31

Факти

преди 2 години

В България след реформите на Иван Костов има само мутри,мутреси и депесари.

30

Жо

преди 2 години

БиБи тко от Банкя доказа, че е най-верния *** на Путин и Ердоган. БиБитко хвърли 3 МИЛИАРДА лева от нашите пари (от моите и от твоите, не от пачките в чекмеджето му) за да построи експресно Руско-турския газопровод през наша територия. Никой не знае, след колко столетия ние, българите, ще си възстановим тази огромна сума от транзитните такси. Бибитко се мазнеше на Европата, за да му дават пари, но си октана правоверен комунист и послушко пред Кремъл. Това е национално предателство!

29

Гошо

преди 2 години

До ша гушнат БацеПобедата над Хитлер, беше финалния акт на убийството на България. Изгубихме окончателно вардарска и егейска Македония, заробени бяхме от комунистическия ботуш.

28

Майора

преди 2 години

Тошко каква партия на промяната сте след като сте подкрепени от олигарсите в лицето на Божков и опростачите цяло едно поколение!Да не говорим за ДБ и ИМВ в които членуват защитници на мутри и олигарси ! За каква промяна говорим и какви партии на промяната сте!

27

Иван

преди 2 години

А защо не постъпи отговорно и след първите избори ????

26

Анонимен

преди 2 години

Има си хас да беше казал че ще постъпят безотговорно. Всеки си мисли, че е много отговорен от своята си камбанария.

25

ша гушнат Баце

преди 2 години

изгонването на бай...!!!!!Това искаше протеста та дори ако трябваше и с дявола да се съюзявате не само с БСП, която също е част от протеста и е единствената парламентарна партия бореща се против ГЕРП и статуквото.... И кои са партиите на протеста, че не се сещам... ИТН ли!!! ... че лидера им не сме го виждали там.... мая манолова я гонеха от протеста, а христо ивановци стояха отстрани като застарели моми... в протеста имаше повече БСП отколкото всички мераклии за облаги от протеста!!! И не забравяйте за да премахнат Хитлер се съюзиха даже Чърчил, Труман и Сталин!!!!А знайте втори п

24

Анонимен

преди 2 години

от къде им идват гласовете след като един не виждам да е за тях. аз поне не познавам такива. или просто манипулират тотално изборите?

23

До 1

преди 2 години

Направо е трагедия...ако това се случи

22

До 17

преди 2 години

Вдигане на доходите!?!?! Доходи се вдигат с работа и ефективност, бе ***! Не с министерски постановления! Още живееш в "кумунизъма" май!!! Нинова ти говори за доходи, а не за борба с корупция и премахване на корпоративните зависимости които точно тази партия създаде!!! Ще ти вдигне доходите ама друг път! Що не ги вдигнаха в периода когато бяха на власт?!?! Ако Нинова и БСП можеха нещо, нямаше да се пръкне Боко!!!

21

Анонимен

преди 2 години

Джуджето ,отново лъже,разбиха вота с голи обещания ,пък и нямат капацитет и хора които да съставят някакви правителство ,видяхте че веднага си вдигнаха заплатите на 10000 лв,а днес малките пенсии нямат увеличения от 5 %,не очаквайте нищо ново на хоризонта ,голи обещания ,хора не се лъжете че минималната заплата ще бъде 1000лв или минимална пенсия 500лв пълни лъжи ,и от президента и от БСП и итн търг

20

ша гушнат баце

преди 2 години

Каквито и мечти да имат някои новородени партийки", каквито и желания да имат, какъвто и резултат да покажат на нови избори, даже и първи да са, пак ще трябва коалиция и пак трябва да се ориентират към един от двата бряга ГЕРП или БСП, а да ви видим сега кой бряг ще изберете и дали пак ще загърбите исканията на протеста за изчегъртване на бай0ня и пак ли ще откажете протегнатата ръка на БСП с които правехте 135 сигурни гласа в предишното НС за изгонването на байХ0я!!!!!Това искаше протеста та дори ако трябваше и с дявола да се съюзявате не само с БСП, която също е част от протеста и е

19

Надблюдател

преди 2 години

Явно цялата пропагандна машина, както и всички медии ,работят да ни ги пробутат за "мандатоносител"! После СлаФчу ще каже ..."колко добре се е справяли служебното правителство/което освен да "чегърта" друго не прави/! Фигурантът ще каже, че то вече е избрано от НС и ще се покрие, и накрая отговорност никаква..."куче влачи рейс,диря няма..."! Тоя филм сме го гледали! ДС-сценарий за ***!

18

Анонимен

преди 2 години

Какъв дебел х*й ни чака нас раята след 11.07 ако тези дойдат на власт ...

17

Анонимен

преди 2 години

Колкото постъпиха на предните избори, толкива и на тези. Ще си гласуват заплати и бонуси, ще оправят Избирателния кодекс в полза на ДПС и ще се разпуснат.

16

Абе хора

преди 2 години

Не може човечето което пише монолозите на Гацо Бацов, да пише законите на държавата! Кога ще го разберете това!!!!!

15

Анонимен

преди 2 години

отново страхотно vpn парти. за 4 мин - 10 плюса. хахахаха

14

Mda

преди 2 години

За да има стабилно правителство, трябва да е съставено от отговорни, некомпрометирани личности и да има ясни политики в интерс на хората! Пълно мнозинство крепи некъдърно правителство! Този филм го гледаме 30 години! Ако предлагате политика в интерес на хората, ще ви подкрепи и опозицията и хората! Всичко друго е шикалкавене и прикриване на некадърност!!!!

13

Анонимен

преди 2 години

"Отговорното" поведение включва предаването на властта в ръцете на Фигуранта - отново.

12

Анонимен

преди 2 години

'' би следвало всички да излязат и да гласуват за нас '' .......................... в противен случай Слави спешно ще се разболее от спин.