25

Валентин Вацев

преди 3 години

ТОЗИ *** ХАДЖИГЕНОВ---ДА СЕ МАХА ОТ ЕКРАНА.ЗАЕДНО С МАФИОТКАТА МАРИА КАПОН !КАК МОЖЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДА ГЛАСУВА ЗА ЛИСТАТА на МАЯ МАНОЛОВА..С ТЕЗИ ДВАМАТА ВЪТРЕ ???ТЕЗИ СА ЗА ЗАТВОРА . ОСОБЕНО ТЮЛЕНА КАПОН .БАБИШКЯН и ТАТЯНА ДОНЧЕВА ПО--БИВАХА..АМА НЕ И ТЕЗИ ДВАМАТА!....ЗАЩО МАИЯЯЯ , ЗАЩО ГИ ВКАРА В ПААРТИЙКАТА СИ ??

24

дрг

преди 3 години

Тотални пропадняци са тези, които искрено се надяват Мая Общата Лапачка и несъщественият "адвокат"+некъпания арменец да ви "оправят", така ще ви нагласят-че ще ви се иска да им отвинтите кратуните с тупалки!!! За пореден път българите доказаха,че не сме достойни за демокрация. Липсата на интелект в обществото е депресираща, няма как *** народ да си избере управленски елит!! Пак добре, че онзи "дубайския" *** не успяхте да го бутнете в НС-тогава щеше да е трагикомедия, сега сме само комедия

23

Майора

преди 3 години

Сладка е царската корона, но да искаш да властваш и управляваш преди всичко и всеки, е цинично.Но какво може да се очаква от хора , жадни за власт без никакво покритие! Жално и на майка България!

22

Анонимен

преди 3 години

Мутрата е Нинова

21

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова е завършила в Москва.

20

Teрминатор

преди 3 години

Ще ви видим и вас? Ще ви търсим няколко месеца - година с Боко, ама после очакваме резултати. Или той ще ви е извиеннеието за всичко през този мандат.

19

Анонимен

преди 3 години

Тая водеше народа хвърля Яйца и Домати по Държавните сгради и ПлициятаСега ще седне вътре в държавните учережденияВъпроса ми е с какво Иска ДА я МЕРИМ

18

Анонимен

преди 3 години

А не заслужават ли народен съд? Или до сега беше от тия които плюхте хората и сега май почна да цивриш?

17

Оп-а!!

преди 3 години

Това Майчето дето предложи Пеевски ли е ? Или се бъркаме нещо а ? Или която е в коалиция с един адвокат, добре познат на кой адвокат ? хе хе ....интересно ми е как заспива вечер този прилеп

16

Праведен

преди 3 години

До АнонименДали ще ви стигне времето от 4 г., за да ревизирате направеното от ГЕРБ !

15

Анонимен

преди 3 години

Да напомня на Мая Пеевска, че Борисов не е депутат.

14

Анонимен

преди 3 години

До SHEFAПак ли чуваш гласове?

13

Анонимен

преди 3 години

Ще му се стъжни на Боци и на герберснката хунта сега

12

Анонимен

преди 3 години

Разпъвайте на кръст крадеца,четири години той управлява от командният пункт- Ж'ипката,време е за много,много въпроси!

11

Анонимен

преди 3 години

Всички фокусирани в Бойко - ИТН, изправи се, ДБ. Бойко, та Бойко. Ето, ще предложи кабинет, няма да се приеме, после са те на ред - предлагат, гласуват, управляват. Тази мантра печелеше до изборите. Сега хората ще искат да видят колко струвате вие. Само с лаене по Бойко няма да става повече. Явно по инерция така ще я карат, но да не останат разочаровани от оценката на хората.

10

Манол

преди 3 години

Взимай си адвоката ония Хаджията и отивайте в анадола къде ви е мястото, там да ви челастрят от сутрин до здрач, Дупнишка хигиенистка кой те слуша и бръсне за нещо тебе бе?

9

Анонимен

преди 3 години

Само да ви подсетя че мая манолкова предложи пеевски за шеф на ДАНС

8

Зрител

преди 3 години

Тиа как са тръгнали все едно Народен съд искат да правят като прокурори ше са адвокатката на Илия Павлов, адвокатката на братя Галеви и Ванко 1, и адвоката на лубовницата на Черепа.Потрес.

7

Пфффф

преди 3 години

Тази няма ли да я връхлети черна джипка докато си чека на некой светофар?

6

Хахаххахахаха

преди 3 години

На тая ЛЕЛЯ като и видя реепата и се спуквамот смях, комунистическа рожба от време оно....не те чухме ТИ какво ДОБРО ще направиш за България МАЙЧЕЕЕ, само плюеш и хейтиш друго не чухме, ама това всеки тука у форума го може същото ! хахахахаха