39

АнонимеН

преди 3 години

НАЛИ ПОДКРЕПАТА ЗА ГЕРБ БЕШЕ ГОЛЯМА!!! КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА 200 ХИЛЯДИ ГЛАСА ЩОМ ДАВАТ САМО 20% ЗА ГЕРБ!!! МНОГО Е МАМИЛ ТОЯ ГЕРБ МНОГО!!!

38

БСП

преди 3 години

Българския народ харесва и одобрява служебния кабинет на Радев.Това е сигурен знак, че подкрепата за БСП се увеличава с всеки ден!!По улиците няма барикади и протести, за разлика от управлението на Борисов, когато цяла година протестите нестихваха!!

37

Българин

преди 3 години

Да пишем емейл на Мустафа да вдигнат мерника на ГЕРБ и да наложат санкции на България да ни оправят.

36

Коко моко

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоЗа "чалгар" да не гласуваме, а за крадец, така ли? Май си ненормален или си крадваш и ти.

35

Анонимен

преди 3 години

20%, ама друг път! Най-много 7 !

34

Мафията взе властта

преди 3 години

То хубаво някои кухи глави искат да свалят ГЕРБ, ама насреща само фекалийни партийки - СЛАВИ МУЛТИТРУПА (слугата на Илия Павлов), Резил Руски Радев (слугата на Бобокови и Путин), Ристо Маджов и Наско гнома (слугите на престъпника Божков, на Маджо и крадливия приватизатор Иван Костов) :D Добавяме и Мая Манолова (известна с това, че предложи Пеевски за шеф на ДАНС), Татяна Дончева (известна с поправката Ванко 1, освободила тази *** от затвора) - и то какво стана :D КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!

33

Октомври

преди 3 години

На изборите през октомври ГЕРБ ще бъдат със значителна преднина.

32

Анонимен

преди 3 години

Явно американците са вдигнали мерника на ГЕРБ и Борисов и затова им трябва ИТН. Все някой от кръга Мултигруп трябва да наследи властта. И тука опряха до Трифонов. По-интересно ми е кого гласят за премиер. Може например да са се спрели на Дани Кирилов. Защо не и по-далеко да се стигне и Тони Стораро да цъфне засмен за снимка пред Министерски съвет? Просто чувствам, че ще е някаква гавра, че да "разберем", че и по-лошо може да стане.

31

АнонимеН

преди 3 години

КАКВА Е ТАЯ СТАТИЯ БЕЗ ПРОЦЕНТИ СА ОСНОВНИТЕ ПАРИИ!!! ПАК ПРАВИМЕ БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА НА ГЕРБ!

30

Анонимен

преди 3 години

ГРОБ няма да хванат 20%, шведите как ще гласуват за тях??????

29

Анонимен

преди 3 години

на Баце му е все едно дали ще бъде първа политическа сила или втора, но на СЛИВчу ще му се спече положението, защото ако пак върне мандата хорат просто ще спрат да гласуват за ИТН, а ако не го върне трябва да си намери човек за премиер, след това ще бъде избран с гласовете на ДПС и БСП, а знае се, че Доган разпределя порциите, а Краделия ще иска да се създава соц. икономика

28

Анонимен

преди 3 години

Доган е Садам Хюсеин.

27

Партиен лидер

преди 3 години

Кой ли е той?

26

Смешно проучване!

преди 3 години

На фона на санкциите "Магнитски" ИТН, ИМВ, ДБ, Радев и служебният му кабинет са бита карта! На практика единствените, които са се опълчили на корупционните практики на посочените и в двата списъка лица са Борисов и Гешев! Това е ясно! за непредубедените избиратели! Затова, ЗА ДА СПРЕМ НАСТЪПЛЕНИЕТО НА МАФИЯТА НА БОЖКОВ, РАДЕВ И СИЕ, нормалните граждани сме длъжни да ГЛАСУВАМЕ МАСОВО на изборите на 11 юли!

25

Анонимен

преди 3 години

Полека да не е 20%, слагачи

24

ГЕРБ отече

преди 3 години

Кво ще работят калинките им сега? Та те нямат никакви качества и умения!

23

Анонимен

преди 3 години

Добре , че бьлгарските политици проявяват политическа мьдрост за сега и никоя партия не сьставя клалиция с герб Иначе е много вьзможно коалиционните ни партньори от - сащ да ни наложат - ембарго , след санкциите заради - пандемичната корупция при управлението на - герб

22

ЧАЛГАРЯ СЛАВЧО

преди 3 години

никога повече няма да стане 2, камо ли 1. Мълчанието е злато, когато има какво да кажеш, а той няма нищо. Само лафове от скечове на сценаристите

21

Ментора бай Иван

преди 3 години

Тия са платени шмекери!

20

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ подобно на НДСВ, Новото време, РЗС и т.н. се изтича в канала бавно но пък 100% сигурно.