51

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА аз съм чул за 2 милиона българи които мият чинии и улици защото в България при американското партньорство икономиката беше съсипана и няма работа.

50

Анонимен

преди 3 години

Изобщо нямам никаква омраза. Напротив имам безразличие, което е много по лошо. Няма за какво да те мразя. Ще го разбереш някой ден, каква разликата.

49

Българин

преди 3 години

Добре е че са САЩ да ни оправят и да ни казват какво да правим, защото българите са прости комунисти, без САЩ българите са за никъде.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46Необяснима омраза струи от думите ти.

47

анонимен

преди 3 години

Точно така, искаме да се откажем от тези пари. Ама никак не ми трябват вашите пари. Изкривяват пазара на труда, тъпчат банките и вдигат цените на имотите. Да сте открили някакво предприятие? Това е инвестиция, а не празните ви приказки!

46

Анонимен

преди 3 години

До анонименНе си наясно колко голяма реална разлика прави "незначителна част от БВП".

45

Sas

преди 3 години

Направо забранете вота в България и нека хората, които идват само на почивка тук да ни определят бъдещето от хиляди км

44

Анонимен

преди 3 години

Да сте чували Американец да отиде някъде да мие чиния и да праща пари на родителите си? Ти си отишъл там на готово в уредена държава. Но създадена и направена от хората там, не от тебе. Да седиш в чужда държава и да плюеш твоята си ... е меко казано смешно. Вие там сте просто едни емигранти гости. Нищо повече.

43

Само питаме:

преди 3 години

А, У РУСИЯ НЕМА ЛИ ИНТЕРЕС КЪМ ИЗБОРИТЕ У НАС??!ген. РЕШЕТНИКОВ КОЛКО СЕКЦИИ Е ОТВОРИЛ.. ХАХАХААА???!!!

42

Анонимен

преди 3 години

Българите в чужбина са 70 % неграмотни нископлатени берачи на ягоди или гледачи на хора които и език не знаят. И 30 % високоинтелигентни,завършили реномирани университети и наистина много добри специалисти. За съжаление тук се връщат само нискоквалифицираните,а наистина умните се прибират само,за да си изкарат старините след пенсия. Тъй че хич не очаквам точно живеещите в чужбина българи да ни оправят. Неграмотните и да искат не могат,а умните не искат да са тук.

41

анонимен

преди 3 години

Икономистите сто пъти казаха, че тези пари не са инвестиция, и са незначителен процент от БВП. Помагат на родителите си, но вдигат малко потреблението, защото българинът е стиснат и пестелив. Всичките ми познати, дето получават пари от чужбина, внасят голяма част от тях за по-добри времена и за "децата, като се върнат".....

40

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 41Приказките са лесни. За последните 10 години българските емигранти са вкарали в България между 25 и 40 милиарда евро.Сигурен съм, че искате да се откажете от тия пари.Или само си приказвате, защото знаете, че хората няма да спрат да го правят?

39

xaxsas

преди 3 години

Вместо да отидат до western union да пратят по 1200 долара на родителите си и да им платят сметките за цяла година пак ще харчат парите на българският данъкоплатец да можели да си пуснат вота. На думи са големи.

38

анонимен

преди 3 години

Пращали пари ли? Да не би да пращат и сега, когато сме зле? Само като си видя фиша с данъците, от които плащам пенсиите на родителите им, и точка с тези приказки! Който е тук, той е истински гражданин на страната! И милиарди да прати, като я отстъпи на разни други, много важно какво е пращал и дали е гласувал!!!!!!

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38"Всеки знае,че уважението се заслужава с дела в трудни моменти, а не с пари."Ти мислиш, че да живееш в чужбина като емигрант е "лесно"?:)

36

1

преди 3 години

До Анонимен. 36Купуването на къща не създава кръвна и културна връзка.В случая с българите зад граница инвестициите са ЗАРАДИ въпросната.

35

Анонимен

преди 3 години

Инвеститор бил. Вземи се образовай, какво е Инвеститор. Това че пращаш малко жълти стотинки на родителите си да си купят хляб на село ,не е инвестиция. Утре като закъсаш на вън,ще си дойдеш с наведена глава обратно. Всеки знае,че уважението се заслужава с дела в трудни моменти, а не с пари.

34

дедо Ташунко

преди 3 години

Ааа, ъъъ, ааа. Това е сравнително млад човек, самоуверен, арогантен и "преподавател". Моите учители преди 60 години и повече от отделенията, бяха несравнимо по-умни и образовани. Изговори купища приказки, но на слушателя нищо не остава в главата.Предлагам му да се обръсне и по-малко да заеква, като приказва. Нищо лично, но ми направи никакво впечатление. Ааа, ааа,,,ъъъ, ааа.

33

Анонимен

преди 3 години

Това, че някой е инвеститор в България, не му дава избирателни права.Да си купиш къща в Гърция, също те прави инвеститор.Но не дава избирателни права.

32

анонимен

преди 3 години

Българите в чужбина на нищо не са в състояние да се противопоставят. Който е тук, той пере пешшшшкира, с извинение за израза, но го смятам за подходящ. Е, сега, като не пращат пари, и какво? Даже приходите в хазната били повече? Стига сте се самовъзхвалявали за това, че сте отишли в готови уредени страни, това е нахално. Лично аз ви уважавах в началото за куража, но след като взехте да ни наричате тук всякакви, а страната коооочина, край с уважението.