72

Анонимен

преди 3 години

83 Цифрите са силно преувеличени, Божидар Димитров казваше, че от насилие не е имало нужда, защото това са били войници, родом от този край, отивали са си удобна. Строили са пътища, болници, училища...Паравоенните сръбски банди, нападали българските част, изнасилвали, убивали българи из селата, са били неутрализирани, разбира се. Сръбските колонисти, настанили се в имотите на избити българи, не са били "приятели на българската войска. Забрави ли, зверствата на сърбите през 1885, нападнали Българ

71

Котьо

преди 3 години

Първи ги признаваме като държава,а после ревем. Признаваш ли една държава то е ясно ,че признаваш всичко свързано с този акт. Ние сме си виновни.

70

Анонимен

преди 3 години

Ами усташите и сърбите ? Защото там е бил геноцид 1939-1942

69

Напомняне

преди 3 години

Нормализирането на отношенията между България и Гърция започна през 1974 г. след окупацията на Северен Кипър от армията на Турция. Тази нормализация е част от политическото наследство на Тодор Живков и няма никакво отношение към промените в България, започнали през 1989 г. Отказът от македонизацията на населението на Пиринския край, също е постигнат по времето на Живков. Неговите наследници в България след 1989 г. нямаха и нямат нито самостоятелност, нито капацитет за такива дела.

68

Анонимен

преди 3 години

68 Няма несменяем премиер, а слаба и неадекватна опозиция. БСП е неспособна, да управлява себе си, та камо ли държавата. Има кървава история, като руска пета колона в страната. Това продължава дълго и е знак, че БСП трябва де се разпадне вливайки се в АБВ, ДБ, Има такъв народ и т.н.

67

Да

преди 3 години

Не съм чел текста, но съм учуден от кога Плевнята разбира от политика?

66

Анонимен

преди 3 години

Занимават ви с македонците ,докато тихомълком продадоха България на турците ! Хасково,Харманли,Кърджали ,Гоце Делчев,Разград,Пазарджик т.н питайте малко останалите българи там за какво иде реч и що е то дискриминация на българи в България ?

65

Пенчо

преди 3 години

А българския окупационен корпус какви ги е вършил ? Над 20 хиляди избити само в Македония; в Сърбия има изгорени мирни села от нашата славна армия. 12 хил. евреи пратени в лагерите на смърт. В Солун има кърваво потушен бунт - според наште историци 3 хил., а според гърците - 13 хил. жертви. За тия военни престъпления плащаме репарации до 70те години. Божидар Димитров също признаваше това ...Това са фактите, интерпреации вече всеки може да прави каквито си иска.

64

1

преди 3 години

До Анонимен-74,кой го уважава бе ***,той с една жена не можа да се оправи,сега се сетил България да оправя,да си дундурка бебето,и да не се меси в мъжки работи.

63

Анонимен

преди 3 години

Бившия фигурант който щеше да ни вкара във война с Русия,още ли диша?

62

1

преди 3 години

До Анонимен-65 сигурно и ти си заразен ром,щом толкова обичаш деси-роско плевнелиева,но няма как,ваш бойко беше казал ,и магаре да се кандидатира от герб-комунисти,пак ще спичелим.

61

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До Студент теологПлевнелиев не казва че татарин е обидно, казва че не е истина. Просто е.

60

Анонимен

преди 3 години

66 Росен Плевнелиев е президент на България в даден период, няма бивш. Така е по света. Има право да се изказва, особено, когато предатели, като теб плюят по страната ни. Плевнелиев е уважаван по света лидер, член на т.н. световно правителство, докато Радев на запад го наричат "руския човек".

59

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До АнонименOK, тогава да си седят в ''югославия'' и редят за пасоши в София

58

Анонимен

преди 3 години

ката ден македонците са ви у главите , А никой нищо не казва ,че вече полвин България е изкупена от турци, Земята !,фабрики,тецове,имоти . Масово в градове и села се говори турски ,дори ромите се турчеят ., Ама това не е проблем за плевньо,бойко и ортака им пеевски .

57

Хюго Бос

преди 3 години

Приятно съм изненадан от Прецедента- това становище е различно от това на господарите му. Оникновено такива хленчст кск ние сме лошите, че не сме пуснали оркоподобните на масата за преговори.

56

Анонимен

преди 3 години

56 Май си попрехвърлил студентската възраст, щом не схващаш, за какво иде реч. Само небългарин може да приеме, друга държава да си присвоява българска история, език, да драска по древни артефакти, изтривани "българи"и отгоре написвайки"македонци". Толкова е примитивно и кощунствено, че няма накъде. Чудно, че теолог, като дървената ти глава, не знае това. С езика на омразата, не може в ЕС. Наше суверенно право е, да спрем държавицата край Вардар, неотърсила се от титовизма и македонизма.

55

Анонимен

преди 3 години

Управлява ви несменяем премиер диктатор, който ви плячкоса цялата държава, точно като Атила Хунът. Как искате да ви наричат хората? Естествено, че ще ви наричат татаро-фашисти, няма по-точно определение от това.

54

Анонимен

преди 3 години

Разбира се чее била фашистка по времето на монархията. Що се отнася за татарите въпроса все още нее изяснен. Македонците не искат да ги наричат българи и не искат да имат нищо общо с БГ. И са напълно прави. С Мутри не искат да си имат работа.

53

Анонимен

преди 3 години

с това си изказване бившата *** и изпечен предател на родината доказва че в България всеки политик се занимава с това кое не му е работа и най-малко разбира,неговият началник ББ(пожарникар) и генерала Мутафчийски(доктор) оня ден инспектираха строителството на магистралата,докато това продължава така държавата никога нема да се оправи...