75

Анонимен

преди 3 години

Откакто почна масовата ваксинация, бройката на заразени и починали рязко скочи. Ваксинация не се прави по време на пандемия,, особено с бързо приготвени и нетествани ваксини. След година те ще са неефективни, не че сега са. Но парите са водеща цел. Спрат ли се, всичко изчезва до седмица.

74

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджето се пълни от страхът на хората и не само.Всеки обект до който се снима Борисов и се хвали,за да бъде направен има 70% към чекмеджето.

73

Анонимен

преди 3 години

Шлангаджията си заминава в неделя и вироса също.

72

Обективен

преди 3 години

Боко е оптимист,че ще излезем от пандемията през май. Май няма да излезем,а ще измрем с неговата система за локдаун.

71

Waffen SS

преди 3 години

"""За първи път над 5 000 нови случая за ден,починалите надхвърлиха 13 000"" И това трябва да е повод за "конгратюлейшън".Чакам задълбочен коментар от премиера в характерният стил на ниво селска кръчма,късно вечер след третата ракия ,с характерният гъгниво-троснат глас с провинциално звучене.Задължително,това трябва да е пред "тумба" сервилници със светнали очички и също така еднокнижници ,като премиера.Те може и "Винету" да са разлиствали, само картинките да са гледали.

70

до 78

преди 3 години

това дали си плащаш теста или не какво значение има - нали някой първо трябва да го закупи от производител и внесе в България!

69

Анонимен

преди 3 години

Чалгаджията ще свали еднокнижника.

68

до 68

преди 3 години

няма журналисти които да попитат:mh.government точка bg/media/filer_public/2020/09/16/obiasnitelna_zapiska_covid_19_prb_mz_31082020.pdfофициалните документи на Здравно Министерство за закупени тестове и направени тестове не само не се връзва, ами и от сорта на 100 пъти повече тестове са направени, отколкото са внесени - Магия!

67

Do 68

преди 3 години

Стига конспирации,всеки втори си плаща теста(а може би от 5 теста 4 са от джоба ни)!От там идва разликата...Почти навсякъде искат тест ако пътуваш в чужбина,а докторите в Бг не смеят без отрицателен тест да те прегледат...Даже позната изкарала вируса прези 3 месеца доктора я праща първо за тест....Абе лаборатория да имаш в тези времена :)

66

Лекар

преди 3 години

Мина една година а така всички Вие не разбрахте че със "локдауни" т.е. затваряне и изолация нищо няма да стане и не това е пътят!!!Защо?Защото като се затворят хората по домовете увеличават и без това неимоверния стрес който имат на работното мяст а много често и извън него,което води до падане на имунитета и слаб имунен отговор т.е.те стават много по-уязвими при контакт с Ковид-19 и други вируси/грипните си вършеят!!! на воля/.Нужна е само и единствено ДИСЦИПЛИНА,ДИСТАНЦИЯ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ!това е!

65

Шефа

преди 3 години

Интересно , а защо Борисов напъваше вчера за разхлабване на мерките и предсказваше край на пандемията до юни- юли?Явно тия хора не са в час !Дайте хубави ваксини Борисов !Не се мотайте!

64

Анонимен

преди 3 години

Бройката расте, изборите наближават!

63

Анонимен

преди 3 години

Аз паднах друг ще ме смени , казва поета !Какво значи някаква зараза пред властта ! Отваряите !!!!!!!!!!!!!!!!

62

Анонимен

преди 3 години

Не купувайте западни стоки. Беларус не купуват западни неща и там няма вирус. Вируса е в някоя западна стока, кой знае отде са внесли някоя 20 год бизонско месо пак и са заразили света.

61

Анонимен

преди 3 години

Резонни въпроси! Ако си оговорите, ще разберете, че има нещо гнило.Защо в много страни 99% от починалите по официални данни от Ковд са хора над 70 години, при това с множество други забокявания,а другитде се хвалят, че 1/3 са без придружаващи заболявания и са млади? Защо смъртността е към половин процент, а другаде 5%? Защо посред зима вирусът си прави почивки и идва , и си отива на вълни? Защо в Европа се влияе от Слънцето лятото, а в Бразилия на Еквотора, не!?

60

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Шашкате ли се от бройката, маскьорииии?

59

Анонимен

преди 3 години

Победихме ! Да отваряме всичко !

58

Питане

преди 3 години

според официален документ на Правителство за отчет за направените разходи свързани с КОВИД-21, закупените тестоне са 400 000, от които групо 310 000 ПСР, 60 000 - бързи и останалите Имуноензимни. Само за този месец по изнесени данни са направени общо над 400 000 теста. Логичното питане е, ако Държавата за 1 година е закупила общо 400 000 теста, как така само този месец са направени над 400 000 теста?!

57

Анонимен

преди 3 години

Ковид19 е пародия, останалото са тежки форми на грип.

56

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки// крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.