41

a

преди 3 години

С Борис Джонсън се знаем от деца.

40

Анонимен

преди 3 години

Което е вярно, вярно е!

39

Анонимен

преди 3 години

Зашо пускат старо интервю?Да не би да е избегал?

38

БЪЛГАРИЯ ПОМНИ ЧЕ:

преди 3 години

БУДА - ВИНЕТУ - пожарникаря комунистИ тебе те помним с показните ти акции по ТВ и така заблуждаваше народа че видите ли промяната идва НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ - ТЕ ГИ ПУСКАТ ПРОБА - ГРЕШКА, СУТРИН ЕДНО ОБЕЩАВАШЕ, ПО ОБЕД БИЛО ГРЕШКА, А ВЕЧЕР ЩЕ СЕ ПОПРАВИМ И ШЕ СЕ УЧИМ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ ВЕЧЕ 12 години...ти доказа че си некомпетентен за политик, оди да сяваш картофи и да гледаш оФце, че агнешко много се търсело, та нали ни казваше, че си *** и за това се разбираш добре с простите........

37

Анонимен

преди 3 години

Ремонтирал 5 църкви и почна да се сравнява с цар Борис I. Хахахах, съвременния бай Гaнчo.А що не каже колко джамии са построени за неговия период, сравнено с петте ремонтирани църкви? Щото ще стане за подигравки.

36

Гиб Мелсън

преди 3 години

Винету се познавал с Борис Джонсън от деца. Винету си живее в свой измислен свят в който свят според него той е Слънцето а всички останали премиери и президенти по света обикалят около него и само чакат той да им свирне за да дотичат при него. Това е някакво психическо разстройство на мозъка, да не казвам заболяване.

35

Активист на БСП

преди 3 години

Толкова ти беше царуването.

34

Анонимен

преди 3 години

Борисов е единственият професионалист сред политиците у нас.Никой няма неговите успехии принос към България.

33

Някой си

преди 3 години

Всичко стана когато ГЕРБ изритаха ДПС от власта. Защо бойко обикаляше родопите и асфалтираше и строеше училища? За да намалеят гласовете на ДПС. В турция вече бяха ги резнали с патриотите. И тогава искочи ИТН. В едно интервю рашидов го каза-мислех доган за глупав, но изглежда не е така. Логика просто. Не е трудно да се навържат нещата, който може да мисли.

32

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо си викам какъв гл*пак съм като написах че се е скрил и прочетох, че интервюто е било от 3 Април :))

31

Анонимен

преди 3 години

изривай ги бат Бойко с голямата лопата ние сме с тебе

30

Анонимен

преди 3 години

Радев е изборът на Козяк.

29

Анонимен

преди 3 години

Този наглец как може да говори за отговорност като не е доказал в честен съд своята невинност ??? Само банката дето я спасява с нашите пари сега акциите й струват 1,5 лв въпреки че този бандит плати от наще пари по 5 лв за акция. Щетата за народа е над 150 милиона само от тази далавера ;) Тоя в друга държава щяха и гащите от гъ.за му да вземат и в затвора до края на жалкия си живот да изкара .А тука без да е доказал невинност в съда ми говори за отговорност.

28

Христо Христов

преди 3 години

От статията разбирам, че един про.т човек се хвали с опита си да слугува на брюксел и Вашингтон.Политикът който е за излизане от лицемерния ес и българомразещото нато има моя глас.

27

читател

преди 3 години

Крадеца тръгнал да учи на честност.Самохвалко.

26

Анонимен

преди 3 години

Русофилът Радев назначи национален предател за министър председател. Твърд натовец, в Брюксел е разработвал планове за нахлуване на войски на НАТО на руска територия и "освобождаване" на Крим от руска "окупация". Според новата военна доктрина на Москва, Русия никога повече няма да води война на собсвена територия, и на всяка агресия която застрашава териториалната цялост ще отговаря с ядрен удар. Това означава България моментални да изчезне. Дори през ВСВ не сме пращали войска срещу Русия, а сега България ще свърши по зле и от ВСВ.

25

Рекет даден!

преди 3 години

Рекет даден - рекет приет! Премиерът Стефан Янев проведе среща с посланика на САЩ в България Херо Мустафа, на която бяха обсъдени въпроси, свързани с текущата политическа ситуация и перспективите в това отношение. Разговорът засегна теми, свързани с енергийната диверсификация и подготовката за предстоящата регионална среща по Инициативата "Три морета", съобщи пресцентърът на Министерски съвет. Видяхте ли при кой са на отчет русофилите и главният "русофил" Радев!

24

Анонимен

преди 3 години

Правят се на луди ама и на американците и на немците той им беше удобен.-----Разбира се. Винаги е така.До един момент, когато става неудобен.

23

Пернишка секта

преди 3 години

Свети на ББ и Гешев се занимават с рекет и терор но никой не ги пипа щото подарявали гуми на МВР.

22

Анонимен

преди 3 години

На белот на тоя му се вика капо.