301

тя

преди 2 години

Ти я направи "играчка " в ръцете си !

300

П.Петров

преди 2 години

С нетърпение очаквам времето, когато медиите няма да ни натрапват всекидневно простотията на този ***, нагъл, селски тарикати, който по същност е обикновен, самовлюбен, мазен цър.вул.

299

САВЕЦКА USA

преди 2 години

БАЦО НАЧИ ДРУГАРА БОРИСОФ ЗА 10 ГОДИ ПРОИЗВЕДЕ ТОР КОУЛКО ЦЕЛА АИМЕРИКА ЗА 200 !

298

Анонимен

преди 2 години

Вярно, държавата не е поле за експерименти на пишман политици. Би ли казал, като с Вл.Горанов цицахте доста пари от разликата в цените на данъците от спортни игри на В.Божков, а накрая той оповести какви суми сте вземали от него в продължние на години, кой сега ще плаща солените суми от присвоените голями сбирки на В.Б.? Историческата му сбирка е оценена на около 2 млрд. евро, а картинната - на 1 млрд. лв. Вие с Гешев ли ще плащате, или ние - народът! Държавата има право на регресен иск!

297

Христо Христов

преди 2 години

Не трябва да се повтаря 1990та, когато атлантикът соломон паси спаси бкп от разпад и лустрация.

296

Анонимен

преди 2 години

Мерзостта на лицемерието- да превърнеш една цяла държава в най-долнопробна уличница, на която да й се изрежда цял свят и после да кажеш, че това не било играчка. Може ли да си още по-отвратителен?

295

Анонимен

преди 2 години

Браво Бойко, като станем държавна монархия ще се спре потъването на кораба.

294

Нарцис

преди 2 години

От цялата логорея на Борисов разбрах едно, че той щот най-много е работил премиер и е най - подготвен пък и май само това му се работи, да го цаним за пожизнен премиер. Пък и му харесва да е център на внимание, с една дума дайте ми държавата да си правя каквото искам.

293

Анонимен

преди 2 години

Изправил се е като Титан срещу айсберга, пардон... Титаник.

292

Анонимен

преди 2 години

Трябва да оставите усвояването и самоугояването на професионалистите, господа новополитици.

291

читател

преди 2 години

Б.Б ще се завърне яхнал бяла ***.Горко и на свинята.

290

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Тия с крадените милиарди, като почнат да трошат камъни, ще разберат как живее народа

289

Кукла

преди 2 години

Боко,ти направи държавата на кукла играчка,засега поне замълчи.излагаш се повече.знаеш ли ,че мълчанието е злато,е не го знаеш, ти златото е трябва да е в шкафа ти.

288

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Борисов, Гешев и тнт трябва да влязат в затвора, на следващите избори никой няма да гласува за никой, 2 години минаха и народа не е получил и 1 лв в кризата, повече няма да чакаме

287

Лучано Павротиев

преди 2 години

Тоя Илчовски е ....р ,но като вземем предвид табиатите на Борисов, най-вероятно говори истината. Бивши мутри, бивши наркомани и бивши алкохолоци няма.

286

Анонимен

преди 2 години

ПРЕДИ 10 ГОДИНИ-ПРЕДИ БОЙКО, МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА БЕШЕ 160 ЛЕВА.В ГЕРМАНИЯ И ТОГАВА ВЗЕМАХА 3 000.....

285

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Българите си чакат безусловния базов доход, шкафа, преизчислените пенсии и тнт, ако скоро не ги получат партията на безпартийните ще ги погне и сегашните като се създаде

284

Анонимен

преди 2 години

До 305ние не сме глупавиФакта че от три години ни занимават с някаква Барцелонска къща, но никой не е публикувал адреса, за да отидем да я видим, категорично доказва че това е комунистически фейк.Няма как по друг начин да се изразя, но си интернетен инвалид! Пише се google и там се пише Барцелонска къща и има даже виртуално посещение, но това за тебе е сигурно висша математика, нещо повече от събиране и изваждане, а и числата са повече от десет! Разграничавай цифрите са 10, но числата ..

283

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Отвратително е това ,че изританите гербаджий се нззначават на старите им постове, трябва да им се спре достъпа до държавни постове и да бъдат съдени и вкарани в затвора. да трошат камъни

282

Анонимен

преди 2 години

Май повечето искате да се върнем във времето назад преди 2009г. Само че да не се съберете пак на жълтите павета трябва сега и интервю на Тошко да направят като го слушах по Панорама се чудя този човечец средно образование завършил ли е?Те това ни чака за управник!