67

После

преди 3 години

Се чудят някои защо Бойко го е яд. Е и мен ме е яд , заради Ботев, заради Левски, заради всички загинали за българската независимост ме е яд, че шепа хрантутници ще продадат България на Турция. Яд ме е! Тази страна най много е страдала от предатели.

66

Анонимен

преди 3 години

Като вкарахте глуппаци в парламента сега ще слушате глуппости от сутрин до вечер.

65

Рошко

преди 3 години

Лъжат! Те не повдигнаха въпросът за мажоритарните избори, защото никой друг освен ГЕРБ няма да ги подкрепи. Явно искат да направят правителство и за да не разсърдят останалите 4 партии, на чиято подкрепа се надяват, не поставиха на дневен ред мажоритарните избори. ЛЪЖЦИ. Не ги слушайте какво говорят, а гледайте какво правят. 22 милиарда евро е целта и на ИТН и на другите стари огладнели, които не бяха на власт докато ББ управляваше. Разбира се и ГЕРБ се облизват за тези пари.

64

Анонимен

преди 3 години

Аз пък искам да поемат управлението и с нетърпение чакам промените им,но не популиските,а истинските промени,които ПРЯКО ще засегнат обшеството- икономически,социално-битови и инфраструктурни.Става интересно ако те се забавят или изобщо не се появят! Как трябва да ги изметем тогава ? С камъни или чрез съд ,заради опит за преврат,компрометиране на Борисов и манипулиране на обшеството ? Какво ще означава ако не дойдат промените ? Че крадът и те или че Борисов не е крадял ?

63

Анонимен

преди 3 години

Толкова селско поведение от политици сме нямали до сега дано и в други негативни черти на предишните не ги минат ,че да не слагаме още нули на левчетата

62

Анонимен

преди 3 години

"МАЖОРИТАРЕН ВОТ ЕДИНСТВЕНО ЩЕ ЗАЛИЧИ ОТ СЪЩЕСТВУВАНЕ ДПС!!!" 56,има и други начини да спре безобразното гласуване от Анадола. Примерно със забрана да гласуват граждани с двойно гражданство или такива,които не са плащали данъци в държавата повече от 10 г да речем

61

Анонимен

преди 3 години

И аз измислих нова система, махат се всички депутати и се заместват с хора които проектират и представят законите, а после ние ги гласуваме със смартфоните.

60

Анонимен

преди 3 години

Евтин популизъм при, толкова много проблеми за решаване в момента...Липса на всякакви идеи за реално управление на държавата.

59

Сат Н

преди 3 години

Ценко Чоков не ви е сложил парцали на му цуните и не ви е забранил да сядате на пейките в парка - други го направиха. Хора с еисши образования и титли.

58

Минувач

преди 3 години

Мутри вън на Божков се оказва мутри вътре. Кви тотлани неграмотници гласуваха за тези кучета Божкови

57

И ето как

преди 3 години

В борба за власт и политика на въпреки българските продажни депутати ще продадат България на Турция съвсем котнституционно уреждайки ДПС за най голяма парламентарна партия с гласуване по пощата. Ето от къде изникнаха гласовете за Слави в чужбина! ДПС отново ще управлява! Рестарт на държавността, както казаха самите те.

56

Мда

преди 3 години

БСП и ДПС така мислят! Ще наврат Тошко там, дето слънце не огрява! Тошко - свършен си!

55

Зозо

преди 3 години

Само да измислят как в Турция да не гласуват 2 милиона изселници, че ДПС ще ни направи вилает за 2 дена.

54

ГЕРП

преди 3 години

Айде БОЦИ,Това не е като да лъжеш за нова конституция само за да си удължиш седенето на парламентарната БАНКА.....АМИ СЕГА....

53

Ай честито

преди 3 години

Този човек говори глупости. Дори той не си вярва. Това правителство няма да го бъде дълго, а на следващи избори ще са под чертата

52

Сат Н

преди 3 години

Ценко Чоков по този начин,като иска винаги ще влиза.И чакай да бъде съден или лежаш в кауша!!!-------Не знам какъв ви е проблема с Ценко Чоков.Ценко Чоков е в затвора по скалъпени обвинения, защото ГЕРБ го поръчаха с популистка цел - да покажат, че са преборили някакъв местен кмет с голямо влияние. И да, доколкото ми е известно, Ценко Чоков и сега е оодкрепян от мнозинството от съселяните си.

51

Минувач

преди 3 години

Мутри вън на Божков се оказва мутри вътре. Кви тотлани неграмотници гласуваха за тези кучета Божкови

50

АнонимеН

преди 3 години

МАЖОРИТАРЕН ВОТ ЕДИНСТВЕНО ЩЕ ЗАЛИЧИ ОТ СЪЩЕСТВУВАНЕ ДПС!!!НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТЕЯ ГЛАСОВЕ ЩЕ ОТИДАТ ВЪВ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО ГЕРБ!

49

ЦСКА

преди 3 години

Интересно - според Конституцията, вота е таен, а това противоречи на предложението за гласуване по пощата. Това няма как да мине. Същото се отнася и за видеонаблюдението.Отново празни приказки.

48

С ТОЗИ

преди 3 години

МАЖОРИТАРЕН ВОТ ЩЕ СЕ ПРЕЦАКАТЕ. КОЙ ВИ ПОЗНАВАПО ЕДИНИЧНО?!??. ЩЕ НАПРАВИТЕУСЛУГА НА БИБИ. МОЖЕ БИ ТОВАЦЕЛИТЕ. ОЩЕ Е РАНО ЗА ТАКЪВВОТ.