24

помнещ

преди 2 години

Точно така гусин КОстов!-:)Лично ти тогава,прегрупира нещата вземайки"властта"СДС Мракобесническата ти партия!-:(Но тук си прав! Е кажи ми сега,как да го обясниш на младите българи?др Борисов ги зарибява с години?!Те само него помнят!-:(Че си беше крадец тогава,на огромният паричедн и материален капитал на Социализма,малко българи го знаят това днес! Минаха 31 г от тогава.И до днес Не смеете да се покажете! Защо? Евала ти правя само за едно! НЕ ДОПУСНА МИГРАНТСКИ КРАК ДА СТЪПИ В България тогава!

23

????

преди 2 години

Тоя престъпник Иван Костов защо не е в затвора???Прокуратурата къде спи???Докога ще им плащаме заплати на тия некадърници- прокурорите??

22

Тодор Живков

преди 2 години

Костов, ако обичаш се върни в канализацията на историята, където ти е мястото. Сега твоите цветя берем и на останалите пребоядисани антикомунисти, които сринахте една напреднала индустриална и социална държава.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13ха - ха! Ама че смешка!

20

Анонимен

преди 2 години

Иска да заличат всичко, с което разполагат службите за сигурност. Тоест да си изпере биографията и на олигарсите клиенти на прокуратурата да им подсигури чисто минало. Наглец!

19

абе

преди 2 години

иванчо , кво става с фондацията на жена ти ?

18

Анонимен

преди 2 години

Иска да заличат всичко, с което разполагат службите за сигурност. Тоест да си избепе биографията и на олигарсите клиенти на прокуратурата да им подсигури чисто минало. Наглец!

17

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък откъде цъфна? И как има наглостта въобще да говори? Тоя при когото се краде като за световно сега говори против службите които разбутаха онова крадливо гнездо което той създаде. Ама естествено. Въобще не съм учудена. Наглостта на някои хора е безгранична. Те дори пишат мемоари сякаш смятат да останат в историята. най -добре е тоя да се зарови вдън земя ,повече да не се появява, и да се радва че спаси кожата а не да дава *** съвети които никой не му иска. Къш.

16

1989

преди 2 години

Тоз жив ли е още,тоз дето ограби пенсиите на нашите родители,тоз дето ликвидира селското стопанство,тоз дето разпродаде и фалира българската промишленост и т.н.,тоз ли бе...и продължава да трови България...?

15

Гари

преди 2 години

Иван Костов обърна България в правилната посока.Въпреки многото грешки ако не беше той сега още щяхте да работите за червените барони за по 200лв.Щяхте да гледате Европа само по телевизията.

14

Гост

преди 2 години

Няма ли Господ да го натика този в казана? Заедно с него и журналисти дето ни го навират в лицето

13

Анонимен

преди 2 години

Личната полиция от биячи на ББ трябва да се разформирова и на нейно място да се изгради нова.

12

Анонимен

преди 2 години

"Турски поток е част от санкциите, които г-н Бойко Борисоведнолично наложи на Русия:1.Излови всички руски шпиони;2.Задължи Газпром да си построят транзитния тръбопровод отТурция до Сърбия, като ги застави да им плати 2,6 млрд. лв.;3.Задължи руснаците да не ни плащат транзитните такси от съществуващия газопровод за Турция в размерна за 1,1 млрд. долара за десетгодишен период;4.Задължи руската рафинерия до Бургас да е губеща и да не плаща дънък печаба в България

11

Анонимен

преди 2 години

Разформироване на сто хилядната банда. Данъчна ревизия като физически лица. Деветдесет процента ще се наложи да влязат в затвора и престъпността ще спадне с няколко десетки пъти.

10

Сатир

преди 2 години

Мечтата на Костов. Всичк о пДебелия?од килима и аз бяло. Ванка а оная фирмичка с пошче, гад ли е Заеви, плаща ли малкия Митал, каво каза Дебелия преди даумре от преяждане?

9

пенсионер

преди 2 години

тоя трябва да е в затвора заедно с жан_чо .

8

Анонимен

преди 2 години

Костов приватизира България и разграби държавата. Сега тръгнал да приватизира службите. Мафиоооооооот!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Другарят Костов да каже как "продаде" "Нефтохим "на руснаците за 80 милиона долара при пазарна цена 1 милиард и 200 милиона и БЕТОНИРА ЕНЕРГИЙНИЯ МОНОПОЛ Н ПРОСЯЦИТЕ ДА ТОЛЕТИЕ. Иване-кажи си-агент на ГРУ ли си !?......

6

Анонимен

преди 2 години

Кой? Кой ? Кой? Кой?

5

Анонимен

преди 2 години

Кажи си Иване, за бандитската приватизация.