83

Анонимен

преди 3 години

Не участвам.На който му трябва такъв паспорт да го плати. На мен не ми е необходим.

82

Анонимен

преди 3 години

Важна подробност е, че ТП се изисква за сгради, построени преди 2007-*** година. Демек всякакви там ЕПК, панелки и "монолитни" саборетини, строени през сивите години около 1995та- 2000-та. Относно панелките- до една следва да се разрушат и изградят наново (освен някакви единици поддържани блокове, ама такива почти няма, защото *** пари за общи нужди не обича да дава).

81

леля Пена

преди 3 години

От държавата получавате ослуга ,,излундзване ,,

80

Поредното театро....

преди 3 години

Преди десетина години т.н. АУЕР ( тогава АЕЕ) публикува график за енергийно обследване на сградите и издаване на паспорт за енергийна ефективност. Нещо по-вече в Наредбата беше записано, че без такъв документ не можеш да продадеш жилището си.Познайте каво се случи ?

79

Иван

преди 3 години

Някоя бaбa мoжe дa има и 3 къщи в Дoлнo нaнaгoрнищe, нo eдвa ли cтрувaт и пo 1000 лв oбaчe щe и взeмaт cигурнo пo 500 лв нa къщa, зaщoтo инaчe "глoби". И c тoзи пacпoрт пo-здрaви и пo-eнeргийнo eфeктивни ли щe cтaнaт - пoрeднoтo cъбирaнe нa пaри oт нaрoдa зa нищo.

78

Анонимен

преди 3 години

Изнудвачите от ГРОБ само се чудят как да ни бръкнат в джоба!Но не ме учудва, като знам шефът им, че идва от СИК.Какво друго от професионалните рекетьори???

77

до 84

преди 3 години

а така :) как почнахте да се броите само селинджърите 1 хахахахаххаОбратно в обораа пичове, тука нали няма детски градини, нали данъците ви високи...само ни цапате града и ни дишате въздуха и зян на храната давате. Не Ви искаме и не сте желани тук разберете го!!!

76

11

преди 3 години

А освен паспорт, ще има ли задължителен технически преглед, винетка и гражданска отговорност за апартамента всяка година? Не е лошо да се въведе и екотакса за нивото на замърсяване, както и задължителен акциз за притежание на апартамента.

75

леля Пена

преди 3 години

Тея милярде пари струат , откъде ?

74

Анонимен

преди 3 години

До ПравилноТвоите сигурно трябва да се върнат в плевнята, понеже са от там, просто полушопче.

73

до 76

преди 3 години

Ти па кво си дал бе? Зимата като завали снег чистиш ли си пред блока? На какви пари си осигурен? Масово е сивата икономика после като остане на борсата цинкя , че нема пари, че пенЦията му ниска той цял живот скътавал от осигуровки и не вснасял един лев ....все сте ;дали; вие да ви....

72

Бай Ганьо

преди 3 години

Кажи бе, Гочоолу, ти паспортизира ли си апартамента? А паспортизира ли се за COVID-19? Не си? *** такъв- пречиш на Европейската политика!

71

Анонимен

преди 3 години

Aбe дa питaм тъпитe управляващи, зaщo пaнeлни или cгрaди пocтрoeни c вcички дoкумeнти им трябвa пoдoбeн пacпoрт? Зaщo нa caнирaнитe cгрaди с държавни пари ce дaвaт тaкивa пacпoрти бeзплaтнo, a ocтaнaлитe трябвa дa cи плaщaмe и нaшитe?

70

гробарите нямат

преди 3 години

срам сега ще вземат и последната стотинак на бедния пенсионер с пенсия до 400лв???***

69

Tom

преди 3 години

До EвалаЯсно е къде ще отиде. Въпросът е да не вземат пак пари без нищо насреща. Поне да знаеш, че са вкарали едни едни пари и са ангажирали няколко стотин души да се занимават няколко хиляди часа. А и реално си има някои рискови сгради, за които не няма да е зле да се извърши преглед. Но ако са решили, че ще мине формално и ще си приберат просто така едни милиарди, то жестоко са се объркали.

68

Остъклен балкон

преди 3 години

Не, не могат.

67

Анонимен

преди 3 години

Някои фирмички доста добре ще намажат - няколко милиона собственици по 300-500лв и гуш няколко милиарда.

66

Бай Ганьо

преди 3 години

Ти бе, Дочоолу, паспортизира ли си апартамента? А ти бе, Гочоолу, паспортизира ли се за COVID-19? Не сте? Серсеми със серсеми такива, ще пречите на Европейската политика!

65

леля Пена

преди 3 години

Накрая ще дам ЧСТ-то на народа и ще видите какво ще стане.....и не е далече тая работа .

64

ДА СРИНЕМ

преди 3 години

КРАДЛИВАТА МАФИЯ