47

Анонимен

преди 2 години

virusite, komarite i muhite si imat lubimi sezoni i lubima kravna grupa, lubimi mesta...

46

Анонимен

преди 2 години

Тоя е за затвора! Вдъхновител на антиваксърите, палачът на народа. Трябва да му отнемат правата на лекар. И какво е това безобразие да се явява още по интервюта?

45

славянин

преди 2 години

Всеки психолог, всеки психиатър и всеки езотерик отлично знаят, че негативната настройка към живота, на първо място страховата настройка, разболява не само психически, а и физически, та сами разбирайте защо толкова нагло и упорито властимащите и *** им в бели манти денонощно ни натрапват да живеем в постоянен страх от този ''страшно страшен'' вирус и да не се ''отпускаме'' т. е. да не спираме да се страхуваме ирационално-първосигнално от него!

44

БЪЛГАРКА

преди 2 години

БРАВО НА Д-р МАНГЪРОВ !!!

43

На всички неверници

преди 2 години

и конспиратори, пожелавам да научите истината по трудния начин. Да полежите в Ковид отделение по време на някоя вълна 10-на дни и ако оцелеете да разказвате после на внуците.

42

Анонимен

преди 2 години

Най-забавното е как евреите сами си сложиха значката "ваксиниран" на ревера, сами се затвориха в изолирани градове и си направиха паспорти с QR кодове. Това да са ти го причинили същото нацистите и ти после сам да си го направиш отново си е чиста шизофрения. Само не разбирам защо света реши да прави същото. Мразя комунистите, но ще използвам стария комунистически лозунг срещу фашизма - НО ПАСАРАН! Не съм комунист, но съм антифашист! Не ме принуждавайте да ставам червена, моля ви!

41

АнонимеН

преди 2 години

НА ВСИЧКИ ТУК ИМ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ АКО ИЗКАРАШ КОРОНА ВИРУСА БЕЗ ДА СЕ ВАКСИНИРАШ ЩЕ ПРИДОБИЕШ ШИРОКОСПЕКТЪРЕН ИМУНИТЕТ И ТО ВЕРОЯТНО ДО ЖИВОТ И ТАКА ЩЕ КАРАШ И НОВИТЕ ЩАМОВЕ ПО-ЛЕКО! ЦЕЛТА Е ДА СЕ ИЗКАРА БЪРЗО БЕЗ ДА СЕ УМИРА! ВАКСИНИРАТ СЕ САМО ТАКИВА КОИТО СА БОЛНИ И НАИСТИНА ИМАТ НУЖДА ОТ ВАКСИНА!

40

S

преди 2 години

Изключителен специалист и Човек! Отстоява позиция и не се опитва да бъде политкоректен, за да изкара някакви облажи! Нека бъде здрав!

39

АнонимеН

преди 2 години

ПРЕЗ 2017-ТА ГОДИНА СЕ СПИРА ВАКСИНАТА НА САНОФИ СРЕЩУ ДЕНГА , ЗАЩОТО СЕ УСТАНОВЯВА , ЧЕ СЛЕД НЕЙНОТО ПОСТАВЯНЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗВИЕ МНОГО ПО-ТЕЖКА ФОРМА НА ЗАБОЛЯВАНЕТО! ТОВА СТАВА СЛЕД КАТО МНОГО ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ СЕ ОПЛАКВАТ ОТ УСЛОЖНЕНИЯ! ВАКСИНАТА Е БИЛА НАБЪРЗО НАПРАВЕНА И ОДОБРЕНА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ФИЛИПИНИТЕ!

38

Анонимен

преди 2 години

Този човек е един от малкото адекватни и смели медици! Поклон!!

37

абсурд

преди 2 години

Прав е Мангъров! Не може да те изнудват за сертификат само с положителен ПСР тест. Много хора не се тестваха, но се самоизолираха и преболедуваха, доказано с тест за антитела. Много хора пък имаха фалшиво отрицателен ПСР, но въпреки това бяха лекувани от ковид от лекарите. По силата на каква логика на тези хора се отказва сертификат, след като имат достатъчно количество антитела в кръвта си?

36

славянин

преди 2 години

Знаете ли защо не вярвам, че 18-те хиляди се умрели от ковида!? Ами много просто защо! През зимата срещам един приятел, заприказваме се и той ми казва братовчед ми преди 2 дни почина и ми е много криво! Питам от какво почина, той ми вика ами не знам, работеше в цех за производство на някакви лакове вечерта преди да почине се чухме по телефона беше в настроение и на сутринта разбрахме, че починал, дошли доктор и двама санитари в скафандри и доктора веднага му написал причина за смъртта - ковид!

35

Анонимен

преди 2 години

Вчера съобщиха с половин уста, че тоя зелен паспорт щял да действа докато има пандемия, т.е. докато СЗО реши. Ами да принудим СЗО да сложи край на тоя абсурд. Или слагат подпис, че ваксините са напълно безопасни, или принуждават компаниите производителки и държавите да носят отговорност за всички странични ефекти и за в бъдеще, или премахват официално пандемията и остават държавите сами да решават какви мерки да взимат. Време е този свят за се управлява от хората, а не от шепа продажници!

34

Анонимен

преди 2 години

v bg dosta medicinski personal izmria predi da stane na 99 godini pone.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Мангъра президент, президент"...в Малашевските гробища. Там е мястото на този масов убиец, и останалите като него. Но, преди това му пожелавам да изпрати, подобаващо и след Ковид с фатален край, всичките си роднини!

32

Анонимен

преди 2 години

na 35 ami toi i vazduhat taka...na pat da izchezne...

31

Анонимен

преди 2 години

Слушайте Мангъров и помнете! Есента ще видим кой крив, кой прав!

30

Анонимен

преди 2 години

...predlojenie...ot kogo? ot doktor Chirkov li ochakva predlojenie?

29

Случаен

преди 2 години

Ковид ваксините и сертификатите ще изчезнат поради собсвената си абсурдност.Мангъров беше прав за всичко и през цялото време.

28

Анонимен

преди 2 години

Прочетох цялата статия и за първи път съм съгласна с него! Проблема обаче е че точно новичките решиха да не се дава сертификат с доказани антитела. А народа масово го изкара тоя ковид. Някои на крак, някои по-тежко. Някои не ходиха на тест, а само с телефонно обаждане до лекаря се диагностицираха, седяха си у дома и сега не могат да докажат преболедуване, именно защото новите не признават сертификат за антитела или за наличие на Т клетки. А точно това е целта на ваксината нали? Да направи антит