29

BRAWO

преди 3 години

Руснаците са Дипломатични и не казват какво са откраднали като данни .Истината е че арестуваните Военни бяха заедно с Каракачанов и Борисов - снимните с БИЛЛА Торбата е дело на военнен придружител , снимките са предадени на Руското Посолство . Чест прави на Главния Прокурор Гешев и ДАНС че заловиха снимкаджията .

28

до 25

преди 3 години

Лъжеш!Нае 4 април ще видиш кой е кой е!Борисов води във всички социологически проучвания. Политолозите и социолозите отдавна не се питат дали ГЕРБ ще са победят, а с колко.

27

Анонимен

преди 3 години

Да не забравяме за братята ни от вложка България!

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23"Путин в момента кара военен Камаз в сибирската тайга дреме му"Ако не му дремеше и искаше само да се поразходи на чист въздух нямаше да си води една армия фотографи с него.Джуджака е яко комплексиран по всички линии.

25

Анонимен

преди 3 години

В американското посолство няма нито един агент. Нито в английското. За турското да не говорим.

24

До 24

преди 3 години

Какво съветско те гони бе американска ?!

23

Анонимен

преди 3 години

Пука им. То и народа обяви за персони нон грата Борисов и Гешев, ама пука ли им?

22

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е да се разкара цялото съветско посолство от България!

21

Анонимен

преди 3 години

Путин в момента кара военен Камаз в сибирската тайга дреме му остана да прати здраве и на бойко.

20

Ама

преди 3 години

Много се дънят братушките ей, то къде ли вече не ги разкриха !

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16С каквото и да ги събират е ясно, че русофилите си мечтаят за неща, които дори не са виждали наживо (щото едва ли някога в живота си са държали в ръка кутийка с есетров хайвер). Не е нищо особено, и реномето му е от време, когато нормалната храна е била кът, но понеже русофилите са примитивни, и си мислят, че всичко, което идва от Русия е велико.

18

Тонката

преди 3 години

Голем кеф:):):):)Чудесни времена:):):)

17

До 14

преди 3 години

Защо намесваш американските дипломати? Според тебе, какво общо имат американските дипломати с грохотното разкриване на група българи как са снимали с телефон данни от компютър?

16

Анонимен

преди 3 години

До Мразя ФАЩТо като ти го нахака ФАЩ кел файда че го мразиш, като той вече те обича.

15

Мразя ФАЩ

преди 3 години

авно си *** транс-атлантик и фенче на ФАЩ ,щом не виждаш каква примитивна пропагандна и хибридна война водят американския окупатор срещу Русия и БЪлгария1

14

Анонимен

преди 3 години

"Руската водка е една от най-долнопробните, а "черния хайвер" са оплодени яйца. Само комплексари русофили си мислят, че това е голяма работа, която да им липсва ако не им е под ръка."Хе хе, оплодени яйца? С цедка ли ги събират

13

Влади

преди 3 години

Сега се вдига страшен тролски вой, платен с руски пари! ***, тая работа дето сега я вършите, после става работата, която арестуваните оня ден предатели вършиха.Струва ли си?

12

Анонимен

преди 3 години

Нинова от Крушовица, Сидеров от Ямбол, Копейкин от Варна и Николай Малинов от Сибир веднага да организират бурни антиамерикански протести пред посолството на САЩ в защита на руските си братя одвободители и началниците си повелители от Москва. Убиеца в Кремъл се нуждае от вашата помощ в този тежък за русофилщината момент.

11

Мунчо

преди 3 години

До Мразя ФАЩВикаш добре е русняци да те шпионират. Зер са братя (на теб де, на нормалните блъгри никакви не са)Единственото ти оправдание да пишеш такива глупости е да генерираш трафик на сайта.А кво мразш ми дреме

10

Анонимен

преди 3 години

Със руснаците трябва да се смени подхода за да има резултат,вместо 2 да напуснат до 72 часа трябва 72 да напуснат до 2 часа