115

Анонимен

преди 3 години

По-вероятно е мутрите да нямат и 4%. Какви са тези почти 23%?!

114

Социалист

преди 3 години

Внедриха седесарката Нинова да съсипе левицата, а Мая и Дончева да я нацепят. Тъжно! Прocтащината надделява!

113

Анонимен

преди 3 години

Никога повече организирана престъпна групировка ГЕРБ няма да управляват страната! Само в мокрите им сънища от централния софийски, където ще ги обработват с 200 всеки ден и час!!!

112

ГЕРБ = МАФИЯ

преди 3 години

Докъде изпаднахме. За да махнем мутрите от властта се налага да гласуваме за някой друг, колкото и да не ни харесва. Все пак няма по-лошо от управление на мутрите.

111

Анонимен

преди 3 години

Да обясня на останалите заблудени гербаджии, които още не са напуснали потъващия кораб и имат някакви надежди да захапят отново кокала: Ако протестните партии ИТН+ДБ+ИСМВ не успеят да съберат мнозинство за кабинет, то новият парламент ще избере сегашният служебен кабинет на Радев да стане редовен. И в двата случая ГЕРБ ще се изстрелят към небитието, а Бойко Борисов никога повече няма да види власт. Но това ще ви е най-малкия проблем, защото след това следват обвинения и наказателна отговорност.

110

Анонимен

преди 3 години

Слави никога няма да направи правителство . Едно е да приказваш непрекъснато , колко лоши са всички , друго е да се заемеш с решаването на проблемите на хората

109

Анонимен

преди 3 години

Готвят да фалират банки и първата ще е ББР.

108

ГЕРБ=МАФИЯ

преди 3 години

Не познавам човек гласуваш за мутрите. Откъде ги изкопаха тези 22-23% за ГЕРБ?

107

а проба за алкохол

преди 3 години

Вежди Рашидов катастрофира на кръстовището между бул. "Гоце Делчев и бул. "България в София. Рашидов е приет в Пирогов с гръдна травма, пише БГНЕС. По непотвърдена информация Рашидов е карал лекотоварен автомобил, който е минал на червено по бул. "България" и се е ударил в другата кола, след което се е обърнал

106

Митака

преди 3 години

Като е толкова важно как гласува администрацията защо Станишев не би 2009?Защо царя не би 2005, защо Костов не бе 2001?Това ниската точка на Герб, защото решиха да не подават оставка миналата година заради чувство за отговорност пред корона кризата.От тук в опозиция само ще качат и часовникът тик-така вече до връщането.

105

Анонимен

преди 3 години

Последният път разминаванията бяха с около 4 5 процента. И това били социологически агенции

104

До Реалист

преди 3 години

И какво направиха ГЕРБеругите? Окрадихо всичко, което не успяха да окрадат предните и научиха бизнеса, че нормалния начин на живот са подкупите и шуробадженащината. А факта, че си останахме най-озостанала страна в съюза наричат грандиозен успех.

103

Бай Ганю

преди 3 години

Аз ще съм доволен Мая Манолова да не влезе. Това ще ми оправи вечерта.

102

Анонимен

преди 3 години

Днес новата ЦИК публикува избирателните секции в чужбина (от където ви пиша). При нас в Англия ще са повечко (вкл. и в града, където живея), така че очаквайте да ви подкрепим хора! Излезте и вие на изборите и си вземете бъдещето в ръцете!

101

Анонимен

преди 3 години

Горкия национален химн, ще го сменят със "Ша ти скъсам ГЗ@", за да е по-разбираем и вдъхновяващ за масовия електорат!

100

what the f*ck

преди 3 години

И какво е казал Слави за данъците, че нещо е разбрах?

99

Анонимен

преди 3 години

Ще има големи изненади тоя път с машините. Гледам и в чужбина бая секции има. Тоя път някой ще си удари зъбите яко..

98

Анонимен

преди 3 години

Има ли значение дали ГЕРБ са първа или десета сила в НС?Щом Мун..о Путин е рекъл, и хоп! - ГЕРБ го няма! Един милион българи ги НЯМА!При Мун...чо Висарианович Сталин няма лабаво, ей!Затваряйте джанки в бурканите, сега е момента за боядисване и продажба на апартамента в стил "мун..чо" - да черпим опит от баш-стахановеца!

97

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ може да се води , че е първа политическа сила, но трябва да се има предвид, че помощта от 430 хил.гласа от държавната и общниска администрация няма да е компактна, защото чиновниците няма да са сигурни за мястото си ако ББ не спечели изборите. Така че "трайко" да ти е името. МВР няма да бъде подчинено на Терзийски и Хаджиев, а на Рашков,който май че не е гербер. Кметовете също ще се ослушват, защото могат да "получат" нов премиер.И проф. бай Мишо К. трябва да внимава много със сметките...

96

Митака

преди 3 години

Харесва ви или не Герб ще се върне, защото има кметове в 90% от общините и да единствената партия от 30 години, която е построила нещо/Въпросът колко ще издържи правителство на хаоса и абсруда с герои Мая, Ицето, Слави и хаджи тошковците. Може да е 6 месеца, може да е 1-2 години, след това пак идва смяна и това е нормално.При демокрацията управляващите е нормално да се сменят.