейни приятели. И двете са създадени от Доган. Все тая за коя от двете ще гласуваш, при нови избори, все ще ни "оправя" доган. А, с машините на мадуро ще докарат втори мандат на фигуранта. Честито, българи, успешно изчегъртвате България...

53

Анонимен

преди 2 години

Тошко трябва да сте много глупави, та да се надявате, че протестърските партии ще ви подкрепят за едно голо "мерси" . Ми те се кичат с титлата "бойци против Бойковизма", те хвърляха яйца и развалена риба и те се разхождаха пияни по 20 човека вечер. Те хвърляха слама пред полицаите и я палеха, а сега се дерат, че ги били били. Ужас. Виж ако дадете министерски кресло на Ицето или на Мая одма ще ви заобичат и заподкрепят.

52

Космодрума Учиндол

преди 2 години

Маймунчо Африкански Това не ти е Лили Иванова да я унижавате или да псувате журналистки в ефир Качвайте се на Ракетата и отлитайте във Вселената И да не забравите да вземете и Северномакедонския Астронавт

51

Анонимен

преди 2 години

Това е добре че Христо Иванов започва да вижда, че чaлгарите са същите и дано не се коалира със Слави защото това ще бъде голям срам и най-голямата грешка на сините откакто Радан се коалира с ГЕРБ. Ще ме изгубят като избирател.

50

Славуца

преди 2 години

Славуца още живее през 2001-ва година. Мисли, че няма да видим, ако състави правителство с ДПС. Е да, ама тоя мач сме го играли. Ние гласувахме ТОЧНО ПРОТИВ ТОВА.

49

Асан

преди 2 години

Черепа премиер не ни тряят прошляци !

48

Тони

преди 2 години

ЕЙ ЧАЛГАР ЗЛОБЕН И ДРЕБЕН МАЙ СИ ОТИВАТЕ,А????

47

Анонимен

преди 2 години

Тошко е новият Антон Тодоров.

46

Анонимен

преди 2 години

Риеме надолу, въпреки големите приказки.

45

Анонимен

преди 2 години

На Радев калинките са най - добрите калинки . То един нормален има ли в кабинета му? То Рашков , то Цацаров , Спецов , Василев , то все юнаци майка, убави хора.

44

Анонимен

преди 2 години

Първият опит за правителство беше правено от ДПС по схемата "ако мине". Не мина. Следва.два втори опит. Но вече за всички стана ясно КОЙ стои зад Слави. Театъра се оказа с прозрачни завеси.