26

Анонимен

преди 3 години

Добре де, докога ще дъвчим едно и също и в крайна сметка да няма ясна и пълна информация? Всеизвестен стана факта, че мутациите на Ковид намляват в пъти действието на ваксините. Появи се информация, че поради тази причина ще има трета доза. Докога ще продължава този хаос и какъв е смисъла да се ваксинираме, след като мутациите или заобиклаят ваксината или намаляват неколкократно нейното действие? Предават ли ваксинираните вируса, могат ли да се разболеят отново - кой ще отговори на тези въпроси?

25

Калеко Алеко

преди 3 години

Само да не се окаже, че нашенските русофили и антиваксъри дето много я искат, вече са се ваксиниранили с Астра Зенека и Пфайзер, а С.путника се канят да ни го пробутват на нас, по същият начин по който пращат и отрочетата си в Щатите и Западна Европа, а на нас останалите тук искат да ни натресат Матушката си ... !!!

24

Rrr

преди 3 години

А вдруг новичок подсунут? Внимавайте!

23

Анонимен

преди 3 години

Сега сигурно ще се наложи да използваме ваксината на лошите руснаци. Трябва да бегаме на Запад, далеч от Империята на злото

22

Анонимен

преди 3 години

До ПодлецийПропадна ви теорията на "диктатурата" на САЩ, нали?:))))))

21

Анонимен

преди 3 години

От ЦРУ съобщават че тов. Путин, тов. Медведев, тов Мишустин както и многобройните руски олигарси и технитех семейства са се ваксинирали с Модерна.

20

Анонимен

преди 3 години

Най-сетне да ваксинираме русофилите!Толкова реване, че "нямат избор". Слава Богу, ето идва. П.С. Нормалните си чакаме ваксинациите със Пфайзер.

19

Нинова

преди 3 години

Ще се ваксинира в ефир със Спутника.

18

Анонимен

преди 3 години

То и против грип има ваксини ама грипа все е тука, колко ДНК ваксини могат да понесат хромозомните връзки на човешкото тяло дпреди да се разрушат от ДНК ваксините ?

17

Бау

преди 3 години

има много русофили. Купете им, че да се ваксинират.

16

Анонимен

преди 3 години

Сделано ли е,айде мерси

15

Анонимен

преди 3 години

Те докато я разрешат и няма да я има налична за поръчки до 2025-та... То вече я няма за 2021-ва налична, всички количества резервирани... Смех. Това е първата ваксина пусната в действие и до сега не са я разглеждали като вариант. Какво да ви кажа, хубава работа, ама на ЛГБТ...

14

Анонимен

преди 3 години

унгарците са самоубийци бодът се вече месеци а нещат да умиратсловакия е тя я одобри като незвисима държаваа гербавите тролчета да ги бодат с астра зенека единствена в свеита на база аденовирус от шимпанзезабранена тотално в швейцария и даже в южна африката остана за българия и украйнаа за гербавите шебеци самоа астра зенека

13

Анонимен

преди 3 години

Борисов да договори два курса на самолетоносача Адмирал Кузнецов да докара руската ваксина, та като я разрешат веднага да започнем масова ваксинация на Балканския полуостров и Средземноморието щото наплива за руска ваксина ще е грандиозен.

12

Анонимен

преди 3 години

A повече от 60% от руснаците не искали да се васкинират, даже Путин се дърпа...

11

ЛабораторияКасперски

преди 3 години

Ваксиниралите се с руска ваксина трябва редовно да следят БСТВ, ТВ АЛФА, БЪЛГАРИЯ 24 за да получават редовни ъпдейти на антивирусните дефиниции! Не гледането на тези телевизии води до автоматичното деинсталиране на руската ваксина от организма.:-)

10

Анонимен

преди 3 години

Защо Богдан Кирилов не вземе суверенно решение, подобно на колегите си от Унгария, Сърбия, Словакия, Чехия, Словения и Австрия - а чака ПОЛИТИЧЕСКОТО решение на бюрократите от ЕС ? Да не споменавам още над 30 държави от другите континенти. Ако закъснеем, естествено че ще чакаме по-дълго - седемте пройзводствени комплекса за "Спутник V "в Русия не могат да задоволят бързо всички поръчки.

9

Анонимен

преди 3 години

както каза американския президентваксините са въпрос политическии не само политическиа и икономически става дума за десетки милиардитака че колонията българия ще получава каквото и разрешата независимите даржави каквото те решат

8

Анонимен

преди 3 години

Колкото твърдението на руснаците, че след 4 Април 1986 та година няма никаква авария и изтичане на радиация от Чернобил, толкова и тази ваксина е безопасна за човешкото здраве. По - добре яжте циан калий вместо тази евразийска помия.

7

Анонимен

преди 3 години

Аз ще чакам българската. Изберете родното!